Miért akarja mindenki 'visszahozni' azt az állapotot ami volt Dani megérkezése előtt?
Van Der Wiel - zsákbamacska, láthatjuk, hogy Hollandiából milyen játékosok kerülnek ki az elmúlt pár évben.
Maicon- idősebb Alvestől, és rohadtul megérni elhozni 20-30 millióért, mint sem, Alvesnek megadni a fizetés emelést.

Lahm - ő tűnik egyedüli jó alternatívának, de szvsz ugyanaz a kategória mint Maicon.
Rafael, Santon - róluk igazából nem tudok mit mondani, nem nagyon ismerem egyikük játékát sem, de ha fiatalon ilyen szinten játszanak, akkor nem kevés pénzbe kerülnének.
FtcSikiHun: Itt nem pár meccsről, egy egész szezonról lenne szó, ha távozik a brazil, mert kétlem, hogy Adriano képes lenne azt a szintet hozni amit Dani. Montoya...hát, lehet, hogy tehetséges, és van benne potenciál, de nem érzem úgy, hogy éveken át meghatározó játékos lehetne a jobb szélen.
A leggazdaságosabb alternatíva még mindig Alves megtartása, és Adriano beépítése. Ő egy pótolhatatlan láncszem, legalábbis számomra. Mindenkinek meg van a véleménye, én el is fogadom, de az enyémen nem változtat. Én ezzel be is fejeztem, leírtam amit akartam mindent.