2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Clasicón debütálhat hivatalos meccsen. Remélem nem kapja el valami sérülés.kas7as írta:Valaki tudja-e, hogy mikor lephet mar palyara?
Azért valami értelme csak van, még ha u19-es meccs is gondolom még így is sokkal intenzívebb lesz mint bármilyen barcelonai edzőmeccs egymás közt. Suáreznek pedig pont erre van szüksége szerintem.visca el barca írta:semmi értelme ezeknek a meccseknek számára. max annyi h vmelyik gyerek lerúgja.salas9 írta:Luis Enrique megerősítette, hogy Suárez holnap pályára lép a Barcelona B-Indinézia U19-es edzőmérkőzésen
A találkozót, szerdán délután 16:00-tól rendezik a Ciutat Esportiva Joan Gamperben.
semmi értelme ezeknek a meccseknek számára. max annyi h vmelyik gyerek lerúgja.salas9 írta:Luis Enrique megerősítette, hogy Suárez holnap pályára lép a Barcelona B-Indinézia U19-es edzőmérkőzésen
A találkozót, szerdán délután 16:00-tól rendezik a Ciutat Esportiva Joan Gamperben.
Hát Messi tömni fogja zsugával, az biztos...hajnesz írta:Ma meccsnézés közben végig az járt a fejemben,mi lesz,ha az akció nem Munirral/Pedroval fejeződik be,hanem ott Suarez fog állni.Nem akarok elkiabálni,mert sok dolognak össze kell jönnie,hogy mindent klappoljon... De előfordulhat,hogy az ilyen meccseken Suarez mesternyolcast fog lőni
Ha belegondoltok,hogy ő a Liverpoolban 1helyzetből mesterhármast ért el,mi lesz itt,ahol meccsenként 20ziccert kidolgozunk,minimum.
De most nem "csak" egy Xavink van, van még egy Rakitic-ünk is!Telliho írta:Azért ott volt egy Xavi is, aki szépen kiosztott 4 assistot 1 meccs alatt, de mindenesetre jó hír, hogy már ég benne a vágy, reméljük kitart a klasszikusigZBarca írta:
Alakulóban van a legújabb 6-2, a motivált Messi-Ney duóval és a harapós Suarez-zel.![]()
Azért ott volt egy Xavi is, aki szépen kiosztott 4 assistot 1 meccs alatt, de mindenesetre jó hír, hogy már ég benne a vágy, reméljük kitart a klasszikusigZBarca írta:
Alakulóban van a legújabb 6-2, a motivált Messi-Ney duóval és a harapós Suarez-zel.![]()
Alakulóban van a legújabb 6-2, a motivált Messi-Ney duóval és a harapós Suarez-zel.visca el barca írta:„Az igazság az, hogy szenvedek. Csak beszélek, ordítok és nézem a csapattársaimat – ebbe lassan beleőrülök. Tudom, el kellene tudom fogadni az eltiltást, és bele kellene törődnöm, hogy a tettemnek ez a következménye, de egyszerűen nem megy.Nagyon sok van még hátra, rossz ebbe belegondolni. Erőtlennek érzem magam, már csak a visszatérés jár a fejemben. Nem érzek egyébként extra nyomást, voltam már hasonló helyzetben Angliában is, bízom a képességeimben"
Ezzel szerintem nem vagy egyedülTaibi írta:Egyre jobban várom, hogy pályára léphessen.
Egy podcastben hallottam, hogy amúgy tök normális arc az életben. Feleségével, gyerekeivel remekül elvan. Európába is az asszony miatt jött át anno.mess2009 írta:a nap aranyköpése: (Suarez a Barca TV.-nek) "...magamat nyugodt embernek tartom. félénk tipus vagyok."...
Miért elképzelhetetlen, van az ellenkezőjére is példa. Én simán el tudom hinni. Azért nem egy őrjöngő vadállat a pályán. Illetve nem csak ezt a mondatot kellene kiemelni, hanem amit mellette még mond.mess2009 írta:a nap aranyköpése: (Suarez a Barca TV.-nek) "...magamat nyugodt embernek tartom. félénk tipus vagyok."...