sansz írta: ↑2021.11.24. 22:56:09
Nekünk próba a meccs, de azért az edzőnek az edzés a próba és ott van valami amiről nem tudunk Puiggal kapcsolatban. Lehet legyinteni,hogy de Koeman szemét volt, de LE szerintem legalább cserének használta volna ettőlmég. És most Xavi is látványosan nem igazán hozzá nyúl.
Nem tudom mit nem csípnek benne az edzők, lehet tényleg fegyelmezetlen és nem azt csinálja,amit kér az edző, de valami nem okés vele és nekem úgy tűnik, Xavinak is inkább csak kényszer csere marad,nem próbababa, akiben bízik.
Ebben nem vagyok biztos. Xavinak eddig két meccse volt, és már az első meccsén beállította 1-0-ás vezetésnél, amikor nem feltétlen egy ilyen játékos becserélése a leglogikusabb, meglettek volna nélküle. Jöhetett volna SR is pl, vagy senki, de Puigot rakta be. Kezdőként egy fizikálisan, mentálisan lebomlott játékos eleve nem is jöhetett volna szóba, max a lassú visszaépítése, szóval ez volt szerintem a max, amit első meccsen kaphatott. A következő meccsen meg nem tette már be. Nálam inkább az a következtetés ebből, hogy a meccsen nem tetszett a játéka, ami nem csoda, mert egy 0 volt, nem először idén.
LE nem releváns szerintem, nyilván nem tesz be a keretébe olyan játékost, akinek a lábában nincs semmi játékperc... ha Messi reinkarnációjával történne ez meg, akkor ő sem kapna szerepet. Egy válogatottságot nem ösztönös tehetséggel lehet kiérdemelni, hanem stabil teljesítménnyel, jó állapottal. Puig ennek a közelében sincs nyilván.
Itt szerintem az a kérdés, vissza lehet-e hozni legalább odáig, amilyen Setiennél volt. Akár rotációval itt, akár máshol kölcsönben. Ha igen, még lehet itt jövője, ha nem, akkor nem lesz, és már máshol sem fog szerintem olyan szintre jutni, ahová juthatott volna, ha 18 éves korától játéklehetőséget kap valahol...
Nemrég váltott ügynököt, nem lehet véletlen egyébként.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy