Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én bőven élvezem a mostani meccseink nagyrészét is, mert ennek a csapatnak szurkolokEbben a formában ezekkel a kp-kkal csak azt érjük el a 442vel hogy dögunalmas meccseket játszunk, mivel egyik oldalon sincs meg hozzá az emberünk.
Ez egy nudli, a kényszer szülte, mostmár semmi kényszer nincs hogy ezt játszuk.
Nero. írta: A ketto nem zárja ki egymást, de azért elég nehéz összehozni valljuk be.
A Realnak is azóta jönnek a BL címek mióta kicsit melosabbra vették a figurát, de Simeone is eljutott 2 BL döntőig azzal a 4-4-2vel amit akkor már az angol harmadosztályba se játszott senki.
Espanyol ellen,ahol nagyban hozzátett ahhoz, hogy továbbjussunk a kupában. Real ellen is kihasználta a pár percet, amit kapott, és góllal hálálta meg a bizalmat. Nem képes extra teljesitményre, de amit tud azt viszonylag stabilan tudja.visca el barca írta:vidal? sorold, váromhajnesz írta:Vidal ès Paulinhonak voltak jó meccsei az ősszelha dembele annyit játszott volna, neki is lett volna annyi jó meccse mint a spanyolnak (mert hogy neki nulla volt)
Itt vmi tévedés van, nem Pálinnyó a kérdés, neki voltak elfogadható meccsei, kérlek mesélj aranylábú luzitánunkról, miért érdemelte meg a perceit? Kérlek, próbáld meg mellőzni a "stabilitást adott" és a "voltak jó passzai" kifejezéseket...hajnesz írta:Vidal ès Paulinhonak voltak jó meccsei az ősszel, S eddig nàlam pl nem bizonyította Dembele, hogy jobb náluk. Tudom nem szabad kiindulni a tegnapi meccsből,de pl tegnap Vidal 500szor jobban kapart, pedig jelenleg Dembelenek kellene bebizonyítani ,hogy miért is éri meg az edzőnek őt berakni a Chelsea ellen (bàr ha tegnap Dembele valami értékelhető teljesítményt hozott volna le, tele lenne a topik azzal,hogy bezzeg rendes meccseken miért nem kezdő).
vidal? sorold, váromhajnesz írta:Vidal ès Paulinhonak voltak jó meccsei az ősszel
nem, nem érted. gomes meg vidal mivel bizonyította h a kezdőben a helye? mert dembelénél elvárod, de ezek szerint náluk nemhajnesz írta:Értem én, amit mondani akartok, hogy játszatni kell, hogy megtudjuk mire képes, én csak azt nem értem, hogy miért lenne másabb, ha az eldőlt meccseken 20-30 perc alatt bizonyitana, hogy aztán jogosan kapjon egy félidőt, hogy ha azt is teljesitette akkor kapjon esetleg egy egész meccset?
Szerintem ez lenne az igazságosabb, ha a teljesitményével igazolná, hogy miért kell a kezdőbe rakni, és nem az árával.
Értem én, amit mondani akartok, hogy játszatni kell, hogy megtudjuk mire képes, én csak azt nem értem, hogy miért lenne másabb, ha az eldőlt meccseken 20-30 perc alatt bizonyitana, hogy aztán jogosan kapjon egy félidőt, hogy ha azt is teljesitette akkor kapjon esetleg egy egész meccset?visca el barca írta:szerintem itt a legtöbb embernek az a baja, hogy csak olyanok játszanak helyette, akik évek óta betliznek (pl. vidal, gomes). neronak is meg hajnesznak ius azt kellene megérteni, hogy nem azért követeljük a kezdőbe mert "szupersztár", meg 150 millió, hanem azért mert LEHET h jobb alternatíva mint a töltelékek, akiket EV játszat helyettük. h rosszabb lenne még náluk is, azt meg marha nehezen képzelem el.
Szerintem, a Dortmundban jobban játszott, ott húzóember volt. Viszont most így 20 évesen se rosszabb, mint Ronaldo volt, akkoriban a MU-ban.visca el barca írta:szerintem itt a legtöbb embernek az a baja, hogy csak olyanok játszanak helyette, akik évek óta betliznek (pl. vidal, gomes). neronak is meg hajnesznak ius azt kellene megérteni, hogy nem azért követeljük a kezdőbe mert "szupersztár", meg 150 millió, hanem azért mert LEHET h jobb alternatíva mint a töltelékek, akiket EV játszat helyettük. h rosszabb lenne még náluk is, azt meg marha nehezen képzelem el.
Csaba, lassan írhatnál olyat, amivel nem tudok egyetérteni, de, ha 10 év alatt nem igazán sikerült, akkor...csababarca írta:
Jó, ha nektek rangadó a Las Palmas elleni pl, akkor felesleges vitázni. Mindegyik fontos meccs nyilván, de akkor ennyi erővel sose játszon mert jaj ez fontos meccs?
Az atma ellen meg azért hőbörögtem, mert tudtam hogy nem fog játszani, akkor sem ha a LP ellen sem játszott csak negyed órát. Tudtam hogy az Atletico ellen nem fogja meghúzni EV, és azzal nem is lett volna bajom alapesetben. De így hogy eleve a palmas ellen sem játszott jóformán, plusz egy Gomest néztünk helyette (vagy akárki helyett), az vicc.
És nem, képzeld nem azért követelem a kezdőbe mert drága volt. Fura nem, hogy nem ezért?
Nézd vissza a fórumot, minden új igazolásnál bajom volt, hogy ha nem játszottak. Azért vettük őket, hogy játszanak. Játék nélkül ide nem fog senki beépülni, senkiről nem fog kiderülni, hogy jó igazolás e vagy sem.
Szóval ez kapufa.
442 meg nem ide tartozik, de tartom, hogy mostmár vissza lehetne állni 433ra, mert alkalmasabbak rá a középpályásaink, még Gomest is hamarabb bújtatod el egy 433ban mint egy 442-ben.
Szóval nem az ára meg a kötények miatt akarom hogy játszon, hanem mindjárt itt a szezon vége, és ment egy szezonja a kukába, úgy hogy ki se derült, tud e egyáltalán focizni a gyerek.(nyilván tud, de érthető mire akarok kilyukadni)
Semmivel nem nagyobb kockáztatás játszatni őt, mint Vidalt, vagy Gomest, vagy akár Paulinhot.
Szóval nekem összességében az szúrja a szemem, hogy alig kap játéklehetőséget, és igen, kezdőként, Messi és Lajos mellett, meg Iniestával vagy Coutinhoval a kp-n, hogy kiderüljön valami végre róla, vagy hogy mire tudjuk használni.
Jó, ha nektek rangadó a Las Palmas elleni pl, akkor felesleges vitázni. Mindegyik fontos meccs nyilván, de akkor ennyi erővel sose játszon mert jaj ez fontos meccs?hajnesz írta: Csababarca:Viszont általában olyan meccsen követelitek a kezdőbe, ami rangadó, vagy fontos meccs (most ha jobban belegondolok minden meccsen a kezdőbe követelitek kb), nem ott kéne próbálgatni, hogy valaki jólesz-e a kezdőbe, vagy nem.
A másik részével meg tökéletesen egyetértek. Sokan azért követelik a kezdőbe, mert drága volt, nagyon örülök, hogy (egyelőre) Valverde nem árcédula alapján válogatja a kezdőt, mert akkor egy nagyon sötét évünk lesz.
442-ről meg annyit (ismét), hogy azért még mindig veretlenek vagyunk ezzel a felállással, még ha elavult is. 2 hátránya van (amik nem biztos, hogy függetlenek egymástól), Dembele nem fér be igy a kezdőbe, illetve nem annyira látványos a játékunk.
Innen is látszik, hogy elszabadultak az árak, elég csalóka ez az 5db 150+milliós játékos.recrea írta:Vagy esetleg azért, mert a legutóbbi 4 meccsből 3 meccsen 1 db helyzetünk sem volt. Szó szerint, egy sem...ebben vagyunk mostanában stabilak, közben meg van 5 db 150+ milliós játékosunk. De ugye gyenge a keret, ez a legjobb kifogás
Talán azért követelik a kezdőbe, mert a klub elvert két átigazolási szezonra való pénzt rá (oké, Neymar árából), és alig játszik, ki sem tud derülni, hogy mit tud mit nem tud.Nero. írta:
A -150 milla nem is zavar, mert minket most már közel 10 éve jobbról balról lehúz bárki, legyen szó eladásról vagy vételről, az viszont igen hogy a culék 90%a követeli a kezdőbe miközben semmit nem mutatott, a csapat viszont úgy áll mindhárom fronton azt őszintén szólva itt senki nem gondolta volna augusztusban.
Nem tudok rájönni hogy mi az a logika, ami miatt ennyire akarja mindenki. Vagy akkor páran ismerjék el, hogy nekik nem a trófeák száma a fontos, hanem hogy bicikli cseleket meg rabonákat lássanak a meccseken. A ketto nem zárja ki egymást, de azért elég nehéz összehozni valljuk be.
A Realnak is azóta jönnek a BL címek mióta kicsit melosabbra vették a figurát, de Simeone is eljutott 2 BL döntőig azzal a 4-4-2vel amit akkor már az angol harmadosztályba se játszott senki.
Thorghelle és Böde egyszerre ordítottak fel most a pesti éjszakában.recrea írta: Mondjuk ebben nem téved, mivel nincs is
Mondjuk ebben nem téved, mivel nincs isStalkyard írta:Most meg már nem tudna nála jobbat mondani a piaconrecrea írta:Jó, Suarezre is azt mondta télen, h adjuk el...
Most meg már nem tudna nála jobbat mondani a piaconrecrea írta:Jó, Suarezre is azt mondta télen, h adjuk el...