Luis Suárez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Marco
Barça B

2016.01.08. 11:02:25

Zozzy 5 írta:aztán szépen fokozatosan most megint eljutott oda, hogy már nagyon magabiztos, hisztériázik mindenért, és az elsők között van, ha kötekedni kell.
Eddig is ezt csinálta, nem csak most kezdte ezt el. Ez így nem igaz. Nézd meg a tavalyi Atletico elleni meccseken miket mondogatott oda a saját honfitársainak Godinnak és Giméneznek. Ha aljas az ellenfél, akkor ő is aljas lesz, ebben sosem fog megjavulni. Abban biztos vagyok, hogy harapni nem fog, de lesz az ő pályafutásában még botrány. A pályán elveszíti a kontrollt, ott előjönnek belőle az ösztönök. Azok az ösztönök, amiket Uruguay nyomornegyedében szedett össze. Ott ahol ha beszólnak, akkor te nem sétálsz el, hanem igenis visszapofázol és megmutatod, hogy nem félsz. Teljesen máshogy szocializálódott, teljesen más értéket és más világnézetet képvisel, mint a többi játékos. Továbbra is ajánlom elolvasni mindkét magyarul megjelent könyvét, annak aki nem érti az ő természetét, jellemét.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.01.07. 18:09:05

akármennyire is érthető, hogy nem hagyta szó nélkül azt a gyalázatos magatartást, amit tanúsított az espanyol, sztem nem jelent jót, hogy ismét ennyira lendületbe jött a pofázásban meg provokálásban, sőt, már bujtogatja a többieket, hogy egy győztes meccs után hogy kéne még tovább fűzni az értelmetlen szájkaratét egy full primitív bandával.

amikor visszajött az eltiltásából, akkor nagyon látványosan ügyelt rá, hogy ne üljön föl ezeknek a provokációknak, egyik fülén be, másikon ki. le is nyilatkozta kb. 2 naponta, hogy megtanulta a leckét. sokkal szerényebben viselkedett és nem hiszem, hogy ez nagyon a hátrányára vált volna. aztán szépen fokozatosan most megint eljutott oda, hogy már nagyon magabiztos, hisztériázik mindenért, és az elsők között van, ha kötekedni kell. ezek sajnos nem afelé mutatnak, hogy biztosan nem fog visszaesni és csinálni magának megint vmi ostoba több hónapos eltiltást. persze lehet felesleges az ördögöt a falra festeni, meg abban is bízhatunk, hogy az ilyen szemét banda mint az espanyol azért ritka, de nekem nincs jó előérzetem Suarezzel kapcsolatban. jó, szóljon vissza, ha nagyon nem bírja bent tartani, de a csapatért sztem inkább ne ő álljon ki, mert benne megvan a hajlam, hogy úgy kiáll, hogy aztán fél évre a lelátón találja magát.

szerk: amúgy ha nem is következik be, hogy megint elkezd harapdálni vagy ilyenek, akkor is le kéne higgadnia kicsit, mert a játékához ez a cirkuszolása semmit nem tesz hozzá, sőt...speciel tegnap megint csetlett botlott, egyfolytában lesen volt, de a szája neki volt a legnagyobb.
Rinku
Director del Fútbol

