Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hááátt szegény kapust igen szépen megelőzte!Tomsa írta:http://www.youtube.com/watch?v=RTRpeumhEsY
Piqué nagyon sokoldalú játékos. Remek védő és ezek mellett még gólokat is szerez szép számmal. Ez nem várható el egy védőtől, de nem haragszik senki Piquére, h ilyen mértékben termeli a gólokat.danko94 írta:Grat Piqué!! Hát nem rossz a statisztikája a válogatottban 13 meccs 5 gólKözépső védőként
Pique, Silva, Negredo 2Tunce3y írta:Kik szerezték a gólokat?
Nem is értem mért nem befejező csatár?!danko94 írta:Grat Piqué!! Hát nem rossz a statisztikája a válogatottban 13 meccs 5 gólKözépső védőként
ÁÁÁ, mekkora már. Védő létére úgy rugdossa a gólokat, mint Ronaldo.Leomessi14 írta:Na Pique be is koszontott nehogy mar hianyerzetunk legyen
Ja vágom!Akkor sorry!soadroli írta:Szerintem az Afrika-kupa alatt gondolja...On:Van benne valami,de akkor Yaya?
Szerintem az Afrika-kupa alatt gondolja...On:Van benne valami,de akkor Yaya?
Off:ez nem animált kép?Lionel85 írta:Én azt mondom, inkább maradjon Piqué a védelemben, a Barçában még nem játszott egy sorral feljebb, nem tudni mire számíthatunk tőle ott. A zaragozai idők elmúltak, viszont Márquez már bizonyított középpályásként, így ha újra 100%-os lesz, én őt tenném védekező középpályásnak, Busquets cseréjeként vagy első számú vkp-ként.
Én is igy gondolom. Megtudja simán oldani a védekező középpályás posztot is. Technikailag kepzett-poszjához képest, fizikálisan erős, jól lát a pályán, a védekezése pedig világklasszis.Mikaos írta:A mostani nyilatkozatában említi, hogy szívesen játszana középpályán is az Afrika Kupa alatt.
Erre én azt mondom, hogy nem is lehetne jobb választás a vkp posztra ez időre, úgyhogy remélem, Pep is így dönt. Ha felépül Milito, akkor lesz egy Márquez-Puyol-Milito-Csigri középhátvédsor ez időben, és akkor Piqué állandó vkp-ként kezdő lehet bármelyik meccsen.
Láthattuk, hogy középhátvédként is egy perc alatt képes átszakítani az ellenfél középpályás sorát egy-egy váratlan előremozdulással.
Attól még lehet kapitány. Biztos vannak szavazások minden év elején. Szvsz Messi nem alkalmas kapitányak, mint ahogy Iniesta sem, legfeljebb egy-egy meccsre tiszteletből megkaphatják a szalagot. Ők csak bolondítsák a védőket ott elöl, a csapat vezetését hagyják másra.Fernando írta:Jól játszott, szép gólt lőtt, kihagyhatatlan, de a csapatkapitány biztos, hogy nem ő lesz, maximum helyettes helyettes. Előtte van a sorban: Xavi, Messi, Iniesta és Valdés is.