2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Épp nemrég olvastam. Nagyon szép gesztus Danitól és a csapattólErxy írta:Daniel Alves @DaniAlvesD2
Espero que nuestra ayuda sirva para ayudarte en tu tratamiento Rakaczki Bence!!
Kép
Következő tweet: Y tienes un gran compañero llamado(Paquito gallardo)
Nagyjából: Remélem, ez a gesztus segít a felépülésben!
Ja, és van egy nagyszerű csapattársad (Paquito Gallardo)
Azzal a sunyi vigyorral és a szakállal úgy néz ki, mint egy ördög.Sanama írta:az interjús képnél szabály szerűen megijedtem![]()
Brutál ez a szakáll
Amit meg a Realról mondott,hogy a szurkolók baja az,hogy a világ legjobb csapatában játszik, kész
Így tisztára arab terrorista kinézete van, bár eddig sem a jóképűségéről volt híres Dani.
Remélem, ez nem lesz rossz hatással a hétvégi teljesítményükre...ab1daL írta:Egyébként Alves mellett Leo, és Cesc játszotta végig a válogatottja meccsét.
Egyébként Alves mellett Leo, és Cesc játszotta végig a válogatottja meccsét.Gareth Tello írta:Svédország 0-3 Brazília (Damião 32', Pato 84', 87').
Alves végigjátszotta a meccset.
Nekem is egyből egy másik meccs jutott eszembeS.Agüero írta:Kicsit olyan dejavu érzésem volt a gólja után.
http://www.youtube.com/watch?v=EdT5Y21WaHU
Számomra is szimpatikus volt a nyilatkozata, nem kertel, nem beszél a levegőbe, hanem kimondja a véleményét nyíltan.S.Agüero írta:Mondjuk Alvesben ez a szókimondóság nagyon tetszik. Végre valaki valami mást is mond, és nem a szokásos választ adja.
hangyányi dolognak tűnhet az az egy-egy elfutás amiket meccsenként produkál, és a Messi elől elhúzott emberek, az okos beadások és passzok, nem lehet elmenni mellettük csak úgy. Akkor vesszük észre, mi mindent segített a támadásokban, ha elmegy. Jó volt ezt így egyben látni, na meg voltak szép góljai is...palesz77 írta:Dani Alves - All 63 assists for FC Barcelona
Reméljük idén még kipótolja egy 20-assal..