Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Gergolino
Jugador del Barça

2011.12.01. 14:54:22

westerngom írta:- röhej, hogy min megy az agyalgás, az frankóbb lett volna, ha bodicsekkel vagy lerúg valakit a sárgáért?? az nem lehet, hogy szimplán időt húzott, vagy éppen hangyákat keresett a fűben??
Ártatlan szituért harcolt ki magának sárgát..., :arrow: megkapta (retorzió).... pont!
Teljesen egyetertek. Megtette, amit taktikailag meg kell tenni, bar nyilvan tisztaban voltak a szabalyokkal.
Sztem egyebkent ez egy hulye szabaly. Ha ezzel senkinek nem okoz kart, akkor miert ne lehetne ennyit taktikzni. A sarga lap kierölteteset nem buntetnem, viszont kiallitatnia vkinek magat szandekosan az mar egy kicsit sok. Sztem nem fogjak 2 meccsre eltiltani, max szobeli feddes lesz belöle.
(Bocsi az ekezetekert :wink: )
westerngom
Entrenador del Barça

2011.12.01. 14:45:11

- röhej, hogy min megy az agyalgás, az frankóbb lett volna, ha bodicsekkel vagy lerúg valakit a sárgáért?? az nem lehet, hogy szimplán időt húzott, vagy éppen hangyákat keresett a fűben??
Ártatlan szituért harcolt ki magának sárgát..., :arrow: megkapta (retorzió).... pont!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.12.01. 14:20:00

Szerintem nem gáz ha elvárom egy edzőtől,h kiabáljon be a játékosának,h ne szórakozz ha az valami olyasmit csinál ami a trénernek nem tetszik. :)

Ha ennyire bosszantotta Pepet a dolog akkor szerintem igenis bekiabálhatott volna,h felejtse ezt el...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mikaos
Director del Fútbol

2011.12.01. 14:06:29

Bányász írta:Szerintem az egy ócska színjáték volt.Vagy fél percig állt a labdával Pique,ha annyira zavarta volna Pepet akkor simán bekiabálhatott volna neki,h csináljad már srác.Mert a világon mindenkinek világos volt,h mi a célja így nyilván Pepnek is szóval nem értem,h miért az után méltatlankodott,h villant a lap.Kicsit olyan érzésem volt mintha a bírónak szólt volna az amit leművelt.Bárhogy is de nagyon béna dolog volt az is amit Pep csinált és az is ami Pique.
Azért azt ne várjuk el egy edzőtől (aki nem akarta a sárga lapot, tudva a lehetséges következményeket), hogy bekiabáljon a pályára: "Piqué fiam, rúgd már el a labdát, különben sárga lapot ad a bíró!"
Jó, hogy nem azt várod el, hogy a bírónak szóljon egyből :)

Eszembe se jutott, hogy Pep a bíróra lett volna mérges (azért ne keverjük őt össze Mou-val!). Ez nemcsak Pep nyilatkozataiból tűnik ki, hanem a reakciója is egyértelműen Piqué-nek szólt: bosszankodott, és nem pedig reklamált!

Piqué hülyesége volt ez, de remélem, megússza.
ferninho
Madridista

2011.12.01. 12:48:14

Rezi Torres írta:Csak engem hagy hidegen hogy hogyan kapott sárgát????
sárgát kellett kapnia így pihen egyet és tiszta lappal indul újra!!!
az lehet, csak az a probléma, hogy a spanyol szövetséget nem hagyja hidegen... :lol:
madridista
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2011.12.01. 12:07:28

Csak engem hagy hidegen hogy hogyan kapott sárgát????
sárgát kellett kapnia így pihen egyet és tiszta lappal indul újra!!!
Mi ugyanezt megcsináltuk a megyei labdarúgásba!!!Csapattársam tudta előre hogy a következő fordulóba nem lesz ezért összeszedte az ötödiket aztán pont akkor amikor amúgy se lett volna letöltötte!!!ennyiiiiii!!
nem kell itt a szöveg hogy ez nem Més Que un Club meg stb!!!!szimpla taktikai húzás!!!!inkább így mint szabálytalansággal kapjon direkt sárgát hisz azzal árt az ellenfélnek!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.12.01. 11:11:53

Igazából túl kell látni a Real meccsen.Nyilván az volt a cél,h a Real ellen mindenképp ott legyen ami pihentetéssel is megoldható de utána van a csapatnak egy Espanyol idegenben.Ahol szintén nem ártana ha szerepelne Pique mert azért az nem lesz egy sétagalopp meccs.Összességében nagyon jó,h most lenullázta magát csak a mód nem jó amit választott.
azért valljuk be, vicces volt, ahogy pep értetlenkedett, meg hadonászott a kispadnál Very Happy
bár így utólag belegondolva, az lehet azért volt, mert nem a sárgával volt elégedetlen, hanem a móddal, ahogy kiharcolta pique, már akkor tudta, hogy ebből eltiltás lehet.
Szerintem az egy ócska színjáték volt.Vagy fél percig állt a labdával Pique,ha annyira zavarta volna Pepet akkor simán bekiabálhatott volna neki,h csináljad már srác.Mert a világon mindenkinek világos volt,h mi a célja így nyilván Pepnek is szóval nem értem,h miért az után méltatlankodott,h villant a lap.Kicsit olyan érzésem volt mintha a bírónak szólt volna az amit leművelt.Bárhogy is de nagyon béna dolog volt az is amit Pep csinált és az is ami Pique.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
albicelesteX
A Vadász

2011.12.01. 08:47:19

Szerintem ez az ember az egyik a csapatból akivel elszaladt a ló.Számomra mikor idekerült egy végtelenül szimpatikus emberke volt nem akármilyen teljesítménnyel.Ma meg öntelt waka waka.Lehet kevesebb kéne Shakirából és talán akkor visszatérne a helyes útra...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.01. 00:46:54

Piquet
kevered a sportokat :P

amúgy meg több lehetőség is lett volna.
- mezhúzásért sárga.
- kézilabdázik egyet.
- lecseréli a vége fele pep, levante ellen nem játszik.
- lecseréli a vége fele pep, és játszik a levante ellen (ha már nélküle nem menne...), avval a kikötéssel, hogy NEM kaphat sárgát (szerintem ha hozzuk a hazai formánkat, ez nem lenne veszélyben...szerintem le tudja hozni sárga nélkül.)

de nem ezek közül az alternativák közül valósult meg valamelyik, hanem talán a legbutább megoldást láthattuk.

azért valljuk be, vicces volt, ahogy pep értetlenkedett, meg hadonászott a kispadnál :D
bár így utólag belegondolva, az lehet azért volt, mert nem a sárgával volt elégedetlen, hanem a móddal, ahogy kiharcolta pique, már akkor tudta, hogy ebből eltiltás lehet. (véleményem szerint az ő utasítása volt a sárga lap, de nem ilyen körülmények között kiharcolva..)
ferninho
Madridista

2011.12.01. 00:46:16

herlius írta:Lehet hogy csak én nem értem, de Piqué sárgájának most konkrétan mi értelme volt? Nem lett volna egyszerűbb simán kihagyni a következő meccset, mint ahogy most amúgy is megteszi? És akkor ugye nincs ez a cirkusz.
a következő meccset ígyis-úgyis kihagyja, vagy mert 5 sárgája van, vagy mert nem játszik 4 sárga miatt.

a Real-Barca meccs után is lesznek meccsek, így azokon ő már tiszta lappal indul, mert ha 4 sárgásan játszik a Real ellen és kap egyet, akkor a következő meccsen nem játszhat.
madridista
Buitre
Jugador d'estrella

2011.12.01. 00:33:00

gondoltam, hogy rárepülnek a témára a madridisták, mint gyöngytyúk a takonyra...
te egy igazi kis semmirekello lehetsz. Megnéztem a hsz-idat, ez volt a 9. A többi nyolccal a Barca vs. Real topik színvonalát "emelted". Szerintem az igazi Barca szurker inkább a csapatát élteti, nem az ellenfelet ócsárolja.

Megjegyzem ez visszafele is igaz...

Piquet meg [auto_cenzúra] volt, de ezt már mondták előttem. Alonso most okosabb volt, de anno ugyanilyen fejetlenül és égbeszökően csinálta.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.11.30. 22:05:21

Messi-Ini írta:Nem értem én ezt az egészet.Ha minden igaz,akkor a 83. percben kapta a sárgát,de akkor már minek???Lehozta addig sárga nélkül,ott 4:0-nál sima úgy lett volna kihúzni,és akkor Pep pihentette volna a Levante ellen,és úgyanaz lett volna mint most,annyi kivétellel,hogy nem szidná őt senki,és nem lenne benne a pakliban hogy esetleg nem játszhat a Bernabeuban.Nevetséges az egész és számomra kicsit hihetetlen is hogy Piquenek nincs ennyi esze,mint nekem 16 évesen...
Megelőztél:)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.11.30. 22:03:54

Lehet hogy csak én nem értem, de Piqué sárgájának most konkrétan mi értelme volt? Nem lett volna egyszerűbb simán kihagyni a következő meccset, mint ahogy most amúgy is megteszi? És akkor ugye nincs ez a cirkusz.
sektor
Barça C

2011.11.30. 21:58:04

gondoltam, hogy rárepülnek a témára a madridisták, mint gyöngytyúk a takonyra...
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.11.30. 21:56:31

Nem értem én ezt az egészet.Ha minden igaz,akkor a 83. percben kapta a sárgát,de akkor már minek???Lehozta addig sárga nélkül,ott 4:0-nál sima úgy lett volna kihúzni,és akkor Pep pihentette volna a Levante ellen,és úgyanaz lett volna mint most,annyi kivétellel,hogy nem szidná őt senki,és nem lenne benne a pakliban hogy esetleg nem játszhat a Bernabeuban.Nevetséges az egész és számomra kicsit hihetetlen is hogy Piquenek nincs ennyi esze,mint nekem 16 évesen...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.11.30. 21:43:27

Az se biztos, hogy Guardiola felelős a döntésért, de ha igen, a megvalósítás akkor is Piqué sara. Millió meg egy módszer van a sárgalap kiprovokálására. Annyira egyértelmű, hogy Alonso is erre játszott, csak neki volt egy kis agya és nem ilyen feltűnően csinálta. Ferninho, ebben egyébként igazad van, de ha már a szándékot nézzük... Na mindegy, kár ezért az egész hülyeségért. Piqué nagy hülyeséget vitelezett ki nagyon rosszul, ugyanakkor baromira fájna, ha ilyen úgymond pitiáner dologért tiltanák el...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
visca el barca
Presidente del Barça

2011.11.30. 21:20:34

uncsi... miért nem mentek át a guardiola topicba? ő a felelős ezért a "nagyszeru" dontesert...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2011.11.30. 21:14:22

MichaaBee írta:Ha Piquét eltiltják, akkor az a minimum, hogy Xabi Alonsót is!...
höh...?!!! :lol:
jóvan.
akkor ha bárki megkapja az 5. sárgáját kapjon még plusz egy meccset... :lol:
Xabi sárgája a 40. percben 2:25-től
http://www.youtube.com/watch?v=ROwKave8wx8
nem is félpályánál volt, mint ahogy írtam... :)

de azért remélem érzitek a különbséget...
ezt Piqué is megcsinálhatta volna... és nem lenne itt szó semmilyen eltiltásról.

el kell tiltania a szövetségnek Piquét. Hoztak egy új szabályt. Ezt láthatóan nem "tartotta be" Piqué :arrow: eltiltás
ha nem, akkor a szövetség segget csinál a szájából, mert akkor feleslegesen hozták ezt a szabályt...

szóval bármennyire is hülyeségnek tartom ezt a valamit nagyobb az esély Piqué eltiltására. ez lenne a logikus, ha már van ez a szabály...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.11.30. 21:23:13-kor.
madridista
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.11.30. 20:32:22

Ha Piquét eltiltják, akkor az a minimum, hogy Xabi Alonsót is!...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.30. 20:00:08

Ha eltiltják (már pedig miért ne), akkor baromi nagy hülyeség volt annak a részéről aki ezt kitalálta.
Mi értelme volt ennek? Mi???
Idióta. Meg is érdemli hogy megbüntessék.
Legalább van Mascherano aki ha játszik, sosem lehet rá panasz.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.11.30. 19:21:09

A ligától ezt simán kinézem, sosem volt katalán szimpatizáns alakulat, de ha ez létre is jön, akkor Piqué volt marha. Simán kihagyhatta volna a Levante elleni meccset és akkor 4 sárgával még simán játszhatott volna a Real ellen is. Erre nem tudom miért nem gondoltak. Amatőr cselekedet.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.11.30. 18:46:11

Sanama írta:Így már értem :)

De amúgy ezt a "Szedj össze 1 sárgát" témát megközelíthetjük olyan szempontból is, hogy a mérkőzés befolyásolása volt... Mennyi lehet az odds arra,hogy kap?:)
Persze nem ez történt,de így talán jobban látszik,hogy elég undorító ezt csinálni.
Hát ez meg már elég távolra vezetne :) persze értelek.
Hát nem tudom... szándékos szabálytalanságra számtalanszor látunk példát a meccseken ugye, pl. mikor megakasztanak egy támadást hogy a védelem addig rendeződjön az is direkt szabálytalanság. (mondjuk akkor azokat is lehetne + eltiltással szankcionálni).

Engem a kivitelezés zavar, mert ha pl. visszahúzassál szedi össze akkor most szó sem esne az esetről és senkiben fel sem merülne a dolog.
Akkor Guardiola neve sem merülne fel és most nem is lenne miről beszélni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MatyiG
Adminisztrátor

2011.11.30. 18:44:58

Ettől függetlenül ez érdekes lenne, mert mikor Ramos vadállat módjára amit 5-0-ás meccs végén leművelt és ha jól emlékszem csak 1 vagy 2 mecces eltiltást kapott érte, az ilyen "direkt sárgáért" meg ugyanilyet lehet kapni, az nevetséges. :roll:

Ha megváltoztathatnám a szabályokat, akkor a szabálytalankodásoknál is, amit lát a bíró, h direkt lábra megy és nem a labda megszerzése érdekében szabálytalankodik a játékos, egyből piros lenne, nálam.
ferninho
Madridista

2011.11.30. 18:42:18

S.Agüero írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... kul_-57850
remélem ebből egy szó sem igaz! :x
jujj... visszanézve még viccesebb volt.... :lol:
madridista
Sanama
Llegenda del Barça

2011.11.30. 18:36:10

Így már értem :)

De amúgy ezt a "Szedj össze 1 sárgát" témát megközelíthetjük olyan szempontból is, hogy a mérkőzés befolyásolása volt... Mennyi lehet az odds arra,hogy kap?:)
Persze nem ez történt,de így talán jobban látszik,hogy elég undorító ezt csinálni.
Válasz küldése