Sikoly II

Szerintem Dani Alves lelkes oktatásával az is rendben leszMessiFan írta: Nagyon ügyes a srác és az hogy szinészkedik az természetes. Igaz hogy rosszúl de majd belejön.
Igaz, igaz, igaz és igaz.kennyke04 írta:[teljesen osztom... tegnap se volt egyetlen hibája se, szépen lefordult 1x 2x, kiállítottak róla JOGOSAN egy játékost (mégha túl is játszotta a szitut, de nem indokolta semmi, hogy Motta olyan magasra kitegye a kezét... Messi lett volna Busi helyében, lemerném fogadni, nem lenne ennyi gyűlölködője) utána le is lett cserélve, nem értem mi várnak egyesek tőle... (Keita-t bezzeg nem szidja senki, mikor helyette is ott lehetne Yaya...) Az meg hogy milyen feje van egy vicc, kössünk már bele abba is, hogy neki 1el kevesebb ujja van mint 11, többieknek meg 1el több mint 9...
MichaaBee írta:Csak én érzem úgy, hogy Touré miatt van ennyire kiutálva Busquets?
teljesen osztom... tegnap se volt egyetlen hibája se, szépen lefordult 1x 2x, kiállítottak róla JOGOSAN egy játékost (mégha túl is játszotta a szitut, de nem indokolta semmi, hogy Motta olyan magasra kitegye a kezét... Messi lett volna Busi helyében, lemerném fogadni, nem lenne ennyi gyűlölködőjecps46 írta:Nem vagy egyedül ezzel, a többség bizony emiatt utálja, és minden meccsen csak azt lesi, hogy mikor passzol rossz helyre. Tourénak viszont elég egy egyeneset rúgnia a labdába, már a mezőny legjobbja. Itt a fórumon nagyon durván be vannak sorolva a játékosok, de ez kettejüknél a legszembetűnőbb. Nekem jelenleg tökmindegy melyikük játszik, mindkettejükbe látok bizonyos hibalehetőségeket.MichaaBee írta:Csak én érzem úgy, hogy Touré miatt van ennyire kiutálva Busquets?![]()
Nem. Jól érzed. Csak nem egyre gondolunkMichaaBee írta:Csak én érzem úgy, hogy Touré miatt van ennyire kiutálva Busquets?![]()
Nem vagy egyedül ezzel, a többség bizony emiatt utálja, és minden meccsen csak azt lesi, hogy mikor passzol rossz helyre. Tourénak viszont elég egy egyeneset rúgnia a labdába, már a mezőny legjobbja. Itt a fórumon nagyon durván be vannak sorolva a játékosok, de ez kettejüknél a legszembetűnőbb. Nekem jelenleg tökmindegy melyikük játszik, mindkettejükbe látok bizonyos hibalehetőségeket.MichaaBee írta:Csak én érzem úgy, hogy Touré miatt van ennyire kiutálva Busquets?![]()
MichaaBee írta:Csak én érzem úgy, hogy Touré miatt van ennyire kiutálva Busquets?![]()
nálam spec ez a helyzet. touré klasszisokkal jobb játékos, és egyértelmű, hogy busq. miatt nem játszik.MichaaBee írta:Csak én érzem úgy, hogy Touré miatt van ennyire kiutálva Busquets?![]()
Pedro-t felesleges Busival egy kalap alá venni, neki nem esett a szájába a sült galamb. Lövi a gólokat, a szívét kiteszi a pályára, nagy küzdő, jól támad le, sosincs nála üresjárat. Busi más tészta, semmi olyat nem nyújtott ami okot adna arra, hogy kezdő legyen, ráadásul Yaya kárára.zsulter írta:Részben igazad van! én sem kedvelem (csak rá kell nézni a fejére, süt róla az inteligencia...nála butább arcú játékost nem nagyon tudnék mondani).gergo9 írta:Vmi hihetetlenül unszimpatikus(nálam bőven megelőz mindenkit a csapatból) a gyerek, ezenkívül teljesen tucatjátékos akibe bármikor benne van egy fatális hiba. Ha játékosonként nézzük akkor az ő egyéni hibáiból kaptuk a legtöbb gólt. Ezenkívül szinészkedik, fél év után fizetésemelésért reklamál, egója az egekben persze.
Nyáron mehet amerre lát
De 21 éves korához képest tehetséges....nagyban Pep hibája, hogy ekkora az arca, mert folyton erőlteti a játékát (amúgy ezt is igen kényszeresnek érzem, mintha be akarná bizonyítani a világnak, hogy ő is tud olyan tehetségeket beépíteni a csapatba mint anno Rijkaard Messit és Iniestát).
A szinészkedésért meg be kéne vezetni az utólagos 2-3 meccses eltiltás lehetőségét a FIFA-nak és akkor nem lenne gond ezekkel...néhányszor eltiltanák és rájönne, hogy ez így nem mehet tovább...
Eladni azért nem kéne, de helyre kéne rakni a srácot az biztos....talán ha gyíkul játszik a következő meccsen már nem kellene kezdenie vagy le kéne cserélni. Nálam csak Touré cipőjét tisztogathatná és csak akkor játszana, ha pihentetném Yayát vagy sérült lenne...
A mostani fiatalokkal - főleg akiket Pep hozott a nagycsapathoz- az a baj, hogy egyáltalán nem kell megküzdeniük a kezdő 11-be való bekerülését...mintha ez alanyi jogon járna Pedronak és Businak is...Szegény Bojanra nem igaz egyedül, neki talán többszörösen annyit kell pedálozni azért is hogy 10 perceket kapjon.....azért ez is elég komoly edzői hiba...
Részben igazad van! én sem kedvelem (csak rá kell nézni a fejére, süt róla az inteligencia...nála butább arcú játékost nem nagyon tudnék mondani).gergo9 írta:Vmi hihetetlenül unszimpatikus(nálam bőven megelőz mindenkit a csapatból) a gyerek, ezenkívül teljesen tucatjátékos akibe bármikor benne van egy fatális hiba. Ha játékosonként nézzük akkor az ő egyéni hibáiból kaptuk a legtöbb gólt. Ezenkívül szinészkedik, fél év után fizetésemelésért reklamál, egója az egekben persze.
Nyáron mehet amerre lát
De mire fel véded? Mert egy kis allatomos sunyi gyerek?fcjoc írta:várj várj.engedd meg hogy elnézést kérjek hogy védem a "saját játékosunkat."
és ne gyertek azzal a szöveggel hogy nézzem már reálisan a dolgot.
egyre jobb ez a fórum..![]()
cé meg leszívattyúzhat.. pusztán azért mert realos.