Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt van egy másik kép róluk...LG írta:Terhes a nő, vagy csak simán duciBogika87 írta:Jajj hát a gyönyőrű szép barátnője/felesége![]()
![]()
A gólja csodálatos volt de az ízlése...ajj ajj![]()
![]()
szerintem terhes..mert csak a hasa nagyobbLG írta:Terhes a nő, vagy csak simán duciBogika87 írta:Jajj hát a gyönyőrű szép barátnője/felesége![]()
![]()
![]()
Terhes a nő, vagy csak simán duciBogika87 írta:Jajj hát a gyönyőrű szép barátnője/felesége![]()
![]()
Szerintem olyan nem létezikBarcaman14 írta:...egyébként a nyáron ha igazolnánk egy ugyanilyen kaliberű balhátvédet...
Volt szerencsem kint lennni a meccsen,es tolem 20m-re tortent a gol es a golorom... nekem es azthiszem a masik 69000 emberneknek eszebe sem jutott hogy nagykepu kihaennem megnyilvanulas volt.lionelmessi19 írta:Szerintem meg nem. Az 'én vagyok az isten, ezaz, imádjatok' mentalitást jobban utálom majdnem, mint a materazzi féle 'az a lábszárvédő hasonlított a labdára' stílust. Mind a kettőt takarítanám el a focipályáról ahogy lehet.senzu írta:szerintem is poén volt az ünneplése![]()
ezután a gól után szerintem igazán belefér
Egyszer azt mondom elmegy, oké. Másodszor már nem szeretném látni. Ibrahimovicot ezért értékelem le annyira, a képességei ellenére egy gyökérnek, egy nulla sportembernek tartom szinte.
Szerintem meg nem. Az 'én vagyok az isten, ezaz, imádjatok' mentalitást jobban utálom majdnem, mint a materazzi féle 'az a lábszárvédő hasonlított a labdára' stílust. Mind a kettőt takarítanám el a focipályáról ahogy lehet.senzu írta:szerintem is poén volt az ünneplése![]()
ezután a gól után szerintem igazán belefér
Nagyon csúnya szabálytalanság volt, illetve inkább szerencsétlen, mert nagyon elvitte a bokáját. Nem is szívesen nézném vissza mert ilyenek láttán mindig megfájdul a lábam. Viszont az rendes dolog volt Alvestől hogy egyből bocsánatot kért és szólt a dokiknak hogy jöjjenek besoadroli írta:Olvastam, hogy megúszta a muksó,akinek odacsúszott elég rendesen...
Max a real elleni meccset kell kihagynia!