Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi, mert nem maradt pénz.recrea írta: Mi lesz itt júniustól?
Csak akkor lenne értelme, ha nem jön Rabiot, és eladunk egy középpályást a Busi-Arthur-Vidal-Rakitic négyesből.Miért menne Roberto a KPre, mikor így is sokan vagyunk oda, meg még Rabiot is jöhet?
Inkább wague és emerson is kölcsön és tartsuk itt jövőre palenciat.MatyiG írta:Szerintem SR megy fel a középpályára, Wagué vagy Emerson pedig megy kölcsön.
A city-böl Fernandinho/Silva kimenöben vannak, a Bayern-re is raferne egy jo kp. , föleg hogy James is valoszinüleg dobbant a nyaron.Cestus írta: Ne viccelj, azokban a klubokban sem lenne kezdő, nincs olyan szint. Jó itt neki, játszik eleget. A sokoldalúsága az egyik legnagyobb erénye, miért pont azt ne használnánk ki?
Szenegáli 20 éves jobbhátvéd, nyáron igazoltuk a belga bajnokságból 5 millióért, most a B-ben játszik, de a hírek szerint jövőre hoznák fel a nagyokhoz.recrea írta:Ki a tököm az a Wague?
Ne viccelj, azokban a klubokban sem lenne kezdő, nincs olyan szint. Jó itt neki, játszik eleget. A sokoldalúsága az egyik legnagyobb erénye, miért pont azt ne használnánk ki?crixus írta:Erre most szep lassan feltöltjük azt a posztot is. Szerintem egy Bayern-ben vagy Manchester City-ben jobb lenne neki..
Roberto helyeben en most nyaron elmennek. Volt egy szep szezonja, amikor közeppalyaskent villogott, erre feltöltjük a közeppalyat. 2016 nyara ota 6 közeppalyast vettünk. "Szamüzzük" a sracot a jobbosra, vedönek. Erre most szep lassan feltöltjük azt a posztot is. Szerintem egy Bayern-ben vagy Manchester City-ben jobb lenne neki.Petr írta: Ahhoz először be kell válnia Emersonnak. Utána lehet gondolkodni a csapat összetételén, de Roberto még mindig mehet a középpályára, ha a jobbhátvédek tülekedni fognak. Nagyobb baj sose legyen.
Ahhoz először be kell válnia Emersonnak. Utána lehet gondolkodni a csapat összetételén, de Roberto még mindig mehet a középpályára, ha a jobbhátvédek tülekedni fognak. Nagyobb baj sose legyen.Samper írta:Semedot vagy Waguét nyáron eladjuk?
Elég fiatal, lehet az 15 is.Cestus írta:Váljanak be nyilván, de én azért még nem kezdenék el abban gondolkodni, hogy 10 évre megoldják a posztot.
Semedot vagy Waguét nyáron eladjuk?davi10 írta: Azt se értem minek mégegy jhv, illetve jó lenne tudni, hogy tud-e a baloson is játszani?
Mindenesetre Abidalék igazolásaiban egyelőre még nem csalódtunk, kíváncsi leszek a srácra.
Ha beválik Ő is meg Todibo is, akkor nagyon nagyot sikerült gurítani a télen. Valami támadó srácot is nézegethetnének a francia-brazil ligában.
Asszem mindenféleképpen lövésem nincs, ki ez a srác.MessiNeymarSuarez írta: Na ez aztán az igazi néger Emerson![]()
![]()
Na ez aztán az igazi néger EmersonCestus írta:Leigazoltunk valami Emerson nevű brazil gyereket 12 millióért, nyáron csatlakozik. Ezt nem láttam jönni.