Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dani, fejezd be a személyeskedést!gekkodan írta:Ez most valami vírus a fórumon, hogy 1-2 jó meccs, meg pár hiányzó kritika után rögtön megy az élcelődés? Nem tudom kire célzol (lehet, hogy rám), de ezzel a tevékenységeddel mélyebbre süllyedsz bármelyik kritizáló fórumozónál, mert balhét provokálsz és akadékoskodsz.mindorokke_barca írta:bizony bizony, gondolom most sem fogjak sokan megjegyezni h ma is szinte tokeletes munkat vegzett.... bar onmagaban mar talan az is pozitivum h december 24iket ota nem nem kapott hsz-t a topikja, mivelhogy legtobbszor kritikat kapott, szerintem jogosulatlanul
Akik kritizálják, többnyire ésszerű érveket hoznak fel. Te viszont most is süketelsz és teljesen fölöslegesen piszkálódsz.
szerk. Valentino! neked is üdv a csordában...komolyan eldobom az agyam..
még valaki?
Ez most valami vírus a fórumon, hogy 1-2 jó meccs, meg pár hiányzó kritika után rögtön megy az élcelődés? Nem tudom kire célzol (lehet, hogy rám), de ezzel a tevékenységeddel mélyebbre süllyedsz bármelyik kritizáló fórumozónál, mert balhét provokálsz és akadékoskodsz.mindorokke_barca írta:bizony bizony, gondolom most sem fogjak sokan megjegyezni h ma is szinte tokeletes munkat vegzett.... bar onmagaban mar talan az is pozitivum h december 24iket ota nem nem kapott hsz-t a topikja, mivelhogy legtobbszor kritikat kapott, szerintem jogosulatlanul
MichaaBee írta: Piqué: semmilyen szabálytalanságot nem követett el, így szvsz jogosnak mondható.
Zsíír naon helyes nem is érdemelte meg a pirosatZS10 írta:Törölték Pique 2. sárgáját amit a Villareal elleni meccsen szedett össze, így játszhat majd a következő bajnokin ismét!
Én csak megvédtem a srácot mindig, mert szerintem remekül teljesített, Alves után a legjobb igazolásunk eddig.gekkodan írta:ööö ez cseppet meglepő kijelentés Andris azértlionelmessi19 írta: Nem hiszem, hogy mondtam bárhol is, Piquét jelenleg a kezdőbe várnám.
szerk2: többnyire azért emlékszem, hogy miket írok, és aránylag makacsnak is tartom magam. ilyesmivel nehéz megfogni..Nem hiszem, hogy mondtam bárhol is, Piquét jelenleg a kezdőbe várnám.
ööö ez cseppet meglepő kijelentés Andris azértlionelmessi19 írta: Nem hiszem, hogy mondtam bárhol is, Piquét jelenleg a kezdőbe várnám.
http://kepfeltoltes.hu/081224/lm19_www. ... es.hu_.jpglionelmessi19 írta:Szerintem nagyszerű védő. Én mindenképpen őt kezdetném Marquezzel együtt, és Guardiola is megtehetné végre hogy tényleg a legjobb formában lévő játékosokat küldi fel, ahogy azt ígérte.
Andris!lionelmessi19 írta:Ez valóban főként Piqué gólja, amennyiben lehet ilyet mondani a körülményeket tekintve. Nem tudom hogy melyik védőnk tudta volna ezt jobban..gekkodan írta:És egy bónusz:
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=2532
És ne gyere a talajjal kérlek
Elküldték kenyérért a srácot jó messzire.
Kaptunk összesen 10 gólt eddig a bajnokságban, abból a harmada az Ő vállán pihen. A Valencia és a Sevilla sem tudott gólt lőni, de a Madrid sem. Akkora Rafa-Carles tengelyünk volt...
De egy Malaga-Espanyol-Getafe hármas szépen hülyét csinált belőle.
De az első kettővel mint mondtam, nem igazán értek egyet.
Egyébként meg szerintem korrekt, ha 16 forduló alatt, amiből kb 12-13 meccsen biztos játszott, csak 3 gólt kapnánk miatta, illetve tekintve hogy ez a 10 gólunk 1/3a, elmondhatjuk, hogy 1 középső védő szinte a védelmünk 1/3át képzi az idei Barcánál.