Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Mikaos
Director del Fútbol

2011.10.26. 10:30:55

Pep, te vagy a legjobb!
Nagyon tetszik az a cikk, amit Game90 belinkelt. Sokan mindig nem látják, hogy mekkora ász ez az ember.

Nem motiválatlanság volt tegnap a probléma (max. az utolsó 5-10 percet érintette), ugyanis végigtámadtuk a meccset, és 1-2 embert leszámítva mindenki sokat futott és dolgozott.
Látszik, hogy formán kívül van pár játékos (és meghatározó játékosok!).
4 meccs óta látszik a gyenge forma, és ennek semmi köze a motiváltság kérdéséhez. A csapat nem áll le, csak egyszerűen képtelen gólt lőni a temérdek helyzetből - szerintem éles különbség.

szerk.: próbáljon meg valaki jobban motiválni egy csapatot, amelyik 3 éve szétveri az egész világot (két szerencsétlen meccset kivéve, amit bemákolt Mou the Rat)
sura
Jugador d'estrella

2011.10.26. 05:56:36

a hosszú, túl nagy terheléstől fáradt a csapat. Ki kell várni a formába lendülést. Nagy húzás volt Peptől Cuenca bevetése!
d
Entrenador del Barça

2011.10.25. 23:02:17

Hánynám a sarat én is Guardiolára, mert tény és való, hogy a játékosok motiválása az ő felelőssége, de ugyanakkor kialakult bennem az a meggyőződés már egy jóideje, hogy Guardiola a világ egyik (ha nem A) legjobb motivátora ennek a csapatnak, szóval ha neki sem megy, akkor senkinek...

Rövidebben fogalmazva: bízom benne, hogy sikerül neki ezen túllendítenie a csapatot, ahogy megtette már párszor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.25. 22:57:24

ab1daL írta:Egy tök utolsó, 2 gólt rúgó Granada ellen motiváljon?
:lol:

Akkor ki ellen kell motiválni? Mu, Chelsea, MADRID ellen? Amikor eleve derbi van? :lol:
ab1daL írta:Inkább pihentessen, és mondja meg a srácoknak, hogy rúgjunk egy gólt, vagy kettőt, és véletlen se itt izzadjatok vért, hiszen jönnek a meccsek sorozatban.
Akkor Te, vagy én lennénk a legjobb edzők a világon. Akkor én azt mondanám hogy győzzetek, és győznek? :mrgreen:

Nem. Szenvedés a bajnokság, gyilkos. Igenis pörögni kell, a Granada ellen főleg, és ez szégyen. Mit ér a sétálgatás ha ez X, és tegyük föl 2 hónaig mindenkinél jobban pörgünk, csak már hiába?

Tavaly volt értelme a tartalékolásnak 3-4 gólos előnynél - de idén 2-0-ról is tudunk s**pni, pláne idegenben, 1-0-ról. És akkor emberelőnyben nem megy? Ki adjon taslit a fiúknak? Mert én jelentkeznék.

Ez az edző sara. Mert szégyen amit ma láttunk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
sjd
Llegenda del Barça

2011.10.25. 22:19:37

ab1daL írta: Milyen meccseken? Azért Pep nem egy h*lye ember. Így is sok a sérülés, még kockáztassuk meg, hogy talán még legyen sérültünk
Viszont ezt nem úgy tudjuk elkerülni, hogy Messi sétálgat a pályán, hanem úgy, hogy mondjuk a kevésbé fontos játékosokat tesszük a kezdőbe. Sokra mentünk azzal, hogy Pedro nem hajtott, mert így is megsérült. Viszont Fontas pl. már 2 hónapja a kispadot koptatja.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.10.25. 22:17:02

Barcaforever írta:
ab1daL írta:Egy tök utolsó, 2 gólt rúgó Granada ellen motiváljon? Inkább pihentessen, és mondja meg a srácoknak, hogy rúgjunk egy gólt, vagy kettőt, és véletlen se itt izzadjatok vért, hiszen jönnek a meccsek sorozatban. Félre értés ne essék, nekem sem tetszett a meccs, de őszintén, aki látta a Granada-t az Atlético ellen, és kicsit előre tekint, akkor nem várt itt aztán olyan nagy gálát. Ezeken a meccseken a kötelező cél a három pont. Ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni.
Remélem Pedro sérülése nem súlyos.
Ezt remélem te se hiszed el egy olyan emberről, aki 6-0nál is a 89.percben úgy kiabál és mutogat, mintha 2vel menne az ellenfél.
Milyen meccseken? Azért Pep nem egy h*lye ember. Így is sok a sérülés, még kockáztassuk meg, hogy talán még legyen sérültünk. Nem lehet minden meccsen szétfutni magát a csapatnak, ha meg megtennék, kb. februárra elveszne mindenkiből az energy. (ha Pep nagyon akarta volna hajszolni a srácokat, annak biztos lett volna eredménye, nem csak a "lazsálás" ment volna a pályán. ergo ezek szerint nem azt mondta a szünetben: hogy most aztán mindent bele, még rúgjunk hatot..)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.10.25. 22:12:08

ab1daL írta:Egy tök utolsó, 2 gólt rúgó Granada ellen motiváljon? Inkább pihentessen, és mondja meg a srácoknak, hogy rúgjunk egy gólt, vagy kettőt, és véletlen se itt izzadjatok vért, hiszen jönnek a meccsek sorozatban. Félre értés ne essék, nekem sem tetszett a meccs, de őszintén, aki látta a Granada-t az Atlético ellen, és kicsit előre tekint, akkor nem várt itt aztán olyan nagy gálát. Ezeken a meccseken a kötelező cél a három pont. Ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni.
Ezt remélem te se hiszed el egy olyan emberről, aki 6-0nál is a 89.percben úgy kiabál és mutogat, mintha 2vel menne az ellenfél.
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.10.25. 22:09:24

Egy tök utolsó, 2 gólt rúgó Granada ellen motiváljon? Inkább pihentessen, és mondja meg a srácoknak, hogy rúgjunk egy gólt, vagy kettőt, és véletlen se itt izzadjatok vért, hiszen jönnek a meccsek sorozatban. Félre értés ne essék, nekem sem tetszett a meccs, de őszintén, aki látta a Granada-t az Atlético ellen, és kicsit előre tekint, akkor nem várt itt aztán olyan nagy gálát. Ezeken a meccseken a kötelező cél a három pont. Ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.10.25. 22:04:59

lluisllach89 írta:Motiválj jobban.

Köszi, puszi.
És légy szíves adj magyarázatot arra, hogy ha a 16-os mellett vagy közelébe egy szélső megkapta a labdát a játékosok szabályosan futottak vissza 20 méteres körzetbe a kaputól.Egyszerűen hihetetlen volt, ilyet még talán nem is láttam Barca meccsen az elmúlt 12 évben, h 1 ember se érkezzen középen és szinte az egész meccs folyamán. :shock:
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.10.25. 22:03:30

lluisllach89 írta:Motiválj jobban.

Köszi, puszi.
+1
KépKép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.25. 21:59:37

Motiválj jobban.

Köszi, puszi.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.22. 18:44:47

Remek cikk. Jól látja a dolgokat az író.
Az a videó meg bámulatos. A felülnézet mindent elárul..
PCsabi
aka Game90

2011.10.22. 18:21:36

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sura
Jugador d'estrella

2011.10.16. 05:04:05

[quote="Ilúvatar"][quote="sura"]Nem kéne Pepnek elgondolkodnia a sok izomsérülés kapcsán, hogy hiba lehet a sportorvosi és/vagy a gyúrói stábnál?[/quote]

igazából annak a kicseszett amerikai túra miatt van, ami Pep ellenzett is. De Rosellék pénzt láttak benne, ezért kiküldték...

Pep az USA túra helyett alapozó tréninget akart tartani... De mégsem ez történt.

lám, s ezt kaptunk... sérülések, egymás után.[/quote]

Tovább folytatódnak az izomsérülések.Nem igaz, hogy ilyen sorozatban ez a foci természetes velejárója.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.10.09. 09:57:23

Én nem látom ilyen borúsan a dolgot. Senki sem üldözi el, ha egyszer úgy dönt, hogy elmegy, attól még az élet nem fog megállni. Lehet, hogy nem fog az utána jövő edzővel annyi kupát nyerni a csapat, nem fog minden meccsen ötöt lőni és nem lesz totális foci, de attól még az FC Barcelona marad. Az, hogy most ilyen kivételes időszakban vagyunk, egy ajándék. Ki kell élvezni minden pillanatát, az irigykedőkre rá sem hederíteni. Mert ha sikeres egy csapat, természetesen sok a rosszakarója is, mind emberi, mind csapat, mind szövetségi szinten. De ez a csapat attól marad erős, hogy más kluboknál sosem tapasztalt közeg uralkodik az öltözőben. Ezt pedig Pep után is fent lehet tartani. Sosem lehet tudni, lehet, hogy a következő edző még Pepet is felül tudja múlni. Még mindig vannak rekordok, amik megdönthetők. Célok mindig lesznek, Pep nélkül is. Azonban most csak a jelenre koncentráljunk és élvezzük azt, amit most kapunk.
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.10.07. 19:49:09

Tocy írta:Addig fog tartani az aranykorunk, amíg ez az ember úgy érzi, hogy itt a helye...
jah kb... :evil:
KépKép
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.07. 18:58:27

Ronaldinho&Barca írta:Hatalmas figura, a Barcelona történelmének legnagyobb alakja lesz mindig is, emberként pedig mindenki fölött áll a sportban. Remélem, azért hosszú ideig fogja még irányítani a srácokat. Mesébe illő a karrierje minden esetre.
Addig fog tartani az aranykorunk, amíg ez az ember úgy érzi, hogy itt a helye...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.10.07. 18:54:16

Hatalmas figura, a Barcelona történelmének legnagyobb alakja lesz mindig is, emberként pedig mindenki fölött áll a sportban. Remélem, azért hosszú ideig fogja még irányítani a srácokat. Mesébe illő a karrierje minden esetre.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.07. 18:40:05

Pep nagyon jól látja a dolgokat. Egy remek ember. Őszinte és becsületes. Ha majd el akar menni, az a saját szíve ügye. Nem lehet és nem is szabad visszatartani. Szerintem az utolsó mondatai alapján nem húzza még több évig az ipart Barcelonában, hiszen mindent megnyert.
Csapata nem tökéletes és nem is lesz, ha neki nem elég az a kihívás hogy évről évre tartsa egyben és formában a csapatot, akkor nem lehet mit tenni.
Deus
Boixos Nois

2011.10.02. 00:26:57

sura írta:Nem kéne Pepnek elgondolkodnia a sok izomsérülés kapcsán, hogy hiba lehet a sportorvosi és/vagy a gyúrói stábnál?
igazából annak a kicseszett amerikai túra miatt van, ami Pep ellenzett is. De Rosellék pénzt láttak benne, ezért kiküldték...

Pep az USA túra helyett alapozó tréninget akart tartani... De mégsem ez történt.

lám, s ezt kaptunk... sérülések, egymás után.
KépKép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.10.02. 00:11:35

Mihu írta:Pont emiatt fog elmenni Pep. Neki nem pálya ez a háborúzgatás, a barátai pocskondiázása, börtönbe záratása. Mindenkit eltakarítottak a klubtól azok közül, akik sokat jelentettek neki, és most megpróbálják Laportát még a magánéletből is eltűntetni. Kíváncsi vagyok mikor jön az az idő, amikor biztonsági őrökketl fogják "védeni" Pep-et, azért hogy ne találkozhasson Cruyff-al. Merthogy az "öreg" mindig is ki fogja nyílvánítani a negatív véleményét, az biztos.

Csak nekem van olyan érzésem, hogy tisztára olyan a szitu, mint ami most megy kicsiny hazánkban? :roll:
Nem hiszem, hogy olyan a helyzet mint Mo-on, bár, ha te a magyar politikusbűnözőket egy kalap alá veszed Laportával, akkor igazad van.... Magyarországon semmi sem stimmel,de itt mindkét eddigi oldal bűnözőkből áll ( az eddigin van a hangsúly, ami a 2010-es választásokig tartó id-t jelenti).... Laportáék esetében pedig nem tudjuk.
sura
Jugador d'estrella

2011.10.01. 22:56:36

Nem kéne Pepnek elgondolkodnia a sok izomsérülés kapcsán, hogy hiba lehet a sportorvosi és/vagy a gyúrói stábnál?
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.26. 16:14:42

Mihu írta:Pont emiatt fog elmenni Pep. Neki nem pálya ez a háborúzgatás, a barátai pocskondiázása, börtönbe záratása. Mindenkit eltakarítottak a klubtól azok közül, akik sokat jelentettek neki, és most megpróbálják Laportát még a magánéletből is eltűntetni. Kíváncsi vagyok mikor jön az az idő, amikor biztonsági őrökketl fogják "védeni" Pep-et, azért hogy ne találkozhasson Cruyff-al. Merthogy az "öreg" mindig is ki fogja nyílvánítani a negatív véleményét, az biztos.

Csak nekem van olyan érzésem, hogy tisztára olyan a szitu, mint ami most megy kicsiny hazánkban? :roll:
már a kampány óta ez a helyzet, sanyika már akkor megtett mindent, h befeketíthesse Laportát...
Mihu
Director del Fútbol

2011.09.26. 16:12:22

Pont emiatt fog elmenni Pep. Neki nem pálya ez a háborúzgatás, a barátai pocskondiázása, börtönbe záratása. Mindenkit eltakarítottak a klubtól azok közül, akik sokat jelentettek neki, és most megpróbálják Laportát még a magánéletből is eltűntetni. Kíváncsi vagyok mikor jön az az idő, amikor biztonsági őrökketl fogják "védeni" Pep-et, azért hogy ne találkozhasson Cruyff-al. Merthogy az "öreg" mindig is ki fogja nyílvánítani a negatív véleményét, az biztos.

MessiFan
Llegenda del Barça

2011.09.10. 09:16:12

„Megköszönöm neki a dicséretet, de vannak neki fontosabb céljai is. Fontos, hogy egy klub ne függjön egyvalakitől soha. Ha úgy érezzük, hogy van valaki, egy edző vagy egy játékos, akitől függünk, akkor már nem vagyunk egy erős klub. Én nagyon jól érzem magam itt, de az edzők mindig cserélődnek, és ez mindig így is lesz. Nem érzek magamon plusz nyomást emiatt.”

Ez nagyon igaz. Örülök hogy így látja a dolgokat. Minden nyilatkozata +1 a Barca hírnevéhez. Remélem jövőre nem megy el ha esetleg nem lenne bajnok a csapat.
Válasz küldése