Neymar
üdv. nem értem h mi ez a hülyeség h el kell adni mert gyenge, az elmúlt 5 meccsen messze ő nyújtotta a csatárok közül a legjobb teljesítményt mert ő legalább fut, cselez, próbálkozik, ÉS NEM MELLÉKESEN VISSZAJÁR VÉDEKEZNI!!!!!! kérdem én Messi hol van? ő róla miért nem beszél senki, félre értés ne essék Messi a kedvenc játékosom, de azt az alibizést amit az utóbbi időbe művel azt akármelyik csatárunk képes megcsinálni és b.szik visszajönni védekezni, pl. tegnapi meccsen a 2. góljuknál ha visszazárt volna jobb szélen mint ahogy Neymar szokott akkor a gyerek se lett volna tisztán ajtó ablak ziccerben. oké tény h Neymar hülyén viselkedik, meg flegma, meg minden, de azért még egy ilyen csatárt mint ő nem tudnánk hozni még abból a 190 millióból sem amit kapnánk érte mert még egy ilyen jó csatár nincs oda mint ő.
mvik
Akkor rosszul megy át a dolog, mert szerintem ilyet senki nem irt, vagy ha igen, az csak az elmúlt néhány meccsére vonatkozik, nem általánosságban.Ahogy olvasom itt a hozzászólások egy részét abból az jön le h Neymar közel nem ér annyit mint amennyire sztárolva van, és csak a baj van vele, meg semmit nem csinál stb.stb. stb.
A szavazás is mutatja, hogy a többség elégedett vele.
Az eladásán meg azóta spekulálnak a fórumon, mióta cikkeztek róla, hogy állítólag a PSG kifizetné a 190 milliós kivásárlási árát. Semmi köze a mostani formájának ehhez. És a akik eladnák, a nagy részük nem azért tenné, mert elégedetlen, hanem azért, mert úgy gondolják, nagy játékos, de ennyi pénzért még őt is megérné elengedni.
-
- Jugador d'estrella
azon gondolkodom h akik el akarják adni, azok vajon a Neymar topic szavazásán mind a "nem vagyok elégedett vele" válaszra szavaztak, vagy gyorsan forognak mint a szélrózsa. Ahogy olvasom itt a hozzászólások egy részét abból az jön le h Neymar közel nem ér annyit mint amennyire sztárolva van, és csak a baj van vele, meg semmit nem csinál stb.stb. stb. Viszont ha így van akkor szólhatnánk az ellenfeleknek, hogy ne ő kapjon szoros emberfogást, és amikor szembefordul a kapuval 2-3 ember ne váltson ki rá egyből, mert a barca szurkolói megmondták h gyenge. Fogják szorosan Rakiticet, vagy Init, vagy SR-t, vagy Turant, mert ők jobbak. Meg szólni kéne az ellenfeleknek h ne érte ígérgessenek horribilis összegeket hanem SR-ért, Iniért, Rakiticért, vagy Turanért, mer ő túl gyenge a többiekhez képest. Bárcsak ilyen okosak lennének az ez ellenfeleink is, meg az edzőik és nem kapna ekkora figyelmet, és ilyen szoros őrizetet ( csakúgy mint Messi és Suarez) valszeg sokkal könnyebb lenne az életünk. Aki azt írja nem mozog nézzen már meg 2-3 meccset h hányszor indul be sprintbe, hogy mozog labda nélkül. Minden kritizálót oda kéne ültetni 2-3 meccsre és csak őt nézni h mennyit is dolgozik Neymar labda nélkül, hogyan fogják, miért nem tud szembe fordulni a kapuval, hány védő vált ki amikor nála van a labda stb. A legkönnyebb az h nyomkodom a telefonom, a riporter ordít h helyzet van, odanézek és látom h már megint Neymar hagyta ki, és elkönyvelem h béna. Ja ennyi alapján tényleg béna. A helyzetkihasználása katasztrófa, de nem ennyiből áll a foci. Ami még szöget ütött a fejemben: vajon akik el akarják adni, azok közül hányan akarták messit is eladni Tippelek 80%. Most hányan: Kb. 10%-uk. De sebaj: hamarosan Messi jön, ő is elő lesz kapva, ha még 3 rosszabb meccset hoz, 500 gól ide vagy oda...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Itt szerintem ugyanaz a kérdés mint máskor, hogy megéri-e vagy sem. Ha adnak érte 200 milliót én is adnám, mert az annyi pénz amennyivel vígan ellehet lenni. Nem megyek bele, hogy most milyen nem lenne tisztességes mert még a végén kitalálja valaki, hogy direkt ellene vagyok.
Én is előtte azt éreztem próbálkozik, de amit ezerszer írtam már, nála a legnagyobb baj szerintem az hogy nem nőtt még fel. Annyi hasonló kis esete volt már, én nagyon bízok benne egyszer ezt kinövi, mert amikor csak a játékra figyel tudjuk mire képes.
És pluszban annyit, amit szoktam írni hogy ez nem jó meg rossz harca. Ahogy nem jönnek úgy a dolgok Suarez könyököl, Neymar "kötözködik", Busquets reklamál stb. Szóval nehogy azt higgyük hogy ez a hit gyülekezete. Amiért mások "elvannak ítélve" hogy ez aztán milyen undorító, na ezt mi is betudjuk mutatni. Itt a győzelem számít, ki nyer vagy veszít.

És pluszban annyit, amit szoktam írni hogy ez nem jó meg rossz harca. Ahogy nem jönnek úgy a dolgok Suarez könyököl, Neymar "kötözködik", Busquets reklamál stb. Szóval nehogy azt higgyük hogy ez a hit gyülekezete. Amiért mások "elvannak ítélve" hogy ez aztán milyen undorító, na ezt mi is betudjuk mutatni. Itt a győzelem számít, ki nyer vagy veszít.

-
- Barça B
Teljesen egyetértek veled.Nekem sem tartozik a kedvenceim közé de azért mégis rúgott 27 gólt ebben a szezonban ami lehet mondani ,hogy van ennél jobb statisztika is persze ,hogy van de megnézném ,hogy a sok kis 10 éves utálója mikor tudna ennyi gólt rúgni egy Barcelonában.Chino írta:Nem tudom, hogy vicces vagy szomorú ezeket olvasni. Nemrég még ő volt az, aki miatt Messit eladták volna egyesek, meg hogy ide kell szögezni a csapatba stb., ő vegye át a stafétát Messitől stb. Most, hogy van néhány gyengébb meccs, már megy az átadólistára és már azt keresik ki jöjjön helyette.Messias2 írta:Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.
Nem mellesleg a tegnapi meccset kivéve az MSN-ből őt lehetne kiemelni mostanában, sokkal többet tett az esetleges pontszerzésért/továbbjutásért mint Messi vagy Suarez.
Nem azt mondom, hogy ihletett formában játszik, távol van a valós teljesítményétől, de sokkal inkább elő lehetne venni Messit vagy Suarezt, írom ezt úgy, hogy nem tartozik a kedvenceim közé. Csak én próbálom objektíven nézni a dolgot és nem csak akkor írni róla, meg ódákat zengeni, ha megy a játék és jönnek az eredmények.
De visszatérve a témához mostanában tényleg ő volt az MSN ből az akire még azt tudtam mondani ,hogy elmegy. Én leginkább azt sajnálom ,hogy amekkora klub a Barcelona annyira kényes a legtöbb szurkolója amit persze meglehet érteni ilyen évek után
Mindegy kinek szurkolsz
Akkor is a Barca a legjobb!
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem védem, mert a Barca előtte is létezett és létezni fog utána is, de azért elővenni, mert flusztrálja a vereség a folyamatos favágás és ezt ő nem úgy reagálja le, mint a jólnevelt Ini vagy Messi. Nem tudom, én attól jobban lennék kiakadva, ha semmi sem látszana rajta.LG írta: Igazad van, az egész csapatnak nem megy, de Neymar még igy is ki tud lógni negatív irányban. Tegnap rengeteg támadásunk halt el rajta, + még idegbeteg is az utóbbi időben. Aztán megy a kötélhúzás a klubbal a Copa-Olimpia dupla miatt, apuci meg magasabb fizetésért sír. Az adóügye meg hab a tortán.
Ahogy az igazolások topicban leírtam, én nem akarom eladni, mert úgy gondolom, hogy sokat adhat még a jövőben a csapatnak. De most úgy gondolom jogosan van megtalálva.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem tudom, hogy vicces vagy szomorú ezeket olvasni. Nemrég még ő volt az, aki miatt Messit eladták volna egyesek, meg hogy ide kell szögezni a csapatba stb., ő vegye át a stafétát Messitől stb. Most, hogy van néhány gyengébb meccs, már megy az átadólistára és már azt keresik ki jöjjön helyette.Messias2 írta:Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.bp20030918 írta: Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.
Nem mellesleg a tegnapi meccset kivéve az MSN-ből őt lehetne kiemelni mostanában, sokkal többet tett az esetleges pontszerzésért/továbbjutásért mint Messi vagy Suarez.
Nem azt mondom, hogy ihletett formában játszik, távol van a valós teljesítményétől, de sokkal inkább elő lehetne venni Messit vagy Suarezt, írom ezt úgy, hogy nem tartozik a kedvenceim közé. Csak én próbálom objektíven nézni a dolgot és nem csak akkor írni róla, meg ódákat zengeni, ha megy a játék és jönnek az eredmények.
Forca Barca!!!!
Igazad van, az egész csapatnak nem megy, de Neymar még igy is ki tud lógni negatív irányban. Tegnap rengeteg támadásunk halt el rajta, + még idegbeteg is az utóbbi időben. Aztán megy a kötélhúzás a klubbal a Copa-Olimpia dupla miatt, apuci meg magasabb fizetésért sír. Az adóügye meg hab a tortán.Normandia írta: Azért ez annyira tipikus. Az egész csapat hullámvölgyben van, de itt sokaknak Ney és Busi a bűnbak, csak tudnám miért. Amikor itt hetek óta a vkp és a kh a legjobbja a csapatnak, akkor mi frászról beszéltek? Mind a két játékosunk Barca szint,sőt világszint, arról nem ők tehetnek, hogy nincsen aki helyettesíthetné jó eséllyel őket. Ugyan olyan fáradtak mentálisan, mint a többiek, erre őket találjuk meg. Ugyan már! Minden játékosnak van hullámvölgye, tőlük miért nem lehet elfogadni?
Ahogy az igazolások topicban leírtam, én nem akarom eladni, mert úgy gondolom, hogy sokat adhat még a jövőben a csapatnak. De most úgy gondolom jogosan van megtalálva.
Busquets más tészta. Ő is csapnivaló formában van, de igy sem hátráltatja annyira a csapatot, mint a brazil, meg nincsenek (most) hasonló ügyei sem.
- Normandia
- Director del Fútbol
De, ha jól értelmezem a kettőért együtt hoznád a brazilt, Verattit meg Lucast. Mind1. Neyre ugyan úgy értem. Nem lóg ki jobban, mint bárki a csapatból lefelé. Ugyan azt érzem mint Messinél másfél éve, hogy sokan már adták volna, aztán láttuk mit tolt tavaly. Nem szabad abból kiindulni, amit most látunk, mert ebben a jelenlegi állapotában a csapatnak, bárkit eladhatnánk ezen az alapon. Láttuk játszani god módban nem egyszer és többször volt jó, mint fogalmatlan.ntibi67 írta:Normandia:Értelmezd az írásomat,én nem Busquets ha nem Neymar eladásáról beszéltem.Busquets úgy merült fel,hogy a PSG érdeklődik iránta a Mundo szerint.
Ez az, nem csak akkor kell kiállni érte, amikor megy neki, hanem akkor is ha nem. Könnyű fifázni a fotelből.Messias2 írta:Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.bp20030918 írta: Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2016.04.18. 19:59:00-kor.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Elég, ha hoz 2 jó meccset. Az emberek elég gyorsan felejtenek, mint az már oly sokszor kiderült ezen a fórumon is.bp20030918 írta: Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Barça B
Hihetetlen ,hogy már lassan mindenki el akarja adni
Az a baj ,hogy legtöbben elfelejtették ,hogy mit adott ennek a csapatnak tavaly,most Ősszel
Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.

Az a baj ,hogy legtöbben elfelejtették ,hogy mit adott ennek a csapatnak tavaly,most Ősszel
Én biztos vagyok benne ,hogy ha kövi szezonban újra bomba formában lesz ,egyből mindenki szeretni fogja.
Mindegy kinek szurkolsz
Normandia:Értelmezd az írásomat,én nem Busquets ha nem Neymar eladásáról beszéltem.Busquets úgy merült fel,hogy a PSG érdeklődik iránta a Mundo szerint.
Én inkább az olasz+pastore és egy opció hogy megvehetjük marquinhos-t. Ugye hogy jól hangzik.visca el barca írta: én mondjuk csont nélkül odaadnám a brazilért meg az olaszért cserébe. hajjaj... 3...2...1...

Igazából az a gond, hogy nincs RENDES alternatíva se kh-ra, se balra, se vkpba, oké számokban megvan ott a csapat, csak minőségben nem.
- Normandia
- Director del Fútbol
Azért ez annyira tipikus. Az egész csapat hullámvölgyben van, de itt sokaknak Ney és Busi a bűnbak, csak tudnám miért. Amikor itt hetek óta a vkp és a kh a legjobbja a csapatnak, akkor mi frászról beszéltek? Mind a két játékosunk Barca szint,sőt világszint, arról nem ők tehetnek, hogy nincsen aki helyettesíthetné jó eséllyel őket. Ugyan olyan fáradtak mentálisan, mint a többiek, erre őket találjuk meg. Ugyan már! Minden játékosnak van hullámvölgye, tőlük miért nem lehet elfogadni?ntibi67 írta:Néhány napja félve hoztam fel témaként Neymar eladását.Akkor azzal érveltem,hogy sok pénzt kapnánk érte és megszabadulnánk a személyes gondjaitól is(adóügyek,apja zsarolásai,bulizások,érthetetlen bónuszai)De nem vette akkor senki le a fejemet.Látom egyre többen gondolkodnak hasonlóan.Erre most olvasom a Mundón,hogy a PSG érdeklődik Neymarért és Busquetsért.Hát jöhetne Marquinhos és Verratti esetleg Lucas meg egy zsák pénz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ne.hedora írta:igen.. mondjam hogy no komment?
busival nincs semmi baj, kell ő ide. a szezon végére elfáradt, nem csak mentálisan, hanem fizikálisan és mivel ő alapból is borzalmasan lassú (nem is a futásért tartjuk), nála talán a legszembetűnőbb az egész csapatnál látható fiztikai visszaesésntibi67 írta:Néhány napja félve hoztam fel témaként Neymar eladását.Akkor azzal érveltem,hogy sok pénzt kapnánk érte és megszabadulnánk a személyes gondjaitól is(adóügyek,apja zsarolásai,bulizások,érthetetlen bónuszai)De nem vette akkor senki le a fejemet.Látom egyre többen gondolkodnak hasonlóan.Erre most olvasom a Mundón,hogy a PSG érdeklődik Neymarért és Busquetsért.Hát jöhetne Marquinhos és Verratti esetleg Lucas meg egy zsák pénz.
a psg-nek meg sztárok kellenek, csillogás, busquetssel nem fognak millió számra mezeket eladni. ellentétben neymarral.
én mondjuk csont nélkül odaadnám a brazilért meg az olaszért cserébe. hajjaj... 3...2...1...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

igen.. mondjam hogy no komment?
Néhány napja félve hoztam fel témaként Neymar eladását.Akkor azzal érveltem,hogy sok pénzt kapnánk érte és megszabadulnánk a személyes gondjaitól is(adóügyek,apja zsarolásai,bulizások,érthetetlen bónuszai)De nem vette akkor senki le a fejemet.Látom egyre többen gondolkodnak hasonlóan.Erre most olvasom a Mundón,hogy a PSG érdeklődik Neymarért és Busquetsért.Hát jöhetne Marquinhos és Verratti esetleg Lucas meg egy zsák pénz.
Kód: Egész kijelölése
djuk el: Torgelle Sanya jöhet helyette, vagy akár a nagy Magyar tehetség... Böde ÚR? :) palesz77: személyeskedő részeket hagyd le majd legközelebb.
Mitől nem az amit Ő tett visszaolvasva, hol itt a korretktség?
Holll:itt tényleg az a fontos .kinek hány hessze van? számít mit mondott?:)
Ok, bocs hogy hibáztam egy betűt mert siettem, apropó, olv vissza nagy bajok vannak:)))))))))
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem volt szép, de az odacsapástól még ez messze van. Felfújták a semmit. Egyébként meg rengeteget faragják.LG írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... utm_medium ... aign=nsofb
Mentális bajok vannak nála. Ez az eset mondjuk fel lett fújva, de az elmúlt meccseken tiszta idegbeteg.![]()
Suarez szintén, bár ő emlékeim szerint ezen a meccsen nem művelt hasonlót, csak a pofázás ment folyamatosan, de az Atletico játékosait ütötte-vágta.
Adjuk el: Torgelle Sanya jöhet helyette, vagy akár a nagy Magyar tehetség... Böde ÚR?hady írta:Eladnám....szörnyű....helyette két AKARÓ játékost

itt magyar honban, mindkettő előtt le a kalappal ezt csak azért írom, semmi bajom egyikkel sem!!!
Adom és kiegészíteném azzal, hogy a szurkolók jelentős része itt az országban hasonló tevékenységet folytatnak. Könnyű úrnak lenni, mikor kupákat nyerünk. és könnyű ilyenkor kiállni a csapat mellett. Most kell megmutatni, mennyire agyunk elkötelezettek és korrektek!Alcantara írta:LG írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... utm_medium ... aign=nsofb
Kicsit kezd unalmas lenni, hogy egyes játékosok, amikor megy a szekér, gúnyolódnak, bohóckodnak az ellenfeleken különböző közösségi médiában, most lejtmenetben, meg nem tudnak viselkedni.
A több, mint egy klub szlogen ne csak a győzelmekkor legyen érvényes a játékosokra.
Én úgy látom, hogy nagyjából azóta kezdődött nála a mélyrepülés, amióta beindult a huzavona a Barca és a brazil szövetség között Neymar olimpiai részvételével kapcsolatban. Alig pár héttel később "teljesen váratlanul" kirobbant az adózásos ügy is és onnantól nem volt megállás. Van egy olyan érzésem, hogy ez az egész adózásos dolog egy nyomásgyakorlás a brazilok részéről, amit sajnos meg is szívtunk. Ettől függetlenül sajnos a srác tényleg egy elmeroggyant alak. A tehetsége, a képessége abszolút vitathatatlan, de a higgadtság még akkor sem az erőssége, amikor fut a csapat szekere. Tegnap pedig egyenesen szánalmas volt az az erőlködés amit leművelt a pályán. Látszik rajta, hogy akar, ez nem vitás, de totálisan eszetlen módon, szinte görcsösen, erőből játszik, ez pedig sajnos átragad a többiekre is.
Az igaz, hogy fel lett fújva, de mit keresett ott egyáltalán és mi alapján vette a bátorságot ehhez.LG írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... utm_medium ... aign=nsofb
Mentális bajok vannak nála. Ez az eset mondjuk fel lett fújva, de az elmúlt meccseken tiszta idegbeteg.![]()
Suarez szintén, bár ő emlékeim szerint ezen a meccsen nem művelt hasonlót, csak a pofázás ment folyamatosan, de az Atletico játékosait ütötte-vágta.
Nagyon csapnivaló formában van, ezt még úgy lenyelném-nálam abszolút kedvenc a játékával- de a viselkedése alapján biztos nyakon vágnám a csapat helyében. Amikor az esernyőket osztogatta, nem volt ilyen majom, akkor a vereséget is viselje méltósággal.
Kicsit kezd unalmas lenni, hogy egyes játékosok, amikor megy a szekér, gúnyolódnak, bohóckodnak az ellenfeleken különböző közösségi médiában, most lejtmenetben, meg nem tudnak viselkedni.
A több, mint egy klub szlogen ne csak a győzelmekkor legyen érvényes a játékosokra.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én igazából akkor kapok gutaütést, mikor belegondolok, hogy tök mind1 mit nyújt a pályán, minden egyes meccsnapon kap 100.000 euró bónuszt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... aign=nsofb" target="_blank
Mentális bajok vannak nála. Ez az eset mondjuk fel lett fújva, de az elmúlt meccseken tiszta idegbeteg.
Mentális bajok vannak nála. Ez az eset mondjuk fel lett fújva, de az elmúlt meccseken tiszta idegbeteg.