2015.01.05. 12:43:38
Zubi topik hiányában ideírom:
A tegnapi játék is is idegesít, de B. Tamás cikke (nem ő tehet róla) igazán bicskanyitogató.
Ennél a klubnál jelenleg mindenkinek önértékelési problémái vannak? Zubi, LE, Xavi stb....
"Jelentősen megerősítettük a keretet a nyáron"? Nem is kell magyarázni ezt a mondatot.
"Együtt kell átvészelnünk"? "Feltörekvő fiatalokra támaszkodunk"? Szerintem itt már senki nem tudja igazán milyen "rendezvényen" vannak.
Nem nagyon szidtam eddig a vezetést, nekem az szimpatikus volt valamennyire, hogy pénzügyileg a klub stabil. Azt gondoltam, hogy az elnöknek gazdasági szakembernek kell lennie elsősorban, az általa kinevezett szakvezetőknek kell értenie a szakmájukhoz és ennyi. Mindenki a maga területén legyen profi és nagy baj nem lehet.
Ezek közül mára nyilvánvaló, hogy Zubi egy kókler, az edző egy középszer, a B csapaté dettó.
Mindezt, ha nem veszik észre, tűrik, hagyják ezeket a bohóc nyilatkozatokat megjelentetni, mindehhez az elnök is kiad a CAS döntés után egy ostoba, átgondolatlan kommünikét, akkor azt hiszem jobb, ha feláll a helyéről és átadja másnak a helyet.
Mindegy milyen jó gazdasági döntéseket hoznak (ha hoztak egyáltalán) ez a társaság úgy ahogy van mindenkit beleértve, lejáratta magát erkölcsileg, sportszakmailag.
Minél hamarabb ki velük a klubból!