Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetertek. Megtette, amit taktikailag meg kell tenni, bar nyilvan tisztaban voltak a szabalyokkal.westerngom írta:- röhej, hogy min megy az agyalgás, az frankóbb lett volna, ha bodicsekkel vagy lerúg valakit a sárgáért?? az nem lehet, hogy szimplán időt húzott, vagy éppen hangyákat keresett a fűben??
Ártatlan szituért harcolt ki magának sárgát...,megkapta (retorzió).... pont!
Azért azt ne várjuk el egy edzőtől (aki nem akarta a sárga lapot, tudva a lehetséges következményeket), hogy bekiabáljon a pályára: "Piqué fiam, rúgd már el a labdát, különben sárga lapot ad a bíró!"Bányász írta:Szerintem az egy ócska színjáték volt.Vagy fél percig állt a labdával Pique,ha annyira zavarta volna Pepet akkor simán bekiabálhatott volna neki,h csináljad már srác.Mert a világon mindenkinek világos volt,h mi a célja így nyilván Pepnek is szóval nem értem,h miért az után méltatlankodott,h villant a lap.Kicsit olyan érzésem volt mintha a bírónak szólt volna az amit leművelt.Bárhogy is de nagyon béna dolog volt az is amit Pep csinált és az is ami Pique.
az lehet, csak az a probléma, hogy a spanyol szövetséget nem hagyja hidegen...Rezi Torres írta:Csak engem hagy hidegen hogy hogyan kapott sárgát????
sárgát kellett kapnia így pihen egyet és tiszta lappal indul újra!!!
Szerintem az egy ócska színjáték volt.Vagy fél percig állt a labdával Pique,ha annyira zavarta volna Pepet akkor simán bekiabálhatott volna neki,h csináljad már srác.Mert a világon mindenkinek világos volt,h mi a célja így nyilván Pepnek is szóval nem értem,h miért az után méltatlankodott,h villant a lap.Kicsit olyan érzésem volt mintha a bírónak szólt volna az amit leművelt.Bárhogy is de nagyon béna dolog volt az is amit Pep csinált és az is ami Pique.azért valljuk be, vicces volt, ahogy pep értetlenkedett, meg hadonászott a kispadnál Very Happy
bár így utólag belegondolva, az lehet azért volt, mert nem a sárgával volt elégedetlen, hanem a móddal, ahogy kiharcolta pique, már akkor tudta, hogy ebből eltiltás lehet.
kevered a sportokatPiquet
a következő meccset ígyis-úgyis kihagyja, vagy mert 5 sárgája van, vagy mert nem játszik 4 sárga miatt.herlius írta:Lehet hogy csak én nem értem, de Piqué sárgájának most konkrétan mi értelme volt? Nem lett volna egyszerűbb simán kihagyni a következő meccset, mint ahogy most amúgy is megteszi? És akkor ugye nincs ez a cirkusz.
te egy igazi kis semmirekello lehetsz. Megnéztem a hsz-idat, ez volt a 9. A többi nyolccal a Barca vs. Real topik színvonalát "emelted". Szerintem az igazi Barca szurker inkább a csapatát élteti, nem az ellenfelet ócsárolja.gondoltam, hogy rárepülnek a témára a madridisták, mint gyöngytyúk a takonyra...
Megelőztél:)Messi-Ini írta:Nem értem én ezt az egészet.Ha minden igaz,akkor a 83. percben kapta a sárgát,de akkor már minek???Lehozta addig sárga nélkül,ott 4:0-nál sima úgy lett volna kihúzni,és akkor Pep pihentette volna a Levante ellen,és úgyanaz lett volna mint most,annyi kivétellel,hogy nem szidná őt senki,és nem lenne benne a pakliban hogy esetleg nem játszhat a Bernabeuban.Nevetséges az egész és számomra kicsit hihetetlen is hogy Piquenek nincs ennyi esze,mint nekem 16 évesen...
höh...?!!!MichaaBee írta:Ha Piquét eltiltják, akkor az a minimum, hogy Xabi Alonsót is!...
Hát ez meg már elég távolra vezetneSanama írta:Így már értem
De amúgy ezt a "Szedj össze 1 sárgát" témát megközelíthetjük olyan szempontból is, hogy a mérkőzés befolyásolása volt... Mennyi lehet az odds arra,hogy kap?:)
Persze nem ez történt,de így talán jobban látszik,hogy elég undorító ezt csinálni.
jujj... visszanézve még viccesebb volt....S.Agüero írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... kul_-57850
remélem ebből egy szó sem igaz!![]()