Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.03.08. 12:37:44

Szerintem is, és valószinüleg itt van a kutya elásva:
Te irtad:
Ebben a formában ezekkel a kp-kkal csak azt érjük el a 442vel hogy dögunalmas meccseket játszunk, mivel egyik oldalon sincs meg hozzá az emberünk.
Ez egy nudli, a kényszer szülte, mostmár semmi kényszer nincs hogy ezt játszuk.
Én bőven élvezem a mostani meccseink nagyrészét is, mert ennek a csapatnak szurkolok

(mig mondjuk a Cityt azért nézem, mert szép focit játszanak, nem azért mert szoritok nekik- ez a különbség nálam a szukoló és néző között)
Nekem bőven elég az, ha nyerünk, nektek nem, igy akár az eredmény rovására is beraknátok egy játékost, aki kicsit szinezi a játékot. Még ha a kettő nem is zárja ki egymást, de
Nero. írta: A ketto nem zárja ki egymást, de azért elég nehéz összehozni valljuk be.
A Realnak is azóta jönnek a BL címek mióta kicsit melosabbra vették a figurát, de Simeone is eljutott 2 BL döntőig azzal a 4-4-2vel amit akkor már az angol harmadosztályba se játszott senki.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.03.08. 12:30:46

hagyjuk, elbeszélünk egymás mellett :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.03.08. 12:29:03

visca el barca írta:
hajnesz írta:Vidal ès Paulinhonak voltak jó meccsei az ősszel
vidal? sorold, várom :lol: ha dembele annyit játszott volna, neki is lett volna annyi jó meccse mint a spanyolnak (mert hogy neki nulla volt)
Espanyol ellen,ahol nagyban hozzátett ahhoz, hogy továbbjussunk a kupában. Real ellen is kihasználta a pár percet, amit kapott, és góllal hálálta meg a bizalmat. Nem képes extra teljesitményre, de amit tud azt viszonylag stabilan tudja.

"ha dembele annyit játszott volna, neki is lett volna annyi jó meccse mint a spanyolnak"
Ez meg csupán csak egy feltételezés, senki sem tudja biztosra.

Jelenleg 5ember pályázik erre a posztra, Robi,Dembele, Paulinho,Paco és Gomes, Roberto és talán Paulinho kivételével ezek a játékosok csak erre az 1 posztra férnek be a csapatba jelenleg, szerintem jogos hogy azt fogja játszatni az edző, akiben megbizik, és nem kockáztat egy tehetséggel, aki talán beválik (úgyis játszani fog előbb vagy utóbb, amint belejön a játékba).
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.03.08. 11:53:55

hajnesz írta:Vidal ès Paulinhonak voltak jó meccsei az ősszel, S eddig nàlam pl nem bizonyította Dembele, hogy jobb náluk. Tudom nem szabad kiindulni a tegnapi meccsből,de pl tegnap Vidal 500szor jobban kapart, pedig jelenleg Dembelenek kellene bebizonyítani ,hogy miért is éri meg az edzőnek őt berakni a Chelsea ellen (bàr ha tegnap Dembele valami értékelhető teljesítményt hozott volna le, tele lenne a topik azzal,hogy bezzeg rendes meccseken miért nem kezdő).
Itt vmi tévedés van, nem Pálinnyó a kérdés, neki voltak elfogadható meccsei, kérlek mesélj aranylábú luzitánunkról, miért érdemelte meg a perceit? Kérlek, próbáld meg mellőzni a "stabilitást adott" és a "voltak jó passzai" kifejezéseket...
visca el barca
Presidente del Barça

2018.03.08. 11:48:49

hajnesz írta:Vidal ès Paulinhonak voltak jó meccsei az ősszel
vidal? sorold, várom :lol: ha dembele annyit játszott volna, neki is lett volna annyi jó meccse mint a spanyolnak (mert hogy neki nulla volt)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2018.03.08. 12:21:47-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.03.08. 11:43:00

Vidal ès Paulinhonak voltak jó meccsei az ősszel, S eddig nàlam pl nem bizonyította Dembele, hogy jobb náluk. Tudom nem szabad kiindulni a tegnapi meccsből,de pl tegnap Vidal 500szor jobban kapart, pedig jelenleg Dembelenek kellene bebizonyítani ,hogy miért is éri meg az edzőnek őt berakni a Chelsea ellen (bàr ha tegnap Dembele valami értékelhető teljesítményt hozott volna le, tele lenne a topik azzal,hogy bezzeg rendes meccseken miért nem kezdő).
visca el barca
Presidente del Barça

2018.03.08. 10:40:09

hajnesz írta:Értem én, amit mondani akartok, hogy játszatni kell, hogy megtudjuk mire képes, én csak azt nem értem, hogy miért lenne másabb, ha az eldőlt meccseken 20-30 perc alatt bizonyitana, hogy aztán jogosan kapjon egy félidőt, hogy ha azt is teljesitette akkor kapjon esetleg egy egész meccset?
Szerintem ez lenne az igazságosabb, ha a teljesitményével igazolná, hogy miért kell a kezdőbe rakni, és nem az árával.
nem, nem érted. gomes meg vidal mivel bizonyította h a kezdőben a helye? mert dembelénél elvárod, de ezek szerint náluk nem
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.03.08. 10:34:32

visca el barca írta:szerintem itt a legtöbb embernek az a baja, hogy csak olyanok játszanak helyette, akik évek óta betliznek (pl. vidal, gomes). neronak is meg hajnesznak ius azt kellene megérteni, hogy nem azért követeljük a kezdőbe mert "szupersztár", meg 150 millió, hanem azért mert LEHET h jobb alternatíva mint a töltelékek, akiket EV játszat helyettük. h rosszabb lenne még náluk is, azt meg marha nehezen képzelem el.
Értem én, amit mondani akartok, hogy játszatni kell, hogy megtudjuk mire képes, én csak azt nem értem, hogy miért lenne másabb, ha az eldőlt meccseken 20-30 perc alatt bizonyitana, hogy aztán jogosan kapjon egy félidőt, hogy ha azt is teljesitette akkor kapjon esetleg egy egész meccset?
Szerintem ez lenne az igazságosabb, ha a teljesitményével igazolná, hogy miért kell a kezdőbe rakni, és nem az árával. Valószinüleg igy kellett volna év elején is, de a nagy erőltetésbe kétszer is belesérült, most meg már nem nagyon van hibázási lehetőség, mert minden meccs baromi fontos vagy a bajnokság, vagy a kupák szempontjából.
lics
Jugador d'estrella

2018.03.08. 10:22:57

Szerintem biztos marad nyáron, nem adják el. Majd a nyári alapozás után kiderül milyen lessz a 18/19-es éve és annak tudatába jövő nyáron eldől a sorsa.
erikbarca4ever
Barça B

2018.03.08. 09:17:03

Ugy érzem lefőtt neki a kávé
Hivatalosan is tartalékként számol vele Valverde.
Igazából úgy hogy megsem főtt neki a kávé
Nagyon nagy butasagvolt így el cseszni szegény Dembele-t
nem ezt érdemli azok után hogy mennyire ide akart jönni..
Nem azt mondom hogy játszon orrba szájba
Dehogy Gomes-Vidal is elorebb van a rangsorban
Ez katasztrofa!!!!
Kovbal88
Entrenador del Barça

2018.03.08. 08:49:57

visca el barca írta:szerintem itt a legtöbb embernek az a baja, hogy csak olyanok játszanak helyette, akik évek óta betliznek (pl. vidal, gomes). neronak is meg hajnesznak ius azt kellene megérteni, hogy nem azért követeljük a kezdőbe mert "szupersztár", meg 150 millió, hanem azért mert LEHET h jobb alternatíva mint a töltelékek, akiket EV játszat helyettük. h rosszabb lenne még náluk is, azt meg marha nehezen képzelem el.
Szerintem, a Dortmundban jobban játszott, ott húzóember volt. Viszont most így 20 évesen se rosszabb, mint Ronaldo volt, akkoriban a MU-ban.

Gomesnél biztosan jobb, bár az ő nem is lehet mérce, mert egy nulla.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.03.08. 08:35:26

szerintem itt a legtöbb embernek az a baja, hogy csak olyanok játszanak helyette, akik évek óta betliznek (pl. vidal, gomes). neronak is meg hajnesznak ius azt kellene megérteni, hogy nem azért követeljük a kezdőbe mert "szupersztár", meg 150 millió, hanem azért mert LEHET h jobb alternatíva mint a töltelékek, akiket EV játszat helyettük. h rosszabb lenne még náluk is, azt meg marha nehezen képzelem el.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.03.08. 07:08:46

csababarca írta:
Jó, ha nektek rangadó a Las Palmas elleni pl, akkor felesleges vitázni. Mindegyik fontos meccs nyilván, de akkor ennyi erővel sose játszon mert jaj ez fontos meccs?
Az atma ellen meg azért hőbörögtem, mert tudtam hogy nem fog játszani, akkor sem ha a LP ellen sem játszott csak negyed órát. Tudtam hogy az Atletico ellen nem fogja meghúzni EV, és azzal nem is lett volna bajom alapesetben. De így hogy eleve a palmas ellen sem játszott jóformán, plusz egy Gomest néztünk helyette (vagy akárki helyett), az vicc.

És nem, képzeld nem azért követelem a kezdőbe mert drága volt. Fura nem, hogy nem ezért?
Nézd vissza a fórumot, minden új igazolásnál bajom volt, hogy ha nem játszottak. Azért vettük őket, hogy játszanak. Játék nélkül ide nem fog senki beépülni, senkiről nem fog kiderülni, hogy jó igazolás e vagy sem.
Szóval ez kapufa.

442 meg nem ide tartozik, de tartom, hogy mostmár vissza lehetne állni 433ra, mert alkalmasabbak rá a középpályásaink, még Gomest is hamarabb bújtatod el egy 433ban mint egy 442-ben.

Szóval nem az ára meg a kötények miatt akarom hogy játszon, hanem mindjárt itt a szezon vége, és ment egy szezonja a kukába, úgy hogy ki se derült, tud e egyáltalán focizni a gyerek.(nyilván tud, de érthető mire akarok kilyukadni)
Semmivel nem nagyobb kockáztatás játszatni őt, mint Vidalt, vagy Gomest, vagy akár Paulinhot.

Szóval nekem összességében az szúrja a szemem, hogy alig kap játéklehetőséget, és igen, kezdőként, Messi és Lajos mellett, meg Iniestával vagy Coutinhoval a kp-n, hogy kiderüljön valami végre róla, vagy hogy mire tudjuk használni.
Csaba, lassan írhatnál olyat, amivel nem tudok egyetérteni, de, ha 10 év alatt nem igazán sikerült, akkor... :D

Érdekes, hogy többnyire azok szapulják Oszmánt, akik védik gomest, a logikájukat rohadtul nem tudom megérteni...
Dembouz nem kap lehetőséget, vannak igencsak jó megmozdulásai ettől függetlenül =>béna
gomes játszik sokat=> vannak jó mozdulatai, maradhat...

fu* logic...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.07. 23:29:30

hajnesz írta: Csababarca:Viszont általában olyan meccsen követelitek a kezdőbe, ami rangadó, vagy fontos meccs (most ha jobban belegondolok minden meccsen a kezdőbe követelitek kb :D ), nem ott kéne próbálgatni, hogy valaki jólesz-e a kezdőbe, vagy nem.
A másik részével meg tökéletesen egyetértek. Sokan azért követelik a kezdőbe, mert drága volt, nagyon örülök, hogy (egyelőre) Valverde nem árcédula alapján válogatja a kezdőt, mert akkor egy nagyon sötét évünk lesz.
442-ről meg annyit (ismét), hogy azért még mindig veretlenek vagyunk ezzel a felállással, még ha elavult is. 2 hátránya van (amik nem biztos, hogy függetlenek egymástól), Dembele nem fér be igy a kezdőbe, illetve nem annyira látványos a játékunk.
Jó, ha nektek rangadó a Las Palmas elleni pl, akkor felesleges vitázni. Mindegyik fontos meccs nyilván, de akkor ennyi erővel sose játszon mert jaj ez fontos meccs?
Az atma ellen meg azért hőbörögtem, mert tudtam hogy nem fog játszani, akkor sem ha a LP ellen sem játszott csak negyed órát. Tudtam hogy az Atletico ellen nem fogja meghúzni EV, és azzal nem is lett volna bajom alapesetben. De így hogy eleve a palmas ellen sem játszott jóformán, plusz egy Gomest néztünk helyette (vagy akárki helyett), az vicc.

És nem, képzeld nem azért követelem a kezdőbe mert drága volt. Fura nem, hogy nem ezért?
Nézd vissza a fórumot, minden új igazolásnál bajom volt, hogy ha nem játszottak. Azért vettük őket, hogy játszanak. Játék nélkül ide nem fog senki beépülni, senkiről nem fog kiderülni, hogy jó igazolás e vagy sem.
Szóval ez kapufa.

442 meg nem ide tartozik, de tartom, hogy mostmár vissza lehetne állni 433ra, mert alkalmasabbak rá a középpályásaink, még Gomest is hamarabb bújtatod el egy 433ban mint egy 442-ben.

Szóval nem az ára meg a kötények miatt akarom hogy játszon, hanem mindjárt itt a szezon vége, és ment egy szezonja a kukába, úgy hogy ki se derült, tud e egyáltalán focizni a gyerek.(nyilván tud, de érthető mire akarok kilyukadni)
Semmivel nem nagyobb kockáztatás játszatni őt, mint Vidalt, vagy Gomest, vagy akár Paulinhot.

Szóval nekem összességében az szúrja a szemem, hogy alig kap játéklehetőséget, és igen, kezdőként, Messi és Lajos mellett, meg Iniestával vagy Coutinhoval a kp-n, hogy kiderüljön valami végre róla, vagy hogy mire tudjuk használni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.03.07. 23:17:43

Grat Nero,leirtad kb a véleményem!

Csababarca:Viszont általában olyan meccsen követelitek a kezdőbe, ami rangadó, vagy fontos meccs (most ha jobban belegondolok minden meccsen a kezdőbe követelitek kb :D ), nem ott kéne próbálgatni, hogy valaki jólesz-e a kezdőbe, vagy nem.
A másik részével meg tökéletesen egyetértek. Sokan azért követelik a kezdőbe, mert drága volt, nagyon örülök, hogy (egyelőre) Valverde nem árcédula alapján válogatja a kezdőt, mert akkor egy nagyon sötét évünk lesz.
442-ről meg annyit (ismét), hogy azért még mindig veretlenek vagyunk ezzel a felállással, még ha elavult is. 2 hátránya van (amik nem biztos, hogy függetlenek egymástól), Dembele nem fér be igy a kezdőbe, illetve nem annyira látványos a játékunk.
recrea írta:Vagy esetleg azért, mert a legutóbbi 4 meccsből 3 meccsen 1 db helyzetünk sem volt. Szó szerint, egy sem...ebben vagyunk mostanában stabilak, közben meg van 5 db 150+ milliós játékosunk. De ugye gyenge a keret, ez a legjobb kifogás :D
Innen is látszik, hogy elszabadultak az árak, elég csalóka ez az 5db 150+milliós játékos.
Coutinhoból egyelőre csak azt láttuk, hogy marha jól lő messziről, Dembeléről meg azt, hogy gyors. Valószinüleg mindkettőben sokkal több van, viszont idő kell, mire kiteljesednek itt (ha egyáltalán ki fognak).
recrea
Llegenda del Barça

2018.03.07. 23:11:14

Vagy esetleg azért, mert a legutóbbi 4 meccsből 3 meccsen 1 db helyzetünk sem volt. Szó szerint, egy sem...ebben vagyunk mostanában stabilak, közben meg van 5 db 150+ milliós játékosunk. De ugye gyenge a keret, ez a legjobb kifogás :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.07. 23:01:27

Nero. írta:
A -150 milla nem is zavar, mert minket most már közel 10 éve jobbról balról lehúz bárki, legyen szó eladásról vagy vételről, az viszont igen hogy a culék 90%a követeli a kezdőbe miközben semmit nem mutatott, a csapat viszont úgy áll mindhárom fronton azt őszintén szólva itt senki nem gondolta volna augusztusban.
Nem tudok rájönni hogy mi az a logika, ami miatt ennyire akarja mindenki. Vagy akkor páran ismerjék el, hogy nekik nem a trófeák száma a fontos, hanem hogy bicikli cseleket meg rabonákat lássanak a meccseken. A ketto nem zárja ki egymást, de azért elég nehéz összehozni valljuk be.
A Realnak is azóta jönnek a BL címek mióta kicsit melosabbra vették a figurát, de Simeone is eljutott 2 BL döntőig azzal a 4-4-2vel amit akkor már az angol harmadosztályba se játszott senki.
Talán azért követelik a kezdőbe, mert a klub elvert két átigazolási szezonra való pénzt rá (oké, Neymar árából), és alig játszik, ki sem tud derülni, hogy mit tud mit nem tud.
Igen semmit nem mutatott jóformán, bár akinek van szeme a futballhoz, az eddig is látta ezekből a kevés percekből is, hogy nem ügyetlen, és lehetne használni.
Szóval semmit nem mutatott, abban benne van az is, hogy azt se mutatta meg hogy alkalmatlan arra hogy nálunk játszon. Ellenben pl Gomes,Vidal, Denis triumvirátussal, akik sokszor, akár teljes meccseken bizonyították totális alkalmatlanságukat.

Eljutott Simeone, de ez nem egyenes következmény, hogy akkor nekünk is menni fog.
A Simeone 442höz nem vagyunk meg, az egy melós, rakkolós kp volt. Talán Rakitic és Busquets az aki azt le tudná hozni. De akkor el kell felejteni Coutinhot, meg Gomest meg Denist meg Vidalt. Mert egyik sem alkalmas erre a féle focira, amit Simeonénál felemlegettél.
Egyiknek se lett volna helye abban az AtMa-ban.

Tőlem lehet az is követendő, amit az AtMa csinált, csak akkor legyen egy ilyen elhatározás minden szinten, és ne hozzunk ide Coutinhokat, Dembeléket, hanem hozzuk Rakitic féle melósokat.
De ilyen játékosokkal nem lehet 442t játszatni.
Businak sem ízlik, pelenkás kora óta 433at játszik, hiába okos és intelligens, 20 évet nem lehet átírni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2018.03.07. 22:49:37

Az őszi Suareznek még annyi keresnivalója se volt a kezdőben mint a niguz spanomnak, most viszont olyan szinten játszik mint 14ben a Liverpoolban, nekem senki ne mondja meg hogy volt bármi jel is arra hogy ennyire feljavul. Amikor beindult nála a szekér mindig én voltam az első aki megjegyezte hogy alakul, mert inkorrekt lenne nem elismerni valakit amikor jó.
Ugyanúgy megtenném Dembelével (a Celta elleni kupameccs után is itt voltam) is, sőt kívánom neki hogy most már legyen legalább egy jó meccse (az a baj hogy sokan nem kezelnék reálisan) mert ez mostmár mindenkinek egyre kellemetlenebb és frusztrálóbb.

A -150 milla nem is zavar, mert minket most már közel 10 éve jobbról balról lehúz bárki, legyen szó eladásról vagy vételről, az viszont igen hogy a culék 90%a követeli a kezdőbe miközben semmit nem mutatott, a csapat viszont úgy áll mindhárom fronton ahogy azt őszintén szólva itt senki nem gondolta volna augusztusban.
Nem tudok rájönni hogy mi az a logika, ami miatt ennyire akarja mindenki. Vagy akkor páran ismerjék el, hogy nekik nem a trófeák száma a fontos, hanem hogy bicikli cseleket meg rabonákat lássanak a meccseken. A ketto nem zárja ki egymást, de azért elég nehéz összehozni valljuk be.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.07. 22:22:33

recrea írta: Mondjuk ebben nem téved, mivel nincs is :D
Thorghelle és Böde egyszerre ordítottak fel most a pesti éjszakában.

Amúgy ősszel én is szidtam, de rá is szolgált. Real meccsen összekapta magát, azóta hozza a gólokat. Már csak a bl-ben kéne kinyitni a gólcsapot. Egész megkönnyítené a dolgainkat.
recrea
Llegenda del Barça

2018.03.07. 22:17:01

Stalkyard írta:
recrea írta:Jó, Suarezre is azt mondta télen, h adjuk el...
Most meg már nem tudna nála jobbat mondani a piacon :mrgreen:
Mondjuk ebben nem téved, mivel nincs is :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.03.07. 21:54:39

recrea írta:Jó, Suarezre is azt mondta télen, h adjuk el...
Most meg már nem tudna nála jobbat mondani a piacon :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
recrea
Llegenda del Barça

2018.03.07. 21:44:56

Jó, Suarezre is azt mondta télen, h adjuk el...szóval van esélye Dembelének is, h rohadt jó lesz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.03.07. 21:06:47

Már vártam hogy gyere, és nyomd a szokásost.
Gratulálok hogy egy sörmeccs után is megtalálod.
remélem Gomesben láttad a stabilitást.

Ez a 4-4-2 felejtős, elavult semmi. Akkor működne ha mindkét oldalon lenne két zakatoló szélső, és akkor beadásokra építenénk.
Ebben a formában ezekkel a kp-kkal csak azt érjük el a 442vel hogy dögunalmas meccseket játszunk, mivel egyik oldalon sincs meg hozzá az emberünk.
Ez egy nudli, a kényszer szülte, mostmár semmi kényszer nincs hogy ezt játszuk.

433 mehetne, ha nem Dembelével elől, akkor Coutinhoval a balon, Messi hiába játszik középen inkább, jobbról indul, ha nem is szélről. Roberto meg jobb védőből is lehozza a komplett jobb oldalt.
Nero.
Llegenda del Barça

2018.03.07. 20:59:12

Ma se láttam semmi olyat, ami miatt ráznám az öklömet hogy szombaton ott legyen a kezdőben. Az egyetlen szerencséje hogy más sincs nagyon, aki perfektül bejátszaná ezt a posztot.

Ha marad Valverde és jövőre is 4-4-2ben gondolkodik akkor kell venni egy klasszikus jobbszélső középpályást, mondjuk én nem tudok senkit, mivel már nem sok csapat játszik ebben a formátumban.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2018.03.05. 11:10:54

Nagyon remélem, hogy be lesz építve, mert szükség van rá. Valverde megvédte Gomes-t, de azért nem játszatja annyit mint LE. Mondjuk a vak is látja, hogy baj van vele. Bár tegnap majdnem adott egy gólpasszt Suareznek.

Amúgy nem tudom miért nem játszik, mert a Dortmund húzóembere volt, és a Dortmund is játszik nagy meccseket. BL, Bundesliga.
Válasz küldése