Josep Guardiola
Nekem nagyon tetszett Pep nyilatkozata! Visszavágott annak a beképzelt Madridinak!
Respect Pep!
Respect Pep!
FC Barcelona - Més que un club
- matyi02
- Entrenador del Barça
Mindenkinek, jár az elismerés!
De én külön csak, így Pepnek köszönöm meg!
Szép volt, vissza szólása Josénak, most pedig a győzelembe vezette csapatát.
Köszönjük Pep!!!
Köszönjük mindenkinek aki ebben részt vett!
Visca el Barça!!!
Visca el Catalunya!!!
De én külön csak, így Pepnek köszönöm meg!
Szép volt, vissza szólása Josénak, most pedig a győzelembe vezette csapatát.
Köszönjük Pep!!!
Köszönjük mindenkinek aki ebben részt vett!
Visca el Barça!!!
Visca el Catalunya!!!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ma óriásit nőtt a szememben. josé fegyverével verte meg, de az a szép az egészben, hogy úri módon, Pep módra. Ennyit erről. Úriember, csillagos ötös meg minden. Erről van szó vater.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ha kellően feltüzelte a játékosokat, akkor egyáltalán nem fog érdekelni,hogy miket mondott Mourinhonak,vagy Mourinhora.
A lényeg, hogy a feladatát elvégezze,és arra koncentráljon. Engem nem érdekel,hogy Mou mit mond,és az sem, hogy Pep mit mond.
Egy dolog érdekel,hogy továbbjusson a csapat, és remélem Pep is erre koncentrál. Jöhetne a motivációs videó II.
A lényeg, hogy a feladatát elvégezze,és arra koncentráljon. Engem nem érdekel,hogy Mou mit mond,és az sem, hogy Pep mit mond.
Egy dolog érdekel,hogy továbbjusson a csapat, és remélem Pep is erre koncentrál. Jöhetne a motivációs videó II.

Szerintem te nem vagy tisztában a szókarate fogalmával!Iniesta_1986 írta:Úgy érzem, jelen helyzetben Pep hibázott, felvette a kesztyűt, ami nem volt jó ötlet a részéről. A Barçának nem ez a stílusa, nem ebben vagyunk "nagy"-ok. Erre az útra tévedni oktondiság. Pep válaszolt Mou-nak, aki most röhög a markában. Megnyerte ezt a "háborút2, pedig nem kellett volna neki megadni ezt az örömet. Mi a futballban vagyunk jók, a pályán kell válaszolni az efféle kritikai megjegyzésekre. Vagy Pep úgy gondolja, hogy erre képtelenek vagyunk, ezért leáll szókaratét vívni Joséval? Rosszul gondolja...hibázott...újfent.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Barça B
Úgy érzem, jelen helyzetben Pep hibázott, felvette a kesztyűt, ami nem volt jó ötlet a részéről. A Barçának nem ez a stílusa, nem ebben vagyunk "nagy"-ok. Erre az útra tévedni oktondiság. Pep válaszolt Mou-nak, aki most röhög a markában. Megnyerte ezt a "háborút2, pedig nem kellett volna neki megadni ezt az örömet. Mi a futballban vagyunk jók, a pályán kell válaszolni az efféle kritikai megjegyzésekre. Vagy Pep úgy gondolja, hogy erre képtelenek vagyunk, ezért leáll szókaratét vívni Joséval? Rosszul gondolja...hibázott...újfent.
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
Ez most jól jött... tanulhatnék tőle, hogy kell úri módon beszélni bizonyos dolgokról
Te vagy a legjobb Pep!!!!

Te vagy a legjobb Pep!!!!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Igen eddig nem is szólt vissza, most miért kellett? Szerintem most is az a Mou nyilatkozott, amit eddig már megszokhattunk. Eddig mégse reagált Guarfiola, de most igen. Nekem ebből az jön le, h nála is valamilyen szinten elgurult a gyógyszer, és igenis szívére vette Mourinho szavait.senkialfonz40 írta:
Én egy kicsit másképp közelíteném meg és kicsit nem értek egyet Veled. Oké, Mourinho jó edző, nagyon is jó, ezt nem vitatom, de a pályán kívüli stílusa nekem sem jön be, még akkor sem, ha az összes hókuszpókusz a show része. Én azt gondolom Guardiola csakis annyit foglalkozik Vele, amennyit szükséges, és ennyit igenis szükséges, mert, ha valaki csöndben marad, sohasem reagál, az nem mindig a jó megoldás. Guardiola válasza és reakciója teljesen kimeríti a kultúrált jelzőt és azt gondolom ez nem fog sűrűn (az is lehet, hogy soha többé) előfordulni.
Én ebben őszintén nem hiszek, de lehet, h én vagyok a naiv. Attól, h most Pep is beszélt a játékvezetésről, még nem biztos, h pártatlan lesz a bíráskodás, vagy olyan, ami nekünk Barca drukkereknek tetszeni fog. Én alapból mindig úgy ülök le meccset nézni, h a bíró csak epizódszereplő és szándékosan nem akar bele nyúlni a meccsbe, de mondom lehet, h naiv vagyok.senkialfonz40 írta: Úgy gondolom Guardiola szándéka (a válaszon kívül) az, hogy legalább pártatlan játékvezetés legyen, ilyen létfontosságú és súlyú összecsapáson, mert rávilágít arra, hogy nem csak minket segítettek már téves játékvezetői ítéletek. Én ezért gondolom, hogy igenis jó döntés volt az Edzőnk részéről a válasz és a nyilatkozat, mert, ha két fél közül csak az egyik beszél, akkor a hallgatóság közül többen hajlamosak csak azt meghallani és elfogadni.
Nekem az egészben az volt a meglepő, h volt már Guardiola-Mournho "párharc", akkor is voltak érdekes nyilatkozatai a portugálnak, de akkor nem jött rá a válasz. Most igen, számomra ez azt jelenti, h Guardiola is megingott valamilyen szinten.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Én egy kicsit másképp közelíteném meg és kicsit nem értek egyet Veled. Oké, Mourinho jó edző, nagyon is jó, ezt nem vitatom, de a pályán kívüli stílusa nekem sem jön be, még akkor sem, ha az összes hókuszpókusz a show része. Én azt gondolom Guardiola csakis annyit foglalkozik Vele, amennyit szükséges, és ennyit igenis szükséges, mert, ha valaki csöndben marad, sohasem reagál, az nem mindig a jó megoldás. Guardiola válasza és reakciója teljesen kimeríti a kultúrált jelzőt és azt gondolom ez nem fog sűrűn (az is lehet, hogy soha többé) előfordulni. Úgy gondolom Guardiola szándéka (a válaszon kívül) az, hogy legalább pártatlan játékvezetés legyen, ilyen létfontosságú és súlyú összecsapáson, mert rávilágít arra, hogy nem csak minket segítettek már téves játékvezetői ítéletek. Én ezért gondolom, hogy igenis jó döntés volt az Edzőnk részéről a válasz és a nyilatkozat, mert, ha két fél közül csak az egyik beszél, akkor a hallgatóság közül többen hajlamosak csak azt meghallani és elfogadni.kanty írta:Érdekes ez a nyilatkozat.
Most először felelt vissza Mourinhonak, mostantól tehát már ő is a játék része. A fórum 90%-a gyalázza a portugált, de én nem veszem ennyire komolyan az egészet. Mourinho egy hatalmas játékos, szereti, ha minden róla szól, majdnem minden eszközzel megpróbálja befolyásolni a médiát és a körülötte levő embereket. Képtelen elviselni, ha nem ő van a középpontban, de ez mellett az egyik legjobb edző. Engem még igazán egyszer se tudott kiakasztani, egy jót mosolygok rajta, ennyi az egész.
Guardiola eddig nem nagyon foglalkozott vele, de úgy látszik, h most valamilyen szinten betelt a pohár. Próbálta leplezni, h az egész nem erdekli, de most kiderült, h mégis foglalkoztatja Mourinho nyilatkozata.
Nem gondolom, h ez jó döntés volt Pep részéről, de igaz azt se, hogy egy rossz dolog, ami befolyásolja a párharc végkimenetelét.
Az igazi "megalázás" az lett volna, ha most se reagál, de így Mourinho mosolyoghat, h na most tényleg sikeres volt a játéka.
De ahogy már írtam, ennek nagy jelentősége nem lesz ma este. Lesz 22 ember a pályán, aki mindent megfog tenni a sikerért. Az edzők nyilatkozatai akkor már semmit sem fognak számítani.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem hinném hogy Mourinho mosolyoghatna, mert nem volt teljesen sikeres a "játéka". Ugyanis Pep nem kikelt magából és porig gyalázta Josét és csapatát, hanem a maga jól megszokott stílusában kioktatta. A kettő nem ugyanaz!kanty írta: Az igazi "megalázás" az lett volna, ha most se reagál, de így Mourinho mosolyoghat, h na most tényleg sikeres volt a játéka.
De abban egyetértünk, hogy nem a nyilatkozatok fognak dönteni!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Érdekes ez a nyilatkozat.
Most először felelt vissza Mourinhonak, mostantól tehát már ő is a játék része. A fórum 90%-a gyalázza a portugált, de én nem veszem ennyire komolyan az egészet. Mourinho egy hatalmas játékos, szereti, ha minden róla szól, majdnem minden eszközzel megpróbálja befolyásolni a médiát és a körülötte levő embereket. Képtelen elviselni, ha nem ő van a középpontban, de ez mellett az egyik legjobb edző. Engem még igazán egyszer se tudott kiakasztani, egy jót mosolygok rajta, ennyi az egész.
Guardiola eddig nem nagyon foglalkozott vele, de úgy látszik, h most valamilyen szinten betelt a pohár. Próbálta leplezni, h az egész nem erdekli, de most kiderült, h mégis foglalkoztatja Mourinho nyilatkozata.
Nem gondolom, h ez jó döntés volt Pep részéről, de igaz azt se, hogy egy rossz dolog, ami befolyásolja a párharc végkimenetelét.
Az igazi "megalázás" az lett volna, ha most se reagál, de így Mourinho mosolyoghat, h na most tényleg sikeres volt a játéka.
De ahogy már írtam, ennek nagy jelentősége nem lesz ma este. Lesz 22 ember a pályán, aki mindent megfog tenni a sikerért. Az edzők nyilatkozatai akkor már semmit sem fognak számítani.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Örülök, hogy nem vette fel mou "stiilusát".
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Először érzem úgy, hogy Valaki megszégyenítette Mourinhót ilyen téren is. Fantasztikus! Úgy szégyenítette meg, hogy Mou durváskodása, vádaskodása ellenér tisztességesen beszélt hozzá! Úriember vagy Pep! Te vagy a legjobb!
més que un club
-
- Jugador del Barça
ÚRIEMBER. A LEGJOBB A VILÁGON!!!!!
Az ilyen nyilatkozatai miatt szoktam úgy érezni, ilyen edzőnk soha többet nem lesz. Egyet értek szavaival és semmi sértőt nem éreztem benne amire azt mondhatnák a Real szurkolók mint mi Mourinhora.
Minden tiszteletem Pepé. Remélem ma a 2 csapat a legjobbat nyújtja majd és a játékvezetők nem lesznek beszarik.
Sajnálni fogom majd ha elmegy.
Minden tiszteletem Pepé. Remélem ma a 2 csapat a legjobbat nyújtja majd és a játékvezetők nem lesznek beszarik.
Sajnálni fogom majd ha elmegy.
Azt mondom, Pep a FŐISTEN, de egy biztos: Iniesta-t, Xavi-t és Messit nem küldtem volna pályára akkor sem, ha piros hó esik. Inkább kapjunk ki-esélye majdnem nulla-akkor is van még 5 pont előny.
monyo69
-
- Director del Fútbol
Nézd, most nem mennék bele minden egyes sorodba, mert nem is akarom és nem is tudom mindegyiket cáfolni, ráadásul este 11 van, nemsokára nyugovóra térek, de erre szívesen visszatérek valamikor. Viszont semmiképp sem ezekről beszéltem, nem arról, hogy semmi miatt nem lehet kritizálni Pep-et. Dehogynem és azt hiszem kell is. A konkrét esetre, Iniesta sérülésére reagáltam, mert azért azt ne mond, hogy csak úgy megemlítetted. Elég csúnyán írtál róla és szerintem teljesen alaptalanul. Azt hiszem félreértetted, mert szerinted a cikkedre reagáltam, pedig a cikkről csupán annyit írtam, hogy inkább annak a nagy részét kellett volna itt megjegyezni, mert abban vannak jó és fontos kritikai megjegyzések. Ellenben ez az Iniestás eset inkább pech, ebben Pep-et szerintem nem igazán van szakmai és erkölcsi alapunk kritizálni. Másban lehet, de tényleg nem erről szóltam. A részedről nagyon sok a jó kritikai hozzászólás és szeretem olvasni, amit írsz, de te is tudod, hogy negatívan elfogult vagy Pep-el szemben. Ezért néha érdemes önkritikai jelleggel háromszor átgondolni a dolgot. Ez csak egy jó tanács volt, hogy elkerülhess sok felesleges parttalan vitát. Szerencsére nálad nincs ezekből annyira sok ( vannak veszélyesebb emberek így név nélkültorrestoni írta:Azért olyan nagy volumenű kritikát nem igen írtam.Kalap1988 írta: Persze lehet ezt mondani, de ettől sokkal értelmesebb kritikát is lehetne találni Toni, mert ez a kákán is csomót keresünk esete. Magam több hibát fel tudnék sorolni az utóbbi időből és én is kicsit neheztelek Guardiolara, de észre kellene venni, hogy van különbség aközött, ha valaki érzelmileg semlegesen ül le Pep produkcióját nézni ( tehát sem nem imádva, sem nem utálva), mint, ha valaki a csapatának való szurkolás mellett azért ül le, hogy tudatosan a hibákat keresse. Ha x lett volna az a meccs, akkor a 6 pont miatt fújnátok, ami persze kisebb dolognak tűnik, de az éles helyzetben Pep miért gondolna arra, hogy épp ebben az x percben sérül le Ini? Vagy minden meccsen megsérül valaki? Ha mondjuk akármelyik meccsen ( nem feltétlen bl elődöntő előtt) eltörik egy játékosnak a lábát ( hasra ütésszerűen, lehet más sérülés is, ha gondolod), akkor az edző a hibás, mert játszott a játékos? Az előre be nem kalkulálható dolgok miatt nem éppen ildomos egy edzőt hibáztatni. Miközben Pepet nyilván az vezérelte, hogy zárjuk le a meccset. Lehet, hogy 100-ból 100 edző nem ezt tette volna, de biztos, hogy nem azért, mert a sérülésre gondolnak. Ez nem több, mint utólagos és könnyű okoskodás a részedről. A cikkedben vannak sokkal értelmesebb dolgok, inkább azokat kellene erőltetni. Kérlek ne vedd zokon, amit írok, mert nem sértésnek szántam, csupán véleménynyilvánítás és várom a reakciót.Az pedig szerintem nem felel meg az általad adott kritériumoknak, hogy hülyeség volt becserélni egy félidőre. Értelmetlen? Lehet. Én meg mindhárom kulcsjátékosunk becserélést tartottam annak. Meccs közben is, most is.
Ha már ez feljött, akkor persze válaszolok rá - még ha nem kicsit bolhából elefánt helyzet. A csomón is kákát eset lehet jelentkezik nálam, időről-időre. Az biztos, hogy maximalista vagyok. Most viszont egyszerűen arról van szó, hogy többre képes a csapat. Ha Usain Bolt "ellazsálja" az utolsó métereket, a szurkolói ugyanúgy azt fogják mondani: simán adott volt a világcsúcs, miért nem? Mi van, ha nem lesz következő futás, bármi miatt?
Guardiolát egyébként nem hibáztattam különösképp, nem értem, értelek továbbra sem. Figyelem a teljesítményét, látom a vélt gyengeségeket, az erősségeket, ennyi. Ha mindez összetorlódik, akkor maximum írok róla egy komolyabb, összeszedett kritikát. De mindez hol volt most? Melyik része miatt érte meg ennyi példát, mérkőzéshelyzetet, és hasonló dolgokat összeszedni?
A lényeg az, hogy Iniesta sérüléséhez több dolog vezetett. Gyenge játék, tehetetlen, feszült, kapkodó Guardiola, balszerencse. Nincs olyan, hogy ha... Guardiola felállított egy értékrendet a meccsen: fontosabbnak találta beküldenie Iniestát Xavit és Messit, csakhogy biztos legyen a győzelem, mint megmaradni a tartalékolás mellett, a madridi BL-elődöntőre gondolva.
Érdekes a prioritás, még akkor is, ha ismerjük, mindig az adott meccs a legfontosabb. Csakhogy, ez motiváció szempontjából rendben, az már nem igazán jó dolog, hogy ez mindenáron az eredményre is értendő, s most sérüléshez vezetett.
Megjósolhatatlan volt? Igen. Kár rágódni rajta? Szintúgy. De felróni korántsem az, miért lenne? És ha már itt tartunk, akkor valaki elmagyarázhatná, miért is játszott szinte minden mérkőzésen ugyanaz a csapat, akkor is a legjobb játékosok, ha félig sérült volt, vagy csak láthatóan hajszolt, fásult, formán kívüli, akármi?
Nem tud rotálni - ez titok, vagy tabu? Rosszul cserél. Ez is az? Rövid a pad. Ebben nincs szerepe? Nem értem egyszerűen, miért lehet kinyalogatni a valagát, és miért lenne gond, ha én spec minden általam vélt rossz húzása után élesen kritizálnám? Pedig erről aligha beszélhetünk...

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Azért olyan nagy volumenű kritikát nem igen írtam.Kalap1988 írta: Persze lehet ezt mondani, de ettől sokkal értelmesebb kritikát is lehetne találni Toni, mert ez a kákán is csomót keresünk esete. Magam több hibát fel tudnék sorolni az utóbbi időből és én is kicsit neheztelek Guardiolara, de észre kellene venni, hogy van különbség aközött, ha valaki érzelmileg semlegesen ül le Pep produkcióját nézni ( tehát sem nem imádva, sem nem utálva), mint, ha valaki a csapatának való szurkolás mellett azért ül le, hogy tudatosan a hibákat keresse. Ha x lett volna az a meccs, akkor a 6 pont miatt fújnátok, ami persze kisebb dolognak tűnik, de az éles helyzetben Pep miért gondolna arra, hogy épp ebben az x percben sérül le Ini? Vagy minden meccsen megsérül valaki? Ha mondjuk akármelyik meccsen ( nem feltétlen bl elődöntő előtt) eltörik egy játékosnak a lábát ( hasra ütésszerűen, lehet más sérülés is, ha gondolod), akkor az edző a hibás, mert játszott a játékos? Az előre be nem kalkulálható dolgok miatt nem éppen ildomos egy edzőt hibáztatni. Miközben Pepet nyilván az vezérelte, hogy zárjuk le a meccset. Lehet, hogy 100-ból 100 edző nem ezt tette volna, de biztos, hogy nem azért, mert a sérülésre gondolnak. Ez nem több, mint utólagos és könnyű okoskodás a részedről. A cikkedben vannak sokkal értelmesebb dolgok, inkább azokat kellene erőltetni. Kérlek ne vedd zokon, amit írok, mert nem sértésnek szántam, csupán véleménynyilvánítás és várom a reakciót.

Ha már ez feljött, akkor persze válaszolok rá - még ha nem kicsit bolhából elefánt helyzet. A csomón is kákát eset lehet jelentkezik nálam, időről-időre. Az biztos, hogy maximalista vagyok. Most viszont egyszerűen arról van szó, hogy többre képes a csapat. Ha Usain Bolt "ellazsálja" az utolsó métereket, a szurkolói ugyanúgy azt fogják mondani: simán adott volt a világcsúcs, miért nem? Mi van, ha nem lesz következő futás, bármi miatt?
Guardiolát egyébként nem hibáztattam különösképp, nem értem, értelek továbbra sem. Figyelem a teljesítményét, látom a vélt gyengeségeket, az erősségeket, ennyi. Ha mindez összetorlódik, akkor maximum írok róla egy komolyabb, összeszedett kritikát. De mindez hol volt most? Melyik része miatt érte meg ennyi példát, mérkőzéshelyzetet, és hasonló dolgokat összeszedni?
A lényeg az, hogy Iniesta sérüléséhez több dolog vezetett. Gyenge játék, tehetetlen, feszült, kapkodó Guardiola, balszerencse. Nincs olyan, hogy ha... Guardiola felállított egy értékrendet a meccsen: fontosabbnak találta beküldenie Iniestát Xavit és Messit, csakhogy biztos legyen a győzelem, mint megmaradni a tartalékolás mellett, a madridi BL-elődöntőre gondolva.
Érdekes a prioritás, még akkor is, ha ismerjük, mindig az adott meccs a legfontosabb. Csakhogy, ez motiváció szempontjából rendben, az már nem igazán jó dolog, hogy ez mindenáron az eredményre is értendő, s most sérüléshez vezetett.
Megjósolhatatlan volt? Igen. Kár rágódni rajta? Szintúgy. De felróni korántsem az, miért lenne? És ha már itt tartunk, akkor valaki elmagyarázhatná, miért is játszott szinte minden mérkőzésen ugyanaz a csapat, akkor is a legjobb játékosok, ha félig sérült volt, vagy csak láthatóan hajszolt, fásult, formán kívüli, akármi?
Nem tud rotálni - ez titok, vagy tabu? Rosszul cserél. Ez is az? Rövid a pad. Ebben nincs szerepe? Nem értem egyszerűen, miért lehet kinyalogatni a valagát, és miért lenne gond, ha én spec minden általam vélt rossz húzása után élesen kritizálnám? Pedig erről aligha beszélhetünk...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Stoichkov sokkal őszesebb már és dagibb is kicsit. Múltkor láttam vele interjút képekkel.
Szerintem is inkább Amor, már csak azért mert ő most is a klubnál dolgozik. Mondjuk nem könnyű így profilból kitalálni.
Szerintem is inkább Amor, már csak azért mert ő most is a klubnál dolgozik. Mondjuk nem könnyű így profilból kitalálni.
Srácok ne haragudjatok de az egyérteműen nem Stoichkov.Nekem mintha úgy rémlene,hogy talán az egyik kapusedző ?Lehet,hogy nincs igazam..Csak tipp
Més que un club