2016.01.07. 16:53:21

brownieheaven írta:Origo szerint bekerült a játékvezető jelentésébe is a meccs utáni folyosós szájkarate meg dulakodás, sőt goal.com-on már szavazni is lehet, hány meccsre tiltsák el Luist.
Remélem nem fújják fel túlzottan.
Nekem meg már színültig tele a *-m azzal, hogy egy szájalás miatt tiltanak el valakit, nem azért mert alpári genyó módon megpróbálja valakinek eltörni a lábát, vagy pofozkodik, vagy úgy játszik, mint egy igazi mocsadék, akit a sikátorban kellene vascsővel agyonverni. Unom, amikor minket vesznek elő mindenért. Gondoljuk már végig, hogy mi a súlyosabb? Egy "Na, gyere ide akkor!", vagy az hogy belerúgok valakibe egyet vagy fejelgetem a pályán, mert attól acéllá keményednek a golyóim, mivel én ekkora fiú vagyok? Ilyenektől megy fel az agyvizem 100 fokra... A tegnapi gyönyörűségért én ki is zárnám ezeket a taknyokat.
A visszavágóra is biztosan küldenek valami töketlen gyíkot bírónak, azt nézhetünk, amikor annyi sérültünk lesz, mint az Arsenalnak. Ha jövőhéten is ugyanígy fog folyni a teljes meccs, 30 perc után le kellene fújni a francba, de úgysem fogják.
P.Kluivert9 írta:Na a harapóst azt hiszem pár meccsre elvesztettük...gratula neki...
Igenis álljon ki magáért és a csapatáért. Jól néznénk ki, ha ilyen papírkutyáktól, mint az Espanyol kapusa, és a teljes hokinudli keretüktől összetojná magát. Kár, hogy nem az AtMa-val nyomták tegnap, azok adtak volna a pofájukra, hogy megemlegetik.
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.07. 16:20:17

nem baj, majd munir meg sandro veri helyette a gólokat. oh wait :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
P.Kluivert9
Barça B

2016.01.07. 16:07:36

Na a harapóst azt hiszem pár meccsre elvesztettük...gratula neki...
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.07. 15:57:12

brownieheaven írta:Origo szerint bekerült a játékvezető jelentésébe is a meccs utáni folyosós szájkarate meg dulakodás, sőt goal.com-on már szavazni is lehet, hány meccsre tiltsák el Luist.
Én is úgy olvastam, hogy bekerült a jegyzőkönyvbe, és ha ez igaz, akkor szerintem nem az a kérdés, hogy eltiltják-e, hanem, hogy hány meccs lesz belőle. Igazából nem is érdekel, hogy a kapusuk kap-e valamit, hanem az, hogy miért nem tud felülkerekedni ezeken a dolgokon Lajos... Valószínűleg sosem fog megjavulni, még ha eléggé visszavett is nálunk, és tettlegességig hála ég nem fajult eddig.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.01.07. 15:42:59

Origo szerint bekerült a játékvezető jelentésébe is a meccs utáni folyosós szájkarate meg dulakodás, sőt goal.com-on már szavazni is lehet, hány meccsre tiltsák el Luist.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.07. 13:21:33

nzxtpo írta:
csababarca írta: Azért kemény volt,hogy majdnem ő volt a legnyugodtabb a meccsen :mrgreen:
Úgy néz ki a meccs után már nem volt olyan nyugodt, remélem nem lesz belőle komoly eltiltás.
Meccsen se volt az, csak a többiekhez képest tűnt annak.
Azért kemény lenne,ha minket tiltanának el egy ilyen meccs után, mindent elmondana a szövetségről :lol: =D>
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.07. 13:11:16

csababarca írta: Azért kemény volt,hogy majdnem ő volt a legnyugodtabb a meccsen :mrgreen:
Úgy néz ki a meccs után már nem volt olyan nyugodt, remélem nem lesz belőle komoly eltiltás.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
mess2009
Director del Fútbol

2016.01.07. 09:30:18

csababarca írta:Végletek embere...semmiből képes gólokat lőni, de az üreskapu meg láthatóan zavarja.

Azért kemény volt,hogy majdnem ő volt a legnyugodtabb a meccsen :mrgreen:
ez így van. még annyit tennék hozzá ami nekem kellemes meglepetés vele kapcsolatban, hogy kifejezetten hajtós! baromi sokat fut ütközik, visszatámad...stb. ezt (is) nagyon bírom benne.
Feast4
Director del Fútbol

2016.01.07. 09:13:48

corol írta:...
Azon én is meglepődtem. Sőt azon is, hogy le tudta higgasztani őket. Mondjuk az tetsuett amikor a kapus 3-1-nél hátulról meglökte és intett neki, hogy 4 lesz srác. :lol:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.06. 22:42:27

Messias2 írta:
Ez max. a 2. félidőre igaz, az 1.-ben folyamatosan szövegelt. Ugye Messi gólja után is rohant a kapushoz magyarázni, de előtte is folyamatosan ment a szájkarate.
Amúgy ez tőle egyáltalán nem meglepő, mivel szinte minden meccsen ezt csinálja. :D
Nem azt írtam,hogy ő nyugodt volt, hanem, hogy a legnyugodtabb... :) a többiek közül, Iniesta mellett...ez mindent elmond a meccs hangulatáról szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messias2
Director del Fútbol

2016.01.06. 22:40:58

Ez max. a 2. félidőre igaz, az 1.-ben folyamatosan szövegelt. Ugye Messi gólja után is rohant a kapushoz magyarázni, de előtte is folyamatosan ment a szájkarate.
Amúgy ez tőle egyáltalán nem meglepő, mivel szinte minden meccsen ezt csinálja. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.06. 22:36:41

Végletek embere...semmiből képes gólokat lőni, de az üreskapu meg láthatóan zavarja.

Azért kemény volt,hogy majdnem ő volt a legnyugodtabb a meccsen :mrgreen:
hank1ee
Director del Fútbol

2016.01.06. 22:26:40

Szerencsétlen ma kihagyott mindent, de tetszett, hogy a végén már csak röhögött rajta, a párharc már úgyis el van döntve. :D Remélem, ami most benne maradt, kiszórja a Granadának hétvégén.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.12.30. 23:24:43

palesz77 írta:48 gólt lőtt 2015-ben, többet nem is nagyon kell írni asszem.. Brutális amit eddig mutat, vezeti a góllövőlistát is, remélem nem törik meg nagyon a lendület neki, akkor még akár 50 gólt is összehozhat a szezonban, decemberben van neki 26.

Nagyon kemény, a ligában is a góllövőlista tetején van, ez is mutatja hogy remekül kiaknáztuk a lehetőséget, mert bizony voltak kételyek amikor idekerült, hogy biztos be tudunk-e építeni egy vérbeli csatárt is, és most meg ez van.... =D> :D

Ráadásul a gólok mellett is rengeteget ad a csapatnak, 11 vagy 12 gólpassza van a szezonban, és emellett rengeteg elmozdulással helyet teremt Messiéknek önfeláldozó módon, ezt sokszor érdemes figyelni is... :D

Minden pénzt megért! =D>
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.30. 22:59:00

48 gólt lőtt 2015-ben, többet nem is nagyon kell írni asszem.. Brutális amit eddig mutat, vezeti a góllövőlistát is, remélem nem törik meg nagyon a lendület neki, akkor még akár 50 gólt is összehozhat a szezonban, decemberben van neki 26.
corol
Entrenador del Barça

2015.12.21. 22:28:09

Külön értékelendő, amit a góljain és gólpasszain kívül hozzátesz a csapatjátékhoz. Folyamatosan letámad, mozog, zavarja az ellenfelet, megnyitja a területeket, a szögleteknél visszajön a saját ötösünkre, majd sprintel vissza. Hallatlanul masszív, erős fizikumú játékos és neki sincs semmi sztár allürje, szuper módon beilleszkedik a tridentbe.
A döntő értékelésénél külön időt szenteltek annak, hogy mennyire nyilvánvaló, hogy három ilyen szupersztár, mennyire megérti egymást és mennyire aládolgoznak (jó értelemben) a másiknak, semmi féltékenység, önzés. Bármelyikük lövi a gólt úgy örülnek mintha a saját góljuk lenne.
Hihetetlen, egyszer jöhet ez össze így, ahogy a Barcánál ez valósággá vált =D> =D> =D> =D> .
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.21. 22:14:19

Ha így folytatja ott lesz a Barca legendák közt. Nálam még Eto'ot nem előzte be, de nagy esélye van rá.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
raffa
Barça B

2015.12.21. 22:09:53

Nem lepődök meg sajna a tegnapi döntő után senki sem írt ide..... 2 meccsen 5 gól... torna legjobb játékosa... mi kell még?! 2015-ben egy góllal lőtt kevesebbet, mint Messi....5el többet mint Neymar.... mit kell még tennie hogy imádják?! :shock:
Bár én imádom, fantasztikus játékos! Lehet van pár hibája, de az tény, hogy mindent azért tesz, hogy a csapat nyerjen! Remélem folytatja a góllövést és továbbra is ilyen magas szinten játszik majd :lol: :D
brownieheaven
Jugador d'estrella

2015.12.17. 18:06:50

LE mondjuk azon elgondolkodhatna, hogy ezentúl ő, és ne Neymar rúgja a tiziket Messi hiányában.
palesz77

2015.12.17. 12:17:01

A 14/15-os szezonban lott 25 golt osszesen, most decemberben 20-nal tart. Ha olyan tavaszt produkal mint tavaly, akkor a 40 is meglesz neki.. Hatalmas vetel volt, kellett egy ilyen jatekos mar a csapatba mint egy falat kenyer.
palesz77

2015.12.06. 23:50:10

Bob_Marley írta: Bezzeg a cukormaz csatarok, akik mindentol elesnek es neznek a birora..... :D Fu de utaltam mindig mikor olyan ellenfelem volt, aki egy normalis test-test elleninel azt varta mikor tud mar elesni. :D
Es az a durva, hogy kepes olyan szinten szineszkedni is es hisztizni a bironak kozben, hogy az en zsebemben nyilik a bicska mar sokszor..:D Most is ugy pattant rola le a gol elott egy tokeletes fizikumu vedo, hogy orom volt nezni, latszik is rajta, hogy tomor gyerek, normal esetben alig lenne vedo, aki el tudna tuntetni szabalyos modszerrel.. Ugyhogy en orulnek neki, ha Messi ot is leszoktatna a fetrengesrol, sokszor tobbre mennenk vele, ha probalna kuzdeni tovabb, nem fekudne rogton - tudom, ettol olyan amilyen, de ez engem akkor is zavar.
recrea
Llegenda del Barça

2015.12.06. 23:28:32

Bob_Marley írta:
recrea írta:Én csípem az ilyen centereket, Suarez, Costa, Ibra....akik odavernek a védőnek. Az ugye teljesen térmesztes, ha a védő szétrúg, könyököl, veséntérdel, letépi a herédet....aztán nyavajognak, ha ők is kapnak egyet, mert furcsa nekik, mindegyik ilyen, kevés kivétellel, nálunk is vannak ilyenek, adni kell nekik, had szokják :D
Bezzeg a cukormaz csatarok, akik mindentol elesnek es neznek a birora..... :D Fu de utaltam mindig mikor olyan ellenfelem volt, aki egy normalis test-test elleninel azt varta mikor tud mar elesni. :D
Ezt már pár éve is megbeszéltük, védő létedre akkor is kiraktalak volna a pályáról, és ez azóta sem változott :D :P
Azért jobban örülnék, ha Suarez a gólszerzésre koncentrálna, eszméletlen hogy meg tud bolondulni a fickó a pályán :)
Ráadásul neki fokozottan figyelnie kell, mert biztosan lesik és visszaeső.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.06. 20:56:15

recrea írta:Én csípem az ilyen centereket, Suarez, Costa, Ibra....akik odavernek a védőnek. Az ugye teljesen térmesztes, ha a védő szétrúg, könyököl, veséntérdel, letépi a herédet....aztán nyavajognak, ha ők is kapnak egyet, mert furcsa nekik, mindegyik ilyen, kevés kivétellel, nálunk is vannak ilyenek, adni kell nekik, had szokják :D
Bezzeg a cukormaz csatarok, akik mindentol elesnek es neznek a birora..... :D Fu de utaltam mindig mikor olyan ellenfelem volt, aki egy normalis test-test elleninel azt varta mikor tud mar elesni. :D

Amugy ez semmi nem volt. Ez vica versa mukodik a palyan. Aki nem a masik labarol probal pl szogletnel ”dobbantani” az nem ember. :mrgreen: Rafkosan odalepett Suarez, de ez ne pulykak jateka legyen mar.......
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése