Bár már msnen pár értelmes emberrel vitáztam a Pepről, most itt is megteszem (sajnos általam szintén értelmesnek tartott emberek merészkednek egyre inkább nevetséges jelzőkre...)
Ugye vannak azok akik minden egyes megkérdőjelezhető dolognál, legyen az egy csere a 85.percben, már előröl felsorolják az összes baklövését, azaz tőlük nem is igen vártam mást egy ilyen ügynél, bár továbbra se szeretném megérteni hogy egy Barcelonáért melózó, nem mellesleg folyamatosan sikeres emberrel kapcsolatban miért kell hihetetlenül kiemelni a negatívumokat,és szinte elmenni szó nélkül a pozitívumok mellett....
Gerinctelen, arcátlan, sunnyi cucchoz:
3 eset van, Eto'o, Toure, Ibra, sorjában:
Eto'o: elejétől tudatta vele,h nem kell neki, és ahogy valakinek el lehetett adni, el is adta, pályán mutatott teljesítmény miatt megkérdőjelezhető, egyéb okok miatt viszont Ő tudja, hogy miért. ezek a jelzők ebben az esetben (se) állják meg a helyüket.
Toure: nekem se tetszett,h Busquetset favorizálta inkább, bár szerencsére (vagy talán Pep jövőbelátási képességeinek hála

) Sergio egyre inkább megbízható teljesítményt nyújtott, erre jó példa,hogy a válogatottban is alapember lett, nem mellesleg világbajnok is. Yaya érthetően nem lett volna elégedett ezzel a szereppel, így el ment, mert Pep max annyit garantált neki, amennyit eddig. Szó sincs elüldözésről, egyszerűen mást favorizált, és a szenvedő fél pedig nem kért a folytonos csere szerepéből.
Ibra: nah itt ez a hirtelenség nem tetszik senkinek sem, sőt ha tényleg 2szer beszéltek egy fél évben, az sem. Ennek az okát még nem tárta elénk, epekedve várom,és a válaszra a Svéd reakcióját is. Ez volt az egyetlen olyan ügy,aminek nem voltak előjelei,és méltatlan mindenkihez, ha olyan komoly összeröffenés volt,akkor idejében kellett volna utód után nézni,és nyár elejétől az eladásán,pótlásán melózni. Nem mellesleg tudatva a fanokkal,közvéleménnyel. Mivel nem így történt, talán még mostanában is történhetett valami,de erre még utalást se kaptunk.
Szóval a 3 közül Ibra ügy a legnehezebben emészthető eddig,és itt Pep miatt is alakult így ez tény. (term előbbi kettőnél is köze volt,de ott számítható volt a transzferekre, Toure nem volt alapkezdő jóideje, Eto'o-s esetnél pedig tudható volt,h el akarjuk adni)
Voltak kisebb ügyek, rossz igazolások, na bumm, remélhetőleg tanul belőle, ahogy az is hiba lesz,ha Ibra helyére nem jön senki,de csak szerintünk,és max olyan szinten,h nagyon kevésnek érezhetjük a keretet a komolyabb menetelésekre. Aztán ha Pep ezután a nyár után is sikereket ér el,és a szép játék is marad, megint Őt igazolják a dolgok.
Az alpári stílus meg nonszensz, amit néhányan megengednek maguknak, mondván,h amit Pep csinál (illetve tudni vélik,h ő márpedig mekkora kötsög hogy ezeket előre kiterveli) az nem méltó a klubhoz,és senkihez...nah HA így is van, Ők se jobbak kicsit sem,mert az pedig egy Barca szurkolóhoz se méltó,h a saját klubjáért dolgozó emberre akármilyen ocsmány jelzőt használjon is...
Kb ennyi, biztos kihagytam valamit, összességében nekem sem tetszik túlságosan,hogy két ilyen játékos hagyta el a csapatot, és eddig csak egyet pótoltuk...
Amiben feltétlenül kellene Pepnek fejlődnie, az az,hogy időben megbeszélje (pl Ibra) hogy mi a frász van,és ha úgy ítéli meg 4-5hónappal ezelőtt,hogy nem vezetett sehova a dumcsi,akkor tudassa mindenkivel,hogy ezért és azért Ibrának 1év járt,és akkor nyártól építheti a következő csapatot immáron a megfelelő helyettesével, nem pedig szezon előtti pár napban kap nyilvánosságot az,hogy egyáltalán problémájuk volt egymással,és már megy is...
Ebben sáros Pep is,de yééé így is le lehet írni, valahogy ki lehet hagyni olyan jelzőket, hogy ellenség,kötsög,gerinctelen

ezeket utoljára kb Figo érdemelte meg..Ő jogosan.
durca Saviolat nem írom,mert ő aztán sokat nyert a váltással