Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ab1daL írta:Egy tök utolsó, 2 gólt rúgó Granada ellen motiváljon?
Akkor Te, vagy én lennénk a legjobb edzők a világon. Akkor én azt mondanám hogy győzzetek, és győznek?ab1daL írta:Inkább pihentessen, és mondja meg a srácoknak, hogy rúgjunk egy gólt, vagy kettőt, és véletlen se itt izzadjatok vért, hiszen jönnek a meccsek sorozatban.
Viszont ezt nem úgy tudjuk elkerülni, hogy Messi sétálgat a pályán, hanem úgy, hogy mondjuk a kevésbé fontos játékosokat tesszük a kezdőbe. Sokra mentünk azzal, hogy Pedro nem hajtott, mert így is megsérült. Viszont Fontas pl. már 2 hónapja a kispadot koptatja.ab1daL írta: Milyen meccseken? Azért Pep nem egy h*lye ember. Így is sok a sérülés, még kockáztassuk meg, hogy talán még legyen sérültünk
Milyen meccseken? Azért Pep nem egy h*lye ember. Így is sok a sérülés, még kockáztassuk meg, hogy talán még legyen sérültünk. Nem lehet minden meccsen szétfutni magát a csapatnak, ha meg megtennék, kb. februárra elveszne mindenkiből az energy. (ha Pep nagyon akarta volna hajszolni a srácokat, annak biztos lett volna eredménye, nem csak a "lazsálás" ment volna a pályán. ergo ezek szerint nem azt mondta a szünetben: hogy most aztán mindent bele, még rúgjunk hatot..)Barcaforever írta:Ezt remélem te se hiszed el egy olyan emberről, aki 6-0nál is a 89.percben úgy kiabál és mutogat, mintha 2vel menne az ellenfél.ab1daL írta:Egy tök utolsó, 2 gólt rúgó Granada ellen motiváljon? Inkább pihentessen, és mondja meg a srácoknak, hogy rúgjunk egy gólt, vagy kettőt, és véletlen se itt izzadjatok vért, hiszen jönnek a meccsek sorozatban. Félre értés ne essék, nekem sem tetszett a meccs, de őszintén, aki látta a Granada-t az Atlético ellen, és kicsit előre tekint, akkor nem várt itt aztán olyan nagy gálát. Ezeken a meccseken a kötelező cél a három pont. Ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni.
Remélem Pedro sérülése nem súlyos.
Ezt remélem te se hiszed el egy olyan emberről, aki 6-0nál is a 89.percben úgy kiabál és mutogat, mintha 2vel menne az ellenfél.ab1daL írta:Egy tök utolsó, 2 gólt rúgó Granada ellen motiváljon? Inkább pihentessen, és mondja meg a srácoknak, hogy rúgjunk egy gólt, vagy kettőt, és véletlen se itt izzadjatok vért, hiszen jönnek a meccsek sorozatban. Félre értés ne essék, nekem sem tetszett a meccs, de őszintén, aki látta a Granada-t az Atlético ellen, és kicsit előre tekint, akkor nem várt itt aztán olyan nagy gálát. Ezeken a meccseken a kötelező cél a három pont. Ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni.
Remélem Pedro sérülése nem súlyos.
És légy szíves adj magyarázatot arra, hogy ha a 16-os mellett vagy közelébe egy szélső megkapta a labdát a játékosok szabályosan futottak vissza 20 méteres körzetbe a kaputól.Egyszerűen hihetetlen volt, ilyet még talán nem is láttam Barca meccsen az elmúlt 12 évben, h 1 ember se érkezzen középen és szinte az egész meccs folyamán.lluisllach89 írta:Motiválj jobban.
Köszi, puszi.
Remek cikk. Jól látja a dolgokat az író.
Addig fog tartani az aranykorunk, amíg ez az ember úgy érzi, hogy itt a helye...Ronaldinho&Barca írta:Hatalmas figura, a Barcelona történelmének legnagyobb alakja lesz mindig is, emberként pedig mindenki fölött áll a sportban. Remélem, azért hosszú ideig fogja még irányítani a srácokat. Mesébe illő a karrierje minden esetre.
igazából annak a kicseszett amerikai túra miatt van, ami Pep ellenzett is. De Rosellék pénzt láttak benne, ezért kiküldték...sura írta:Nem kéne Pepnek elgondolkodnia a sok izomsérülés kapcsán, hogy hiba lehet a sportorvosi és/vagy a gyúrói stábnál?
Nem hiszem, hogy olyan a helyzet mint Mo-on, bár, ha te a magyar politikusbűnözőket egy kalap alá veszed Laportával, akkor igazad van.... Magyarországon semmi sem stimmel,de itt mindkét eddigi oldal bűnözőkből áll ( az eddigin van a hangsúly, ami a 2010-es választásokig tartó id-t jelenti).... Laportáék esetében pedig nem tudjuk.Mihu írta:Pont emiatt fog elmenni Pep. Neki nem pálya ez a háborúzgatás, a barátai pocskondiázása, börtönbe záratása. Mindenkit eltakarítottak a klubtól azok közül, akik sokat jelentettek neki, és most megpróbálják Laportát még a magánéletből is eltűntetni. Kíváncsi vagyok mikor jön az az idő, amikor biztonsági őrökketl fogják "védeni" Pep-et, azért hogy ne találkozhasson Cruyff-al. Merthogy az "öreg" mindig is ki fogja nyílvánítani a negatív véleményét, az biztos.
Csak nekem van olyan érzésem, hogy tisztára olyan a szitu, mint ami most megy kicsiny hazánkban?
már a kampány óta ez a helyzet, sanyika már akkor megtett mindent, h befeketíthesse Laportát...Mihu írta:Pont emiatt fog elmenni Pep. Neki nem pálya ez a háborúzgatás, a barátai pocskondiázása, börtönbe záratása. Mindenkit eltakarítottak a klubtól azok közül, akik sokat jelentettek neki, és most megpróbálják Laportát még a magánéletből is eltűntetni. Kíváncsi vagyok mikor jön az az idő, amikor biztonsági őrökketl fogják "védeni" Pep-et, azért hogy ne találkozhasson Cruyff-al. Merthogy az "öreg" mindig is ki fogja nyílvánítani a negatív véleményét, az biztos.
Csak nekem van olyan érzésem, hogy tisztára olyan a szitu, mint ami most megy kicsiny hazánkban?