Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minek jársz te tulajdonképpen ide? Folyamatosan Alvest szidod, de másra nem futja...haze71 írta:Az ész és az erő ritkán jár együtt. Szerintem nem véletlen, hogy nem ő az első számú jobbhátvéd a vállogatottban...
Ez igaz, de ezzel együtt ha nagyon szigorúan nézzük, már a madrid ellen ki lehetett volna szórni 2 sárgával (ahogy Ramost, Alonsot, vagy Albiolt is persze). Benne volt a játékában már egy piros. Mindegy. Az Inter ellen játszhat, a Xerezt meg nélküle is ütni kell.LG írta:De a 2. sárgája erősen vitatható volt. Bár már hozzászokhattunk, h mostanában a bírókkal is meg kell küzdenünk.
erre bizony, köszönöm a gyors reagálástgygerike írta:madmushroom írta:a tegnapi fantasztikus mozdulatáról van már videó a youtube-on ?
Erre a fantasztikus mozdulatra gondolsz ? http://www.youtube.com/watch?v=C4701GQKMe4
madmushroom írta:a tegnapi fantasztikus mozdulatáról van már videó a youtube-on ?
Szerintem is rányomtaBányász írta:Szerintem már rányomta sajnos...akármennyire is bírja előbb-utóbb rá fogja nyomni a bélyegét a játékára. Bár ne nekem legyen igazam.
Szerintem már rányomta sajnos...akármennyire is bírja előbb-utóbb rá fogja nyomni a bélyegét a játékára. Bár ne nekem legyen igazam.
A magyar válogatottas résszel csínján. Nekünk azona poszton van egy Bodnárunk és Szélesink, végső esetben egy jónevű Csizmadiánkmásnap írta:Alves a beadásai mellett konkrétan megöli maga mellől az ellenfél játékosait. Szétfutja őket.. Elég, ha váltanak egyet Messivel és a rezesbanda máris kapkodja a fejét. hamarabb visszaér az ellenfél 16-osáról mint más a félpályáról.. Ja és még szabályosan is szerel.. Nehéz befűzni...
Én bármikor szívesen látnám a magyar válogatottban
magunk között szólva... igaza van Alvesnek...Fecooo írta:Az örökös Messi – Ronaldo összehasonlításról pedig kijelentette: „Cristiano Ronaldót Messihez hasonlítani abszurd.”
ez igen, ez Dani Alvés, le se tagadhatná magát![]()
Jelenleg van neki 7 a bajnokságban, meg 1 a Bl-ben. Forrás.Barca_10 írta:Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek mi az oka annak,hogy idén sokkal rosszabbak a beadásai mint tavaly?Minden beadása elmegy keresztbe,kirúgás lesz belőle,vagy elérhetetlen.Tavaly 9 gólpassza volt a szezonban,most nem tudom pontosan mennyi de úgy gondolom maximum 5.
.... most meg 8 van. És még van pár meccsünk hátra...Barca_10 írta:Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek mi az oka annak,hogy idén sokkal rosszabbak a beadásai mint tavaly?Minden beadása elmegy keresztbe,kirúgás lesz belőle,vagy elérhetetlen.Tavaly 9 gólpassza volt a szezonban....
Ez engem is aggaszt az utóbbi időben. A Beadásai mellett a szabadrúgásai is rendre pocsékan sikerülnek. Amúgy dicséretet érdemel mert mindig nagy elánnal vág neki a meccseknek és mindent megtesz a győzelemért. A mezőnyben pedig nagyon hasznos.Barca_10 írta:Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek mi az oka annak,hogy idén sokkal rosszabbak a beadásai mint tavaly?Minden beadása elmegy keresztbe,kirúgás lesz belőle,vagy elérhetetlen.Tavaly 9 gólpassza volt a szezonban,most nem tudom pontosan mennyi de úgy gondolom maximum 5.
Nem tudom,lehet hogy hulyeseg,de szerintem mindig tobbet tol a labdan a kelletenel vagyy mint tavaly.Barca_10 írta:Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek mi az oka annak,hogy idén sokkal rosszabbak a beadásai mint tavaly?Minden beadása elmegy keresztbe,kirúgás lesz belőle,vagy elérhetetlen.Tavaly 9 gólpassza volt a szezonban,most nem tudom pontosan mennyi de úgy gondolom maximum 5.