Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Ide lőjetek"Katalán88 írta:http://www.blaugranas.com/barca_valenci ... 201553.htmRewolution5 írta:észrevette-e valaki azt, hogy mi volt Messi trikójára írvaszerk.: mindhárom góljánál megmutatta...
Valaki letudná fordítani?
valami hasonlót fordított le nekem is a fordítóm... önnek érdemes?Fecooo írta:http://www.blaugranas.com/media/galeria ... 201618.jpg
úgy látom, h Para vos Valen: for you are worth( értetek megéri? )
http://www.blaugranas.com/barca_valenci ... 201553.htmRewolution5 írta:észrevette-e valaki azt, hogy mi volt Messi trikójára írvaszerk.: mindhárom góljánál megmutatta...
akk Rooneyt simán be lehet fognicsababarca írta:Kelemen Berti írta:A bajnokságban Rooney 23 gólt lőtt , míg Messi 19-et.Rewolution5 írta:letudná nekem valaki írni hogy Rooney és Messi hány gólnál tart????
BL-ben meg Rooney 4 gólos,Messi pedig 2.
Kelemen Berti írta:A bajnokságban Rooney 23 gólt lőtt , míg Messi 19-et.Rewolution5 írta:letudná nekem valaki írni hogy Rooney és Messi hány gólnál tart????
A bajnokságban Rooney 23 gólt lőtt , míg Messi 19-et.Rewolution5 írta:letudná nekem valaki írni hogy Rooney és Messi hány gólnál tart????
Remélem nem csak elpazarolja a képességeit. Én bízok Pepben, de ha valamire készül, az (elvileg) a hasznunkra fog válni... Azért a nagy meccseken, Real, Valencia, Sevilla ellen + BL-ben játszhatna a szélén.Rewolution5 írta:valamiben sántikál Pep h Messit folyamatosan középen játszatja, hiszen ő is jól tudja h Messi igazából a szélen, befelé cselezve a tuti... de ez rejtély marad még egy ideigfcb4ever írta:Nem jó ez senkinek![]()
Igaz Pep is kezdi elpazarolni Messi képességeit, a belinkelt videókban is jól látszik, mire képes, ha egyszer beindul a szélekrQl befelé. Megállíthatatlan. De egy egész csapat betömörülve a 16-ra azért neki is sok.
valamiben sántikál Pep h Messit folyamatosan középen játszatja, hiszen ő is jól tudja h Messi igazából a szélen, befelé cselezve a tuti... de ez rejtély marad még egy ideigfcb4ever írta:Nem jó ez senkinek![]()
Igaz Pep is kezdi elpazarolni Messi képességeit, a belinkelt videókban is jól látszik, mire képes, ha egyszer beindul a szélekrQl befelé. Megállíthatatlan. De egy egész csapat betömörülve a 16-ra azért neki is sok.
Egyet értek veled. Madaronát azért nevezték ki amiért Klinsmannt is anno hogy legyen egy emblematikus figura aki tud hatni a játékosokra, legyen kire felnézni egy példakép aki feltüzeli a csapatot. Most meg a semmi edzői tapasztalatával kritizál, beszólogat és feltűnősködik. Ezeket is csak azért csinálja mert nem ért ahhoz amit elvállalt, nem tudja helyén kezelni a dolgokat.Lionel85 írta:Itt nem Messiről van szó, hanem Maradonáról. Maradona képzetlen edző, csak a nevéért nevezték ki, most meg a gyengébb eredmények idején nem merik leváltani. Épphogy csak kijutottunk a vb-re, beszólogat az őt (joggal) kritizálóknak és szivarozgat edzés közben. Hát nem így képzelem el az argentin válogatott "entrenadorját". Persze ha Argentína vb-t nyer, mindenki isteníteni fogja őt 1986 után 2010-ben is, de ez csak kisebb részben lesz az ő érdeme. Ilyen kapitányról még nem is hallottam, hogy komolyabb edzői múlt nélkül kinevezik egy válogatott élére. És akkor előveszi a válogatott No.1-jét és őt hibáztatja az eredménytelenségért...