Lionel85 írta:Szerintem ma már nincs kivel összehasonlítani Messit, mert saját fejezetet nyitott, most már mást hasonlítják hozzá, ami szintén nehéz dolog, mert már az is nagy szó, ha valaki azon az úton indul el, mint Leo!
Az elmúlt években a Maradonával való összehasonlítás volt a divat. Kb. 5 éve. Mára már ez is elmúlt, a vb-címet kivéve mindenben jobb Messi. Akár sportolói, akár emberi oldalról nézve.
Eddig csak a tisztelet jegyében beszéltek a szakemberek, szurkolók arról, hogy csatlakozhat Messi a Puskás-Maradona-Pelé tengelyhez, ma már ez a természetes.
Szerintem ez egy kicsit túlzás.

Akkor nem lehet majd senkivel sem összehasonlitani ha majd Ő lesz minden idők legjobbja, ettől még azért szerintem messze van, de a legjobb úton halad.
A lényeg azon van, h ezt a szintet meddig tudja tartani, esetleg még fokozni. Ha ilyen magasságokban lesz a játéka 4-5 év múlva is akkor tényleg lehet rá azt mondani, h a legjobb, mondjuk ehhez kellene egy VB cim is.
Viszont ha jobban belegondolok akkor nekem édes mindegy, h ő a világ legjobbja vagy sem. Rúgja a gólokat, segitse a csapatot, nekem ez számit.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.