recrea írta:Igen! Ha gondolkodik, tökömlökömözik, akkor nem elhivatott. Ilyen mentalitású meg nem kell egy csapatba, mert csak akkor lesz jó a teljesítménye, ha épp olyan kedve van, de megszakadni sosem fog a CÍMER-ért(újpest...

...

). Vágnám kifelé én is az ilyen hitvány rongyokat, csak hát nem vagyok pozícióban

Mondjuk ennek vajmi kevés köze van az valósághoz, kb a keret legjobban küzdő játékosa volt egész évben. Nem látsz róla party fotókat, nem hányja tele marhasággal a sajtót, ahogy pár ex Barca játékos.
Ebben a történetben más miatt lehet kritizálni, amit meg is fogalmaztak már páran.[/quote]
A szezon elmúlt, amiről beszélsz, az akkor történt. Amiről itt folyik a szájtépés napok óta az meg most történik, a játékosmozgások idején. Ja...party-képek nincsenek, de a hírek arról szóltak, hogy sok edzést kihagyott ilyen-olyan szülinap, meg tökömtudja mi miatt. Ugye Unzué ki is osztotta őt rendesen és ezek szerint neki volt igaza, nem a kis nyikhajnak.
És igen! Nagyon dicsőítettem őt a PSG-elleni meccs alkalmával

Ezt viszont a mostani sztorikkal összehangolva úgy tűnik, hogy nekik bakart bizonyítani. Na de kilépek a beszélgetésből, mert innentől teóriák vannak és összeesküvéselméletek születnek

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"