Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha visszautaznak Barcelonába, akkor még közelebb lesz Párizshozpalesz77 írta:RAC1 szerint papa jött, és ismét meggyőzte. Most megint közelebb Párizshoz..
Most komolyan,ez óvoda vagy az FC Barcelona? A megoldás hót egyszerű,Neymar,akarsz még itt játszani vagy Párizsba mennél? Ezt mind meg kell kérdezni tőle. Ha nem egyértelmű a válasz,akkor el kell adni. Győzködni kell valakit,hogy ugyan már,maradjon? Az ne is maradjon szerintem.palesz77 írta:RAC1 szerint papa jött, és ismét meggyőzte. Most megint közelebb Párizshoz..
amugy semmi más nem hiányzik már neki csak egy idóta celeb. vagy egy hülye, agyhalott apja, most kell még egy másik idióta is mellé. hiába, tudnak ezek élni
Ő amúgy nem akar valamit böfögni?Messias2 írta:SPORT:
At the hotel yesterday, Messi and Suarez had a conversation with Neymar that lasted an hour. At the end, Neymar said "I'll stay".
Sport mindent tud.
Már megbocs, de az egyiken az anyámat sem ismerném fel, a másikon meg bárki háta lehet, akár az enyém is.Cestus írta:Közben a Neymar-vonat robog tovább.
Neymar apját a Barca vezetőségével látták (https://twitter.com/AdriaAlbets/status/ ... 3112722432" target="_blank), a Neymart képviselő Zahavit pedig a a PSG sportigazgatójával (https://twitter.com/MaxHorbez/status/888904023797116928" target="_blank).
ez nem meglepő, gondolom az usa turán mind3 sztárnak kötelező játszani legalább 1-1- félidőt. stem első félidőben fullos kezdő lesz, a másodikban meg majd jönnek a gyengébb eresztések...MesQueUnClub írta:A várható kezdőben szerepel, edzett is ma, valszeg játszik majd
A várható kezdőben szerepel, edzett is ma, valszeg játszik majdtilla07 írta:Hogy ne legyen off a dolog:)
Ney játszik a Juve ellen?
Valaki tud valamit a ma esti meccsről, infók stb, vagy csak én várom már ennyire a sok szünet utáni első fellépést?
Rac1 ....visca el barca írta:hol...olvastad...hady írta:Végleges....marad...csak eljátszottak a Psg.vel...kis bosszú, Verrati miatt
hol...olvastad...hady írta:Végleges....marad...csak eljátszottak a Psg.vel...kis bosszú, Verrati miatt