Nekem mondjuk Jesus jateka is tetszett, csak a korahoz kell merni. 19 eves a gyerek, meg Munir is 2 evvel idosebb nala, pedig neki is tojashej a seggen, Luan meg konkretan 4 evet ver ra. Ahhoz kepest harcos volt, probalt okosan elmozogni es helyzetbe kerulni, jo rugoi vannak, furge, izom kell ra meg tapasztalat, es akar viheti is valamire. A nemet csapat java a Bundesligaban edzodott jatekosokbol allt, a vedoik valami 190 koruli jatekosok, nyilvan elnyomjak.. Mondjuk szerintem elsieti ezt a Citys karriert, es ez ranyomhatja a belyeget a palyafutasara, de talan Pep nem hagyja elkallodni majd, meglatjuk. Gabigol az ukranoknal elbohockodhat, de inkabb kinai karriert josolok neki par even belul. Luan viszont szinten tetszett, baromi technikas, jol passzol, nem egy atlagos 9-es, csak o se ehhez a tempohoz van szokva. De akar belole is kineznek egy szebb karriert - Villarreal vagy Sevilla szintu csapatban -, ha eleget kuzd erte. Kerdes hogy milyen a mentalitasuk ugye, lehet itt mar bukott is az egesz, mert egyelore tenyleg messze vannak ettol a szinttol. De nehanyuk alapjai szerintem igeretesek. Felipe Anderson pl nagyobb csalodas nekem, egy technikas Jesus Navas, fut mint a barom, csak a fejet nem hasznalja kozben.
Neymar viszont egyertelmuen kiemelkedett tudasra kozuluk, nem is csoda, top 5-os jatekosrol beszelunk. Meccs kozben sajnaltam mar kicsit, hogy adja a jobbnal jobb labdakat, erre semmi nem megy be. Szerencsejere a tiziknel a tobbiek is felnottek hozza, biztos voltam benne, hogy azt bukni fogjak, ha arra kerul a sor, ehhez kepest eleg magabiztosak voltak.
Azt meg remelem, hogy ez most megdobja az onbizalmat, es bombaformaban tolja vegig a szezont, tavaly tavasszal par gol a cipojeben maradt, ellohetne azokat iden.

24-en allnak edzesbe amugy Rafinhaval.