Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
2006-2007-ben 9 gólig jutott, reméljük idén megdönti.palesz77 írta:Valaki nem tudja véletlenül, hogy volt már ilyen eredményes szezonja?
Nincs minden veszve, hiszen van női futballcsapata is a Barcelonának! Ha a tehetség megvan, és érdekli a foci, akkor nem lehet kétséges, hogy az FCB-ben játszik majd.Barcaman14 írta:A futballtársadalom kétségtelenül jobban járt volna egy kisfiuval, de nem leszek önző!Természetesen grat Ininek a babához, a lényeg hogy egészséges legyen! Azért hátha összejön még egy fiú is!
messideco írta:LaptopMessithebest írta:. Gondolom nem apás szülés volt, hogy volt erre ideje.Wireless
![]()
Szerintem azért tűnhetett elbartiemusnak, hogy sérült. Volt szó róla, hogy talán kihagyja a Villareal elleni meccset Iniesta, hogy ott lehessen a szülésnél.
Nem voltál még úgy valamivel, hogy meg akarod osztani az örömöd a lehető legtöbb emberrel, akár az egész világgal?Messithebest írta:![]()
Én egy szülés után, amikor apa leszek, nem az lesz az első dolgom, hogy kiírjam ezt Facere
Na nem baj, sok boldogságot neki!
MichaaBee írta:Iniesta apa lett, 42 másodpercre írta facebookon!![]()
SZERK: AZ! (Kár, hogy nem sikerült olyan jól, de azért megpróbáltam. Tim, azt hiszem némileg ügyesebben járt el.Messithebest írta:Április bolondja?Csak mert én sehol sem találtam ilyesmi hírt.
Április bolondja?ElBartimaeus írta:Ilyen komolyan nincs!![]()
![]()
Kint vagyok Barcelonaban, es hallom, hogy szol a katalan radio a kajaldaban. Meghallom, hogy 'Iniesta', aztan felismerem a hangjat. De sajnos nem értettem belole tul sokat. Ellenben viszont apukam, aki elmondta, hogy Iniesta beszelt a kozeledo klasszikusrol, a bl-rol es a bajnoksagrol. Meg egy kicsit az egesz csapatrol, illetve Deulofeu-rol is, akirol egyebkent nagyon jo velemenyen van, egyelore azonban kemeny munkat es turelmet ker tole. De nem is ez a baj resze a dolognak. Elmondta, hogy megserult ma egy edzesen es igy nem jatszhat a hetvegen. Sot valoszinu, hogy ki kell hagynia a bl odavagot is.
Komolyan mi ez mar? Miert kell mindenkinek megserulni?
Az mar csak mellekes, hogy kb a B csapatot fogom eloben latni.