Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kezdőre gondoltam elsősorbandavi10 írta:
Hát aki tuti távozik, az:
Védő:
- Verma
- Murillo
KP:
- Samper (bár ő már le is lépett)
Támadó:
- Boateng
Nem láttam én se sokat, szóval nem vagyok túl informált a témában én se, de az eddigi meccsek alapján konkrétan ezen volt a leggyengébb amit láttam.Volt pár jó megmozdulása az biztos, de összességében ennél csak többet tett a játékhoz azokon a meccseken, amiket néztem, úgyhogy ez a szint bőven megy neki szerintem stabilan. Csak hogy megnyugtassalak kicsit.Feast4 írta:Én most visszanéztem Jovic Düsseldorf elleni meccsét.Én se nagyon láttam játszani eddig még, de azt kell mondjam rendkívűl meggyőző volt.Azt is hozzá kell tenni ez egy meccs, de ha az a srác ezt tudja stabilan hozni, akkor nagyobb lehet mint Lajos.Viszont ez az első komoly szezonja és csak ezen a meccsen láttam még, tehát zsákbamacska is lehet.
Hát aki tuti távozik, az:Sinya22 írta:Érdekes lesz,ha a kp-ról és a védelemből sem távozik senki,hogyan oldja meg EV a rotálást,főleg hátul nem szokott gyakran változtatni.
Ez a 70 millió teljesen jó árnak tűnik úgy, hogy fél Európa meg akarja szerezni, és gondolom 18 évesen (és védőként) a fizuja se lesz olyan nagyon nagy.Cestus írta:Oriol Domenech: de Ligt családja, az Ajax vezetői és a játékos szponzorai már tényként kezelik, hogy de Ligt a Barcába igazol. 70 milliót fizetnénk érte.
LG írta:Ez Icardira célzás? Mert ő nem kéne, az idei szezonja gyenge, ráadásul hatalmas problémák vannak a magatartásával.Vagy nincs jóban Messi-vel
Gómezre a legjobb definíció, hogy az urugayi Alcacer.palesz77 írta:...
Tényleg mindegy, de Icardi más szint. Egy igazi patkány.davi10 írta:A magatartásáról meg hallottam, de talán ha Vidal is képes volt összekapni magát, akkor lehet Icardi is képes lenne erre.
De mondom, igazából lényegtelen, hiába járt már az akadémián, akkor se fogjuk visszahozni.
Igen, rá céloztam.LG írta:Ez Icardira célzás? Mert ő nem kéne, az idei szezonja gyenge, ráadásul hatalmas problémák vannak a magatartásával.Vagy nincs jóban Messi-vel
Ez Icardira célzás? Mert ő nem kéne, az idei szezonja gyenge, ráadásul hatalmas problémák vannak a magatartásával.Vagy nincs jóban Messi-vel
Ja persze, ez egy teljesen más csapat, de a Bundesliga góllövőlistáját vezetni már jobb ajánlólevél, mint egy kieső csapatból érkezni.Cestus írta:Valóban, leginkább azt akarom mondani, hogy a jelöltekben közös, hogy nem bizonyított, noname (nemcsak nekem) játékosok, így nehéz lenne megjósolni, hogy itt a Barcában mit fognak mutatni. Most épp Jovic a legfelkapottabb, de nekem teljesen irreleváns, hogy az emlegetett arcok közül melyiket húzzuk be a fent említettek miatt.
Vagy nincs jóban Messi-velChino írta: Aki mefg is üti a szintet, az pedig vagy elérhetetlen vagy 150-ről indul.
palesz77 írta:Minden rosszindulat nélkül, de nem csoda, hogy lutrinak tartod mindegyiküket, és nem tudod eldönteni, hogy kinek örülnél jobban, ha nem is ismered egyiküket se..
Amúgy egyetértek azzal, hogy igazából mindenkivel kockáztatunk, és lehet pont nem az jön be akit hinne az ember - tudom, hogy erről szólt a hsz-ed igazából -, de ez akkor is viccesen jött ki.
Minden rosszindulat nélkül, de nem csoda, hogy lutrinak tartod mindegyiküket, és nem tudod eldönteni, hogy kinek örülnél jobban, ha nem is ismered egyiküket se..Cestus írta:Szerintem bárkit igazolunk, az lutri lesz. Nekem aztán sem Jovic, sem Gómez sem akármelyik emlegetett opció nem mond semmit. Pl. ha lecsúsznánk Jovicról, és Gómezt megvennénk 25-ért vagy 50-ért, én nem tudnám most még egyértelműen kijelenteni, hogy rosszabbul jártunk. Nehéz megjósolni, hogy lesz-e bármelyikből jó csatár, és ha igen, melyikből.
Én -ha az ellenünk játszott meccseit is beleszámítom- négyszer láttam + néztem egy videot róla, így reális véleményt nem igazán tudok róla mondani, de ezek alapján nem ájultam el tőle. Elég statikus, Alcacér például egyértelműen jobb nála, bár még elég fiatal, fejlődhet. Viszont nem valószínű hogy kezdőnek hoznánk a padon pedig ez nem fog menni neki.MatyiG írta:Maxi Gómez kivásárlásija a felére, 25 millióra csökken, ha kiesik a Celta a másodosztályba. Jelenleg 18.-ak.
Szerintem bárkit igazolunk, az lutri lesz. Nekem aztán sem Jovic, sem Gómez sem akármelyik emlegetett opció nem mond semmit. Pl. ha lecsúsznánk Jovicról, és Gómezt megvennénk 25-ért vagy 50-ért, én nem tudnám most még egyértelműen kijelenteni, hogy rosszabbul jártunk. Nehéz megjósolni, hogy lesz-e bármelyikből jó csatár, és ha igen, melyikből.davi10 írta:Egyedül a számok alapján ítélve Jovic jobbnak néz ki (akinek lehet, hogy ugyanígy nincsenek papírjai), de a csatár posztunk pont nem olyan, ahol beleférne egy lutri Denis-Gomes féle igazolás. Oda szerintem még a bhv-posztnál is sürgősebb, hogy jó megoldást találjunk.
Tényleg jól megy neki? Én nem követem, de whoscored átlaga szerint csak a 10. a csapatban, az nem túl bravúros. Bár a többiek sem sokkal jobbak. Egyébként DMC-ként kap jobb osztályzatokat, ott is játszik többet. Nálunk is még talán ott volt talán legjobb, de Ini posztján játszatni kész katasztrófa volt, pedig elég sokat erőltettük ott. Mondjuk ez edzői hiba is.MatyiG írta:Jól megy az Evertonban, akik nem szokták sajnálni a pénzt a középszerekre...Mire? Felét nem éri.30 körül szerintem is kaphatunk érte.
Jól megy az Evertonban, akik nem szokták sajnálni a pénzt a középszerekre...Mire? Felét nem éri.
Ja, csak az elmúlt években mi költöttünk a legtöbbet, fizetések is nálunk a legnagyobbak. Most is lesz néhány szerződéshosszabbítás.Petr írta:Azért mondanak mindig ennyit, hogy ne induljanak hátrányból a tárgyalásoknál.MatyiG írta:60 az a 90-100. Legalábbis ennyit szoktak mondani Bartoék.
Mire? Felét nem éri.Gomesért meg ha minden jól megy szintén tudunk egy 30-40 milliót kicsikarni,