Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek szerint Sir. Alex Ferguson amatőr kezdő aki nem ért a tehetségek meglátásához és kineveléséhez, mert a 20 éves J. Evans-t preferálta Pique helyett amikor Rio Ferdinand vagy Nemanja Vidics kidőlt. Illetve minden probléma és tartóztatás nélkül elengedte "potom" 5 milláért.mrmonster írta:Nagyon örülök hogy bemutatkozott a válogatottban.
Del Bosque bácsi is látja azt, amit páran nem: hogy nagyon tehetséges, stabil teljesítményt nyújtó játékos. Igaz, köz.védő poszton nincs nagy telítettség a Seleccion körül, de akkor is elérte a válogatott szintet már most Piqué.
Így van!doki írta:Kezdőként végig pályán volt Puyol hiányában.Igaz ,hogy csak bari meccs ,de akkor is nagy dolog.
Raul Bravo, Pavon is korán válogatott játékosok lettek, és őket is nagy tehetségnek tartották. És mikor ment a Madrid szekere, nem is volt velük gond, csak mikor szortuk a hurok, kiderült, h gyengusok.mrmonster írta:Nagyon örülök hogy bemutatkozott a válogatottban.
Del Bosque bácsi is látja azt, amit páran nem: hogy nagyon tehetséges, stabil teljesítményt nyújtó játékos. Igaz, köz.védő poszton nincs nagy telítettség a Seleccion körül, de akkor is elérte a válogatott szintet már most Piqué.
Igen. Sokan szerint tehetséges, és klasszis védő lehet. Sztem sem lesz az, soha. Mert gyorsabb, mozgékonyabb nem lesz, max rutinosabb, de jelentősen sztem már nem fog. Én amugy is sokkal jobban kedvelem a Puyol és Rafa testalkatú védőket, na ők az igazi klasszisoksasi1 írta:Én nem értek ezzel egyet, szerintem lassú, és körülményes, pont a tegnapi meccsen fogalmazódott meg bennem az, hogy szerintem ő soha nem lesz egy klasszis védő....... sajnos.noname írta:Teljesen megérdemelte a behívót.Első 10 meccsen még volt néha problémája ha nála sokkal gyorsabbal került szembe, elenben mostmár látszik h felvette a bajnokság ritmusát! Nem véletlenül írtuk többen is h a nyár igazolása. 5 millánál ő sokkal, de sokkal többet ér!
Szeretem Piquét, de még jó ideig várnia kell szerintem, hogy kezdő lehessen a nagyválogatottban.Varatrix írta:Egyenlőre...Fernando írta:Nemrossz játékos Piqué, de vannak nála jobbak.
Gratulálok, Piquénak és Busquetsnak!
Rászolgáltak !
Egyenlőre...Fernando írta:Nemrossz játékos Piqué, de vannak nála jobbak.
Én nem értek ezzel egyet, szerintem lassú, és körülményes, pont a tegnapi meccsen fogalmazódott meg bennem az, hogy szerintem ő soha nem lesz egy klasszis védő....... sajnos.noname írta:Teljesen megérdemelte a behívót.Első 10 meccsen még volt néha problémája ha nála sokkal gyorsabbal került szembe, elenben mostmár látszik h felvette a bajnokság ritmusát! Nem véletlenül írtuk többen is h a nyár igazolása. 5 millánál ő sokkal, de sokkal többet ér!
Remélem még nagyon sokáig marad itt, és egyre biztosabb tagja lesz a csapatnak. szép jövő áll előtte, és még el sem érte a védők számára ideálisnak mondható kort, annak ellenére tökéletesen meg vagyok eddigi teljesítményével összességében elégedve!Bogika87 írta:'Kis" Piqué 22. éves lett ma![]()
Biztos jó kis bulit csapnak Bojannal együtt![]()
![]()
Felicidades Piqué!!
Teljesen igazad van!Mikaos írta:Tegnap megnyugtatónak éreztem a játékát, teljesen magabiztos volt, egy percig nem kételkedtem benne, hogy lesz-e hibája. Ennek a srácnak már most a fix kezdőben lenne a helye, ha nem lenne egy Márquez-ünk1-2 éven belül Piqué meghatározó védője lesz csapatunknak.