Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
barca1615
Jugador d'estrella

2010.08.27. 23:17:09

Been írta:
gygerike írta:Csak 1 kérdés. Kiment volna bele 1 Ibra-Villa cserébe ?. Szerintem a fórm 80-90%a. Ha kapunk most Ibráért 40 milkát akkor kb olyan mintha csere lett volna :D Próbálom ilyen pozitívan felfogni
Tisztelendő nézet de realizálva :D : Ibra volt olyan 70. Villa 40. Ebből visszakapunk 40et. Így Ibrán buktunk 30at és Villa se csere keretein belül érkezett (40). Ez így durva számokkal 70 milka mínusz és nem csak egy szimpla csere de ilyen időszakok is kellenek egy klubb életébe :? :) BOCS OFF.

Akkor most van -30 milió tartozásod egész életedbe ugye? Mindenki a pénzekkel foglalkozik.. Mikor csak leülünk hétről-hétre és nézzük a barcát. Szórják a pénzt a hülyeségekre.. Olyan játékosokat vesznek 1-2 éve már, hogy a hátamon feláll a nem létező szőr:)
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.08.27. 23:14:56

mrmonster írta:Szerintem Pep egyértelműen csalódott Ibrában az idő múlásával. Nem véletlen, hogy a szezon utolsó pár meccsén már nem is volt kezdő. Emberileg is félreismerhette. Nem való Ibra ebbe a csapatba, bizonyíték erre, hogy Pep akarta leigazolni és mégis ő az, aki most már nem tartja vissza. Villa érkezésével nem gördít akadályt 40 millió euro bekaszálásáért. Az, hogy nem mond semmit a sajtónak az ügy hátteréről, az rá jellemző, nem akarja a szennyest elbüfögni a népnek. Ez nekem sem teljesen szimpatikus, de meg tudom érteni. Szerintem Eto'o-val és Ibrával emberileg is problémája lehetett, nála ez sokat számít, ez van (ezt viszont helyeslem). Annak viszont lehet örülni (én pl. nagyon), hogy Bojan így sokkal többet fog játszani, végre kiteljesedhet a kicsi, mert ő is világklasszis lesz, ha eleget játszik!
Mascherano leigazolásától viszont nem repesek...
na akkor mi nem pendülünk egy húron:
-ibra nagyon kellene ebbe a csapatba...
-bojan soha nem lesz világsztár (pedig a kezdetekben imádtam)...
-mascerano egy klasszis játékos...
mrmonster
Entrenador del Barça

2010.08.27. 23:12:35

Bányász írta:Miert igy miert olyan nagy para? :)

Nekem midnegy mikor megy el csak menjen el... :) :twisted:
Ha ilyen nyersen nézem, akkor nekem is tetszik a dolog. Villa jött, Ibra viszlát! Most már jöhet a foci!
Előre a TITOlusokért!
Been
Barça B

2010.08.27. 23:11:01

gygerike írta:Csak 1 kérdés. Kiment volna bele 1 Ibra-Villa cserébe ?. Szerintem a fórm 80-90%a. Ha kapunk most Ibráért 40 milkát akkor kb olyan mintha csere lett volna :D Próbálom ilyen pozitívan felfogni
Tisztelendő nézet de realizálva :D : Ibra volt olyan 70. Villa 40. Ebből visszakapunk 40et. Így Ibrán buktunk 30at és Villa se csere keretein belül érkezett (40). Ez így durva számokkal 70 milka mínusz és nem csak egy szimpla csere de ilyen időszakok is kellenek egy klubb életébe :? :) BOCS OFF.
Kép
barca1615
Jugador d'estrella

2010.08.27. 23:11:00

Amíg eredményeket fog évről-évre felmutatni Guardiola.. Addig szerintem ne kérje számon senki őt.. Sok rossz igazolása volt stb.. Meg az eladásai.. Ahogy a játékosokat is kergeti el az is förtelem.. Viszont eredményeket mutat fel! Nem is akármilyeneket! Idén is felfog valamit mutatni ebbe biztos vagyok!

Ha meg Ibra marad.. Gyengén teljesít esetleg.. Jönnek a negatív hangok, hogy ááá miért maradt itt pfúúúúúúúúúj.. stb.. Az emberek soha nem az a jó ami éppen történik..
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.27. 23:09:39

No, ettől most jobb kedvem lett, de komolyan.
Így kell ezt felfogni. Ez tetszett. 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.08.27. 23:08:28

Egy biztos Mester, van önbizalmad és nem félsz egy csöppet sem, lehet neked ezek a húzások kisujjból jönnek, de nekem [auto_cenzúra], hogy a szeretett csapatom Mestere a szurkolók szemébe hazudik.. Van amit az ember egy életen át épít, de lerombolni pár pillanat is elég..

Eto'o, Yaya, Zlatan.. indok? Minek?!

Továbbá, ha Zlatan megy, abban biztos vagyok, hogy az nem fog szó nélkül maradni, így is igazolást szerettek volna a szurkolók, nagy kedvenc volt, nem fogják ezt már annyiba hagyni.. Valami lehet kezdetét fog venni, ami nem biztos jó a klubra nézve.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.27. 23:04:08

Csak 1 kérdés. Kiment volna bele 1 Ibra-Villa cserébe ?. Szerintem a fórm 80-90%a. Ha kapunk most Ibráért 40 milkát akkor kb olyan mintha csere lett volna :D Próbálom ilyen pozitívan felfogni
Visca El Barca
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.08.27. 23:03:07

Miert igy miert olyan nagy para? :)

Nekem midnegy mikor megy el csak menjen el... :) :twisted:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
mrmonster
Entrenador del Barça

2010.08.27. 23:02:31

Victor_Valdes írta:Oké, hogy csalódott benne, és ha nem augusztus utolsó hetében jut eszébe, hogy el kéne adni mégis a svédet, nem is lenne semmi para. :)
Nem tudhatjuk, lehet hogy az előszezon alatt történt valami, lehet most telt be a pohár, vagy Gallianiék személyében most jelentkezett vevő. De ha egyik sem, akkor igazad van, nem most kellett volna robbantani.
Előre a TITOlusokért!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.27. 22:59:20

mrmonster írta:Szerintem Pep egyértelműen csalódott Ibrában az idő múlásával. Nem véletlen, hogy a szezon utolsó pár meccsén már nem is volt kezdő. Emberileg is félreismerhette. Nem való Ibra ebbe a csapatba, bizonyíték erre, hogy Pep akarta leigazolni és mégis ő az, aki most már nem tartja vissza. Villa érkezésével nem gördít akadályt 40 millió euro bekaszálásáért. Az, hogy nem mond semmit a sajtónak az ügy hátteréről, az rá jellemző, nem akarja a szennyest elbüfögni a népnek. Ez nekem sem teljesen szimpatikus, de meg tudom érteni. Szerintem Eto'o-val és Ibrával emberileg is problémája lehetett, nála ez sokat számít, ez van (ezt viszont helyeslem). Annak viszont lehet örülni (én pl. nagyon), hogy Bojan így sokkal többet fog játszani, végre kiteljesedhet a kicsi, mert ő is világklasszis lesz, ha eleget játszik!
Oké, hogy csalódott benne, és ha nem augusztus utolsó hetében jut eszébe, hogy el kéne adni mégis a svédet, nem is lenne semmi para. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
mrmonster
Entrenador del Barça

2010.08.27. 22:57:14

Szerintem Pep egyértelműen csalódott Ibrában az idő múlásával. Nem véletlen, hogy a szezon utolsó pár meccsén már nem is volt kezdő. Emberileg is félreismerhette. Nem való Ibra ebbe a csapatba, bizonyíték erre, hogy Pep akarta leigazolni és mégis ő az, aki most már nem tartja vissza. Villa érkezésével nem gördít akadályt 40 millió euro bekaszálásáért. Az, hogy nem mond semmit a sajtónak az ügy hátteréről, az rá jellemző, nem akarja a szennyest elbüfögni a népnek. Ez nekem sem teljesen szimpatikus, de meg tudom érteni. Szerintem Eto'o-val és Ibrával emberileg is problémája lehetett, nála ez sokat számít, ez van (ezt viszont helyeslem). Annak viszont lehet örülni (én pl. nagyon), hogy Bojan így sokkal többet fog játszani, végre kiteljesedhet a kicsi, mert ő is világklasszis lesz, ha eleget játszik!
Mascherano leigazolásától viszont nem repesek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2010.08.27. 23:00:37-kor.
Előre a TITOlusokért!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.27. 22:48:34

Been írta:
Victor_Valdes írta:Nem, azért szeretem a Barcát, amiért pl, egy Valencia szurkoló szereti a csapatát, vagy egy Getafe, vagy legyen az bármilyen kisebb csapat. :) Annó Ronaldinho csodálatos játéka miatt szerettem meg, ne meg Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam. :D A lényeget ugy se tudom átadni. Részemről ez ennyi volt. nagyon nem értek eggyet a mostani dolgokkal. Ez a lényeg. :)
Komolyan azt mondod, hogy egy félresikerült átigazolási szezon, és egypár bizonytalan információ (ami lehet h csak Raiola kamu szervezkedése) miatt nem szereted már ezt a klubbot és Pepet? Az nem derült ki valójában róla h ténylegesen elüldözött volna akárkit is, de az igen, hogy a klubbért és a játékosaiért eddig megtett mindent. Szereti a játékosait és eddigi nyilatkozatai is mind az sugallták, hogy egy alázatos ember. Aki (lehet), hogy valótlan tények miatt 'nem szereti már a barcát' az hiába van 1000000 hozzászólása és okosnak, meg bölcsnek tartja magát a klubbal kapcsoltban, az szerintem ......... jobb ha le sem írom. :evil:
Úristen, ki mondta, hogy nem szeretem? :lol: a szivem közepe marad örökké a klub. Akit/ amit szeretek, azzal szemben nem lehetek kritikus, a fellegekig kell isteníteni ha szeretek valakit, még ha az nem is szolgált rá? Vicc. :lol: :roll:
Én azt nem értem, hogy én vagyok az elvakult idióta, ehhez képest, akik meg mernek fogalmazni némi kritikát (mert mindig van min javítani ugye..) azokat oltjátok, miközbe azt mondjátok, hogy nem kell kritizálni. :roll: Bocs az általánosításért. Nem feltétlen rád értettem amugy. :) Hanyagolom én ezt a témát most, pont a sok fasság hiányzik az életemből az utóbbi pár napba. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.27. 22:46:24

Victor_Valdes írta: Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam. :D A lényeget ugy se tudom átadni.
Ludovic-ot én a nagy szíve, mérhetetlen munkabírása, profi sportoló mivolta, hozzáállása, valamint gyalogkakukk jelleme miatt kedveltem meg és lett anno nagy kedvencem!
Talán csak a hollandus gyalogkakukkot tudom hozzá hasonlítani futóteljesítményben, aki talán az egyik legdinamikusabb, nagy kezdősebességű játékosa volt a klubnak: Marc Overmars
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.27. 22:43:24

Fecooo írta:annyit még leírok, h nem ismertem a Gaspart érát, biztos rossz volt a csapat, a politika is, de egy dologban SZTEM jobb lehetett, mint a mostani: a "Més Que Un Club" akkor nem került veszélybe... (vki vagy megerősít, vagy megcáfol, de lehetőleg olyan legyen, aki akkor már Barca-fan volt...)

ki gondolta volna, h a klub történetének legerősebb csapatánál pont az elvek sérülhetnek? mert sztem minden tökéletes, kivéve pont a szlogen... számomra most a szlogen került veszélybe...

sztem akinek fáj, ami most történik, az ezzel bizonyítja, h nem az eredményességet szerette meg a csapatban...
Én 99óta Barca fan vagyok,átéltem a Gapsart éra "szépségeit"!Hát azéert amikor 6.helyhez is küzdeni kellett.Amikor a Real ellen kb. semmi d esemmi esélyünk nem volt!Azért kellett izgulni,hogy egy X legyen!Ott is kiutálták Rivaldot,nem tom miért,az árából megvettük Emmanuel Petit és Marc Overmars-ot,az előbbi nagy hiba volt.Rossz igazolások sorát mutattuk be!Nem volt pénz semmire,ami pénz volt rossz helyre ment!Borzalams edzők sorozata,akik összevesztek kb mindekivel!Hát akkor tipostuk csak igazán a "Més Que Un Club"-ot.Szégyen volt ahogy játszottunk néha!Ez ami most van ezerszer jobb,minden szempontból!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Been
Barça B

2010.08.27. 22:41:00

Victor_Valdes írta:Nem, azért szeretem a Barcát, amiért pl, egy Valencia szurkoló szereti a csapatát, vagy egy Getafe, vagy legyen az bármilyen kisebb csapat. :) Annó Ronaldinho csodálatos játéka miatt szerettem meg, ne meg Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam. :D A lényeget ugy se tudom átadni. Részemről ez ennyi volt. nagyon nem értek eggyet a mostani dolgokkal. Ez a lényeg. :)
Komolyan azt mondod, hogy egy félresikerült átigazolási szezon, és egypár bizonytalan információ (ami lehet h csak Raiola kamu szervezkedése) miatt nem szereted már ezt a klubbot és Pepet? Az nem derült ki valójában róla h ténylegesen elüldözött volna akárkit is, de az igen, hogy a klubbért és a játékosaiért eddig megtett mindent. Szereti a játékosait és eddigi nyilatkozatai is mind az sugallták, hogