Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El van a gyerek ha játszik..Sanama írta:Dani jól szórakozott:
Ez is ő ugye?
Fűthető a talaj a stadionban.Lionel85 írta:Mivel Oroszországban ítéletidő lesz, kemény talajjal, nem hiszem, hogy egy sérülésből éppenhogy felgyógyuló játékosnak pont ilyen meccsen kéne visszatérnie. Puyol az Osasuna ellen jól dolgozott a jobboldalon, Márquez és Piqué középen megfelelő lenne, így Alvésre ténylegesen még nincsen szükség.
Nem véletlen ezzel a futómennyiséggel.CFirpo3 írta:De örülök, hogy hamarabb visszatért. Nagy szükség van rá.
Nagyon fontos csapattag, amikor játszik, akkor kb olyan érzésem van, mintha emberelőnyben lennénk.
Cicinho vicc, nagyon rossz vicc. Jó lesz oda Puyol, néha még jobb is mint Alves, mert védekezésben jobb a kapitány.barca0417 írta:Nem hiszem hogy kezdő lesz Bosingwa és Ivanovic mellett. És azt se hiszem hogy drága lenne, már csak a kora miatt se. De nem "ragaszkodok" én hozzá az a lényeg hogy örülnék ha lenne Alvesnek is cseréje. Akár még Cicinho is jó lenne.Navarro írta:hát Ferreira-ért azért perkálni kéne mert ki tudja lehet h kezdő lesz majd a Chelsea-ben ha felépül mert ugye most sérült. de ha nem is számítanak rá kezdőként akk sem adják el nagyon mivel nem igazolhatnak 2011-ig a fiataljaik meg kölcsönben vannak, kivéve Hutchinson de ő meg alapvetően középsővédő
Nem hiszem hogy kezdő lesz Bosingwa és Ivanovic mellett. És azt se hiszem hogy drága lenne, már csak a kora miatt se. De nem "ragaszkodok" én hozzá az a lényeg hogy örülnék ha lenne Alvesnek is cseréje. Akár még Cicinho is jó lenne.Navarro írta:hát Ferreira-ért azért perkálni kéne mert ki tudja lehet h kezdő lesz majd a Chelsea-ben ha felépül mert ugye most sérült. de ha nem is számítanak rá kezdőként akk sem adják el nagyon mivel nem igazolhatnak 2011-ig a fiataljaik meg kölcsönben vannak, kivéve Hutchinson de ő meg alapvetően középsővédő
Szerintem te most pontosan leírtad azt a típusú játékost, akit Puyol-nak hívnak. Nem kerül sokba:), megbízható, rutinos, és viseli a padot is. Tény, hogy támadásban nem üti meg Alves szintjét, de mutass nekem egy olyan jobbhátvédet a piacon, aki ilyen képességek mellett megfizethető és le is tudnánk igazolni. Nem mellesleg elviselné, hogy az amúgy nem túl sérülékeny Alves mellett szinte folyamatosan epizódszereplő. Én most kapásból nem tudnék ilyet mondani. Szerintem igenis jól taktikázott Pep. Dani sérülése sajnálatos, de szvsz a csapat megoldja a problémát.barca0417 írta:A nyáron keresni kéne olyan jobbhátvédet, aki nem kerül sokba, de megbízható, rutinos játékos, és viseli a padot (is).
Ez igaz, hogyha csak a jobbhátvéd posztot figyelem. Viszont azzal, ha Puyol megy jobbhátvédnek, akkor a középhátvéd-sor gyengül, legyen az illető neve Márquez vagy Csigrinszkij - mindegy.LG írta:Fájó a kiesése, de sztem ha Puyol játszik a helyén, védekezésben nem leszünk gyengébbek, sőt! Támadásoknál viszont fog hiányozni középen.Mikaos írta:A tegnapi eredmény nem fáj annyira, mint annak a hírnek a tudata, hogy Danit elveszítjük 3 hétre...
Fájó a kiesése, de sztem ha Puyol játszik a helyén, védekezésben nem leszünk gyengébbek, sőt! Támadásoknál viszont fog hiányozni középen.Mikaos írta:A tegnapi eredmény nem fáj annyira, mint annak a hírnek a tudata, hogy Danit elveszítjük 3 hétre...