2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
salas9 írta:Inkább a csicskája. Soha nem hallottam még erről az emberről de amiket ma olvastam nyilatkozatokat tőle, hát nem lepődök meg hogy ő a "nagy" Mou jobbosaAsys írta:Szóvivője van?![]()
Esküszöm, már gusztustalan amit művelnek...
Kb ilyen lehet a tag:salas9 írta:
Inkább a csicskája. Soha nem hallottam még erről az emberről de amiket ma olvastam nyilatkozatokat tőle, hát nem lepődök meg hogy ő a "nagy" Mou jobbosa![]()
Esküszöm, már gusztustalan amit művelnek...
Inkább a csicskája. Soha nem hallottam még erről az emberről de amiket ma olvastam nyilatkozatokat tőle, hát nem lepődök meg hogy ő a "nagy" Mou jobbosaAsys írta:Szóvivője van?
Szóvivője van? Ez komolyan vicc... mi Ő, valami államfő?Fecooo írta:péntek, 00:33 - Eladio Paramés (Mourinho szóvivője): "Annyi változott, mióta Spanyolországba jött, hogy megoperáltatta a fülét, és szemüveget hord. De egy szemüveges majom kisebb fülekkel nem válik doktorrá, továbbra is majom marad." - utalt Daniel Alvesre Twitterén.
gyönyörű...
nézzétek meg puyoltLionel85 írta:
Ez a szám lesz 2012-ben a magyar disco-kban a top 1. Már most nyomatják 1 buliban vagy 5szörIlúvatar írta:...
Nagyon szépen köszönöm... örök hála...Drigo írta:Tessék.fcgigi írta:Alves gólja hatalmas volt... gyönyörű...
esetleg ha vlki talál egy jó kis linket Alves és Abidal gólöröméről, az igazán belinkelhetné ide... köszike előre is
Egyéb óhaj-sóhaj? (:
Tessék.fcgigi írta:Alves gólja hatalmas volt... gyönyörű...
esetleg ha vlki talál egy jó kis linket Alves és Abidal gólöröméről, az igazán belinkelhetné ide... köszike előre is
1 éve volt talán egy kép róla meg a feleségéről, és többen is megjegyezték, hogy valószínűleg szerelemből házasodott, mert a többi focista csajaitól eltérően az asszony finoman szólva nem volt egy modellalkat