mvik írta:üdv. Turan távozását én is támogatnám mert nem illik a játékunkba, ráadásul sokan vannak a középpályára. a csatár kérdésbe meg úgy vagyok h bírom Carrasco játékát, nagyon ügyes gyerek, de szerintem minimum 40 milliót kéne érte fizetni h eltudjuk hozni, annyi meg szerintem sok egy többnyire cserepadon üllő játékosért. én személy szerint örültem h felvetődött Lucas neve a Deporból mert ügyes kis játékos (17 gól és 10 gólpassz a 15/16-os szezonban, ami egy Depor szintű csapatban nem rossz teljesítmény) és szerintem a padozás se zavarná annyira, ráadásul viszonylag olcsón megszerezhető.
Egyrészt mi az, hogy Arda-t nem engedjük el ingyen, mi van itt vidám vasárnap? Eddig boldog-boldogtalan ingyen távozott. Na de viccet félretéve, szerintem, pont egy jó Arda kell nekünk a középpályára, egy olyan játékos aki, ütközik birkózik az ellenféllel és távolról is jó lő. Szóval az atleticos Turan. Mert mostmár, Suarez, Rafinha,Roberto, Neymar féle cselezős passzolgatós játékosokból van bőven.
Előre meg nem jön senki, továbbra is úgy érzem. Untiti helyét se látom még a csapatban, de majd alakul. Egy jó jobbhátvéd még jól jönne, Douglas nem hinném, hogy pont idén robbantana.