Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah megvan eredetinek tűnik nagyon jó!Capon írta:Hát legalábbis eredetinek látszó mezek vannak ott. Eddig mind a 3 mezemet ott vettem. Bár már én is meggyözödtem róla, hogy ezek a mezek meg a spanyolba kapható mezek közöt van különbség. Leginkább az anyagában.
Ok ma köszönöm!Lionel85 írta:A lionban is eredeti mezek vannak, tavasszal vettem egy argentin mezt és teljesen eredeti, nem csak rányomtatták, ahogy a szurkoló mezekre szokás. Nyugodtan lehet onnan vásárolni. Ez nem reklám akart lenni.
Nemtom mien szintkülönbségre gondolsz, mindkét helyen ottvannak az eredetiek, ahogy nézem.Ádám02 írta:Még egy a lionsportba eredeti mezek vannak?Mert van egy kis különbség a sportmanias és a lionsportos barca mez között (színkülönbség)és nem akarom bebukni szal tutira eredeti?
Nem terheli... rendelve 60 + szállítás..Laja írta:Én az Árkádban lévő Jákó Nike szaküzletben kaptam 14.900-ért igaz a világoskéket, hátfelírat nélkülit. A 67,90 € az azért jóval többre jön ki, pláne, ha még szállítási ktg is terheli.
Ha a Lions Sportra gondolsz, az Rákóczi út 74. a Keleti és a Blaha között.Ádám02 írta:Ok köszi és a bolt nem tudod hol van?
pontosan 67,90, ha lesz időm, rakok képet az új szerzeményeimrőlSharkinho írta:A Botigába 60-70 körül van az új.
Na persze, ha név is kell rá az más tészta
Nem...Ádám02 írta:Ok köszi és a bolt nem tudod hol van?La Pulga írta:14000 FT.Ádám02 írta:Nah végre van egy kis pénzem...Azt szeretném megkérdezni hogy ott a keletinél ha jól tudom van egy bolt és ott mennyibe kerül a mez és hol van pontosan(ha a piros 7-essel megyek..stb.)?Remélem tudtok segiteni!Köszi!
Ok köszi és a bolt nem tudod hol van?La Pulga írta:14000 FT.Ádám02 írta:Nah végre van egy kis pénzem...Azt szeretném megkérdezni hogy ott a keletinél ha jól tudom van egy bolt és ott mennyibe kerül a mez és hol van pontosan(ha a piros 7-essel megyek..stb.)?Remélem tudtok segiteni!Köszi!
14000 FT.Ádám02 írta:Nah végre van egy kis pénzem...Azt szeretném megkérdezni hogy ott a keletinél ha jól tudom van egy bolt és ott mennyibe kerül a mez és hol van pontosan(ha a piros 7-essel megyek..stb.)?Remélem tudtok segiteni!Köszi!
Igyen eredeti. Egyébként ma láttama a Premier outletben a Nike boltban a 06-07-es hazai és idegenbeli eredeti mezt 8990-ért. (unicef-es)Ádám02 írta:És normális a mez tehát eredeti?haze71 írta:Interneten rendeltem az fcbarcalona.com-ról : 67 Euro + 10 Euro a szállítási költség. egy héten belül itt volt.