2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OOO man!!Leon írta:Suarez kettőt gurított Oman ellen,ezzel 79 válogatott meccsen 42 gólnál tart.
http://www.youtube.com/watch?v=mwU5Up6-zPQ" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=zIYBHYiQ-9c" target="_blank
Matyi büntetni fog. sorsszerű lennedaffy írta:Ha rámentek a szögletekre,akkor vége a világnak(bár hogy ki fejeli be az rejtély )
Mu elleni BL döntőre emlékszel 2009ből ?daffy írta:blupatrik írta: Ha rámentek a szögletekre,akkor vége a világnak(bár hogy ki fejeli be az rejtély)
Logikailag hibás ez a dolog. Pedrot kiengeded és attól még nem lesz ügyesebb. Viszont Suareznek a képességei legalább megvannak,de kezdetben kb 60 perces játékos lesz,amíg formába nem lendül. Ezeken az edzés nem segít. El lehet lőni kezdőnek is,de akkor még Ramos vérnyomása csak duplája a normálisnak és nem fáradt. De be lehet hozni akkor is,amikor fárad,figyelmetlen és hozza a hülye becsúszásait 14 méterről.blupatrik írta:De ennyi erővel Pedrot is ráengedhetjük a fáradt madridosokra, inkább kezdjen, kapjatok csak egy ötöst még az első félidőben
Sánchez pont egy El Classicon kezdett anno, és az első labdaérintéseivel elvette a lasztit CR-től, aztán sarokkal passzolt egyet, erre nagyon emlékszem.Kash írta:Úgysem fogja a kezdőbe tenni. Nagyon ritka, hogy egy új szerzemény rögtön az 1. hivatalos mérkőzésén pályára lépjen a Barcelonánál, ez valami íratlan szabály. Messi-Neymar-Pedro fog kezdeni sajnos, Suarez meg majd valamikor a 60-70. perc környékén fog beállni.
Na jó, daffy rávilágított az egyetlen jó indokra, hogy miért ne kezdjen..daffy írta:Arról nem is beszélve,hogy sokkal több értelme lenne(Barca részről) behozni a 60. percben és ráengedni egy pihent,motivált Suarezt a fáradt ellenfélre. Mert azt láthatjuk,hogy mindkét csapat a 70. perc körül idén a seggén veszi a levegőt.
Szerintem semmi értelme nem lenne kezdetni és nem is fog kezdeni. Hiába az edzés és minden ördögfsza,nincs normálisan felkészülve. Bale is edzett egy csomót,mielőtt a Real leigazolta,mégis kuka volt. Arról nem is beszélve,hogy sokkal több értelme lenne(Barca részről) behozni a 60. percben és ráengedni egy pihent,motivált Suarezt a fáradt ellenfélre. Mert azt láthatjuk,hogy mindkét csapat a 70. perc körül idén a seggén veszi a levegőt.MessiFan írta:Én ha Lucho helyében lennék, tuti a kezdőbe raknám, leginkább azért, mert a Real szinte semmilyen szinten nem tud felkészülni belőle, így ő lehetne a titkos fegyver. Edzéseken ott van, ami persze nem olyan mint meccsen, de nem hinném, hogy eltűnne a pályán. Munir gyenge, elnyomják, Pedro meg lúzer
Ha nem kezd, az se baj, csak szerintem nem lenne egyáltalán rossz húzás berakni, sőt vele szerintem az esélyünk is megnőne.
Már nagyon várom én is a bemutatkozását. Messi, Ő és Neymi fognak verni 60-70 gólt remélhetőleg, vagy még többet
Úgysem fogja a kezdőbe tenni. Nagyon ritka, hogy egy új szerzemény rögtön az 1. hivatalos mérkőzésén pályára lépjen a Barcelonánál, ez valami íratlan szabály. Messi-Neymar-Pedro fog kezdeni sajnos, Suarez meg majd valamikor a 60-70. perc környékén fog beállni.palesz77 írta:Hát az aztán jó rég volt..
Amúgy így hogy jobban belegondolok én is simán kezdőbe tenném. Az edzéseken hónapok óta részt vesz, szóval ismernie kell már a játékot, elméletileg jó fizikai állapotban van.. Egyedül a meccshiány, ami miatt meg kéne fontolni a kezdetését, de mint már írtátok páran, még rossz formában is jobb, mint Pedro, szóval amondó vagyok, hogy be kéne vállalnia Luchonak!
Írhattam volna R10et is de én rövid távlatokban gondolkodom!palesz77 írta:Hát az aztán jó rég volt..Leon írta:Utoljára Neymar debütálást vártam ennyire![]()
Amúgy így hogy jobban belegondolok én is simán kezdőbe tenném. Az edzéseken hónapok óta részt vesz, szóval ismernie kell már a játékot, elméletileg jó fizikai állapotban van.. Egyedül a meccshiány, ami miatt meg kéne fontolni a kezdetését, de mint már írtátok páran, még rossz formában is jobb, mint Pedro, szóval amondó vagyok, hogy be kéne vállalnia Luchonak!
Hát az aztán jó rég volt..Leon írta:Utoljára Neymar debütálást vártam ennyire
így van, ha meg ég a ház majd behozza sergi robit vagy sandrotStickyFingaz írta:Honnan veszitek,hogy nevezve lesz a madridba utazó keretbe?Amilyon óvatos LE szerintem simán kihagyja.
az kevésbence-barca írta:De ha csak kezdőként lő egy mindent eldöntő gólt?![]()
De ha csak kezdőként lő egy mindent eldöntő gólt?visca el barca írta: egy hétig "szeretlek ronáldo"-s avában tolom
egy hétig "szeretlek ronáldo"-s avában tolombence-barca írta:Debütálás. Real ellen. Mesterhármas. Csereként.visca el barca írta: pedig mindenképp kezdetni kellene, mert meccshiánnyal is 10x veszélyesebb a kapura mint pedro vagy munir.. arról már nem ibeszélve, hogy iszonyatosan kinlodik meccsek nélkül és a derbin tuti h odatené magát. ha meg gól(oka)t is lőne, az lenne csak az igazi bemutatkozás
Debütálás. Real ellen. Mesterhármas. Csereként.visca el barca írta: pedig mindenképp kezdetni kellene, mert meccshiánnyal is 10x veszélyesebb a kapura mint pedro vagy munir.. arról már nem ibeszélve, hogy iszonyatosan kinlodik meccsek nélkül és a derbin tuti h odatené magát. ha meg gól(oka)t is lőne, az lenne csak az igazi bemutatkozás