Varatrix írta:
Olvassatok, mert annyi név volt itt, hogy folyót lehet rekeszteni vele. Házon belüli megoldás: Roberto, továbbá De Jong, Eriksen, Pjanic, már Kovacicig elmentek itt az ötletelések, de felállás váltás kapcsán már volt itt Kanté is emlékeim szerint.
Ezek a nevek is ugyanolyan régen (ha nem régebben) forognak itt, mint Thiago, ha azt vesszük, hogy mikor lobbant fel újra a visszahozatala.
De Jongot kitárgyaltuk, vele remélhetőleg meglesz a megállapodás idén és nyáron vagy jövőre jön.
Kovacic-ot meg nem lehet komolyan venni, mint alternatíva, nem fog idejönni.
A maradék 2 név ugyanúgy pörög, mint Thiago.
Nocturn4L írta:
Thiago, ha annyira jó lett volna rotálásra vagy pihentetésre elfért volna itt. Nem így történt. Cesc előtt is lett volna ideje mit mutatni. A Bayernben sem brillírozik azért annyira és most sem. Sérülékeny is. Felesleges visszahozni. Elment kész pont lépjünk túl. Szakított a Barcával majd lesz más helyette. Te sem keresed fel az exeid, hogy hátha újra összejöttök. Ez az újramelegített mekis sültkrumpli effektus teljesen. Alternatíva hát lássuk. Akár De jong igen én is örülnék neki tőle több értelmes megmozdulást/meccset láttam idén mint Thiagotól. Vagy akár jöhetne Kante nem lenne se drága se olcsó viszont a hátán cipeli el bármelyik csapatot. Vagy Bentancur elég jól játszik, de ő sem lenne olcsó. Vagy Juan Camilo Hernandez akit már bedobtam régebben is, hogy elég nagy tehetség és remek 10es lesz belőle. Nekem Tielemans játéka is tetszik nagyon jó játékos lehet. Egyelőre ennyi jutott így eszembe hirtelen.
Thiago igen, jó lett volna rotálásra, de Pep amint megérkezett a Bayernbe mondta, hogy bármi áron akarja Thiagot és ott kezdő is lett.
A szakítós szöveggel nem tudok mit kezdeni, akkor Pique, Fabregas se kellett volna hogy visszajöjjön. Ez ugyan olyan dac, mint amit az óvodás vezetőség kommunikál. Ha beleillene a rendszerbe, elérhető és az öltöző is őt akarja, nem látom akadályát, hogy elhozzuk (a sérülékenységet kivéve), pláne, hogy a de Bruyne-Verratti féle ideális opciók elérhetetlenek.
Kantét én nem tudnám itt elképzelni, a többi 2 játékos jónak tűnhet, de akkor el kéne dönteni a vezetőségnek, hogy kezdőbe való, kiforrott középpályást keres, vagy fiatalabb tehetségeket, akiket szépen lassan beépít (ami szintúgy nem igazán sikerült nekünk az utóbbi években). Utóbbira jók lehetnek a játékosok amiket írtál, de oda, ha jön Arthur, de Jong és felépül Alena, akkor a cseresorban is túl sokan leszünk. A B csapatba meg egyik se fog lemenni a 3-ad osztályba bohóckodni.