palesz77 írta:
PSG player Thiago Silva is constantly sending Neymar (24) messages to try to convince him to join the French club. [uol]
Ha Alvest is behúzza a hajrában a PSG - tervbe van nekik, most érthető is lenne -, esküszöm lenne félnivaló tőlük.. Ha nem is idén, de jövőre mindenképp. Edzős képeken érdemes megnézni, hogy Ney kikkel bratyizik folyton. Alves, Adriano, Douglas és Rafinha. Messiékkel is jóba van, de a brazil klikk teljesen egyértelműen kirajzológdik, velük hülyül a legtöbbet szerintem. Nyáron ebből jó eséllyel 3-an távoznak, nyilván nem marad barátok nélkül, de Neymar celebes, bratyizós stílusából szerintem simán kitelik - minden rosszindulat nélkül mondom ezt -, hogy inkább olyan helyen lenne, ahol sok haverral hülyülhet tovább, a PSG erre meg tökéletes lenne, lassan több a brazil náluk mint a válogatottban. Mellé meg jön, hogy anyagi és sportszakmai szempontból sem feltétlen lenne rosssz döntés részéről ugye. Ez csak saját kattogás nyilván, meg sok buktatója van, de most ez így végigfutott az agyamon.
Áthoztam ezt ide. Szerintem ez egy érdekes és jó téma.
Párszor mondtam már, hogy Neymar nagyon emberfüggő, tehát neki kellenek a honfitársak a cimborák a csapatba. Ez eddig meg is volt 5-en voltak brazilok. Sok képet láttam az Instagramon, hogy együtt vacsoráznak egy étteremben, repülőn együtt ülnek, együtt öltöztek, edzésen mindig 1 körben cicáznak és még sorolhatnám.
Alves, Douglas, Adriano távozik akkor ez így sztornó lesz. Marad az 1 szem Rafinha.
Alves meg a napokban nyilatkozta, hogy Coutinhonak a Barcába kellene igazolnia, mert egy különleges játékos. Már megy a "haverokat Neymarnak" című tukmálás.
Amúgy szerintem ha sikerülne behúzni még 1 Bl-címet mostanában, egészen biztos távozna, ha csak nem hozunk valami cimbit neki, ebben egészen biztos vagyok.
Most is a pihenése annyiból áll, hogy Bieberrel és Lewis Hamiltonnal kosárlabda meccseket néz és még sorolhatnám.
Nem mintha lenne ezzel bármiféle gondolom vagy ellenvetésem, de nagyon is egyetértek azzal amit palesz felvázolt.