Nézd meg mennyi jön be Merchből meg a szponzorokból és megértedSinya22 írta: Honnan a fenéből van nekünk ennyi pénzünk rá?Stadionra is akarunk félretenni,az se 50 millió.

Nézd meg mennyi jön be Merchből meg a szponzorokból és megértedSinya22 írta: Honnan a fenéből van nekünk ennyi pénzünk rá?Stadionra is akarunk félretenni,az se 50 millió.
arra ott van paulinho, tud ő mindenhol játszani, nem kell gomes.davi10 írta:Én még mindig tartom, hogy csak akkor engedjük el, ha jön Arthur, mert a jelenlegi keretből csak Ő tudja valahogy pótolni, ha a Busi-Rakitic tengelyből kiesik valaki (ha maradunk a 4-4-2nél, vagy 4-2-3-1re állunk át.)
Az nso szerint már ki is ürítette a szekrényét.Sinya22 írta:Gomesnek már csak saját maga miatt is jó lenne a váltás
Én ezt módosítanám:Sinya22 írta: Douglas-Munir-Deulofeu-Gomes-Vidal-Rafinha
Neymar nem ingyen ment el azért.Sinya22 írta:Nem lesz már ez is kicsit sok? Persze,kell ember ez egyértelmű,de most költöttünk el több mint 200-at,miközben be nem sok jött valljuk be.
Azért a csakafocinál kicsit hitelesebb a Mundo és a Sport.Mondjuk én pár hete le lettem cseszerintve, amikor a csakfoci.hu-t idéztem, nem mintha megsértődtem volna emiatt, csak mondom.
Griezmannhoz nagyjából 80 millió euró kell még, hacsak nem kamuzik a vezetőség arról illetően, hogy mennyi van félretéve igazolásokra. De nyilván ez a szám is több, mint amit ők mondanak, szóval valószínűleg 80 milliónál kevesebb értékben kell eladni játékosokat hozzá. Azért a Douglas-Munir-Deulofeu-Gomes-Vidal-Rafinha hatosból illene ennyit kisajtolni, sőt.Tegyük fel,hogy Griez jön 100-ért. Az is több mint valószínű,hogy veszünk majd egy hátvédet Piqué és Umtiti mellé(kötve hiszem hogy EV bevállal egy szezont Vermával és Minával). Legyen 150 eddig. Nem lesz már ez is kicsit sok? Persze,kell ember ez egyértelmű,de most költöttünk el több mint 200-at,miközben be nem sok jött valljuk be. Nem tudom hol lenne pénz még egy Thiago szintű középpályásra is. Honnan a fenéből van nekünk ennyi pénzünk rá?Stadionra is akarunk félretenni,az se 50 millió.
Én a maradék 1%-ba tartozom, érdekes látni a neveket, hogy milyen sok játékos tart ide, egy-egy átigazolási szezonban három felnőtt keretet is fel tudnánk tölteni.Cestus írta:Talán már az is lett.S.Agüero írta:Napi rutinná tehetnéd ezeket őszig.Habár a fórum 99%-ának szerintem elege lett ezekből a tweet özönökből a múlt nyáron, a maradék 1%-nak attól még érdekes lehet.
Nem igaz,mert Pacot cseréljük el Agüerora.wild írta:Megpróbáljuk elcserélni A.Gomest Lenglet-re.
Talán már az is lett.S.Agüero írta:Napi rutinná tehetnéd ezeket őszig.
Napi rutinná tehetnéd ezeket őszig.Cestus írta:Cadena SER: Griezmann nem fogadta el az Atlético ajánlatát, csatlakozik a Barcelonához.
Mundo (Francesc Aguilar): Rabiot nem akar hosszabbítani a PSG-vel, 2019-ben lejár a szerződése. Az édesanyja tárgyal főként a Juventus-szal, de a Napolival, angol klubokkal és a Barcával is voltak megbeszélések.
Sport: Arthur marad télig a Gremio elnöke szerint, nincs más lehetőség.
Szerintem csak opciót akarunk rá szerezni, mint Arthurra meg Minára is.westerngom írta:Nem sok mindent találtam erről a 17 éves Rodrygo gyerekről..., de hogy prioritásban vele kell, hoy foglalkozzunk azt nem hiszem el.
Dehogynem, jön majd Jordi Cruyff.Samper írta:Seggura ezek szerint szilárdan ül a posztján. Így aztán szinte mindegy, hogy Fernandez marad-e vagy sem. friss levegő nem lesz a vezetőségben. Őket meg a La Masia sem érdekli.
A YouTube-os videók eléggé meggyőzőek róla. Tudom, hogy el lehet adni bárkit világklasszisnak az ilyenekben, de azért mégiscsak egy Dembelénél 4, Neymarnál 9 évvel fiatalabb srácról van szó.westerngom írta:
Nem sok mindent találtam erről a 17 éves Rodrygo gyerekről..., de hogy prioritásban vele kell, hoy foglalkozzunk azt nem hiszem el.
Gondolom valaki majd megint jól jár, aztán ő is megy kölcsönbe vagy egyből a levesbe.
zeli39 írta:Bognár György "IDEGEN TESTE " Messi után játékpercekre vetítve talán a legtöbb kulcspasszt adta .
Pontosítanák... a La Ligában a harmadik legtöbb gól és kulcs passzt adta játékpercre osztva, IDEGEN TESTKÉNT.zeli39 írta:Bognár György "IDEGEN TESTE " Messi után játékpercekre vetítve talán a legtöbb kulcspasszt adta .