Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor meg pláne, csak egy évvel eltolva.ntibi67 írta:Neymarnak 2018.0630. van szerződése a Barcánál!
Annyira talán még mi sem vagyunk barmok, h idén nem hosszabbítunk vele vagy nem adjuk el és jövőre elengedjük ingyenNero. írta:Nem semmi ami a gyerek körül megy. Csak akkor lennék bizakodó, ha kiállna a sajtó elé és megmondaná kerek-perec hogy ő csak a Barcában akar játszani. De kétlem, az meg egyértelmű hogy mi nem fogunk tudni neki olyan fizetést adni mint a többi klub.
Még most kell eladni ameddig pénzt látunk belőle, mert olyan hírek is mennek hogy a PSG füzögeti hogy ne hosszabítson, és jövőre elviszik ingyen. Na akkor fogom magam fejbe lőni.
Nem így gondolom, szerintem hosszabbítani fog, csak igyekeznek minél jobban megfejni a klubot. Többen eljátszották mert ezt az utóbbi években.zsoltman írta:Az a baj Neymar a nagyobb pénzre fog igent mondani nem ránk,készülhetünk sajnos rá el fog menni.
aztán nehogy az legyen, amit jó pár napja írtál, hogy jézust már az ő helyére akarjuk...palesz77 írta:és ugye a pótlása se lenne olcsó adott esetben..
Az apja meg Robin aki lenyúlja a jó cuccokatpalesz77 írta:Representatives of PSG, Man United and Real Madrid have travelled to Brazil to try to avoid the renewal of Neymar (24). [md]
Nem tudom az Így Jártam Anyátokkalt ki nézte innen, de aki igen, annak remélem megvan, amikor Barney új sztripklubot keresett magának, és jöttek az ajánlatok. Na ezt kb úgy képzelem most el..![]()
Én is. Neymar meg igy egyre drágább lesz.MessiNeymarSuarez írta:Akkor jól emlékeztem, talán tegnap olvastam valahol..Bob_Marley írta:Igen, befizetnek 5,5 milliót a Neymar átigazolás kapcsán.![]()
És így lezártnak van tekintve a Neymar ügy végre, vagy mi a helyzet?
Kíváncsi leszek Laporta reakciójára.
Akkor jól emlékeztem, talán tegnap olvastam valahol..Bob_Marley írta:Igen, befizetnek 5,5 milliót a Neymar átigazolás kapcsán.
Gondolom arról lesz szó, hogy megállapodtak a bírósággal, hogy befizetnek 5 millió euro környéki összeget hogy békén hagyják őket és lezárják az ügyet.Bob_Marley írta:Bartomeu comparecerá a las 21:30 ante los medios para explicar lo que ha decidido la Junta sobre el 'Caso Neymar'
Ma Neymarral kapcsolatban lesz sajtótájékoztató.
Részben azért lett szerintem ilyen normális mert pont jókor érkezett ide. Az első évében még a Puyol-Xavi-Valdés hármas tartotta kézben az öltözőt. Három ilyen vezérnél nem nagyon fér bele, hogy az embernek nagy arca legyen, plusz olyan nagy sztárok voltak itt akiknél Neymar érezhette, hogy ő hozzájuk képest egy senki. Nem vagyok benne biztos, hogy ha mondjuk idén vagy tavaly érkezik akkor nem lenne nagyobb az arca. Hálistennek ez már nem fog kiderülni és egy normális gyerek lett belőleTromort77 írta:. Én nagyon pozitívan csalódtam a srácban. 24 éves ami ilyen focista közegben sokszor 16-nak felel meg. Ehhez képest befogja a száját és teszi a dolgát. Brazíliában hatalmas arca volt és mindig tett róla, hogy a középpontban legyen. Ehhez képest itt szorgalmasan beáll a sorba. Nem hittem volna. Persze apró gondok voltak, de ez benne van.
Áthoztam ezt ide. Szerintem ez egy érdekes és jó téma.palesz77 írta: PSG player Thiago Silva is constantly sending Neymar (24) messages to try to convince him to join the French club. [uol]
Ha Alvest is behúzza a hajrában a PSG - tervbe van nekik, most érthető is lenne -, esküszöm lenne félnivaló tőlük.. Ha nem is idén, de jövőre mindenképp. Edzős képeken érdemes megnézni, hogy Ney kikkel bratyizik folyton. Alves, Adriano, Douglas és Rafinha. Messiékkel is jóba van, de a brazil klikk teljesen egyértelműen kirajzológdik, velük hülyül a legtöbbet szerintem. Nyáron ebből jó eséllyel 3-an távoznak, nyilván nem marad barátok nélkül, de Neymar celebes, bratyizós stílusából szerintem simán kitelik - minden rosszindulat nélkül mondom ezt -, hogy inkább olyan helyen lenne, ahol sok haverral hülyülhet tovább, a PSG erre meg tökéletes lenne, lassan több a brazil náluk mint a válogatottban. Mellé meg jön, hogy anyagi és sportszakmai szempontból sem feltétlen lenne rosssz döntés részéről ugye. Ez csak saját kattogás nyilván, meg sok buktatója van, de most ez így végigfutott az agyamon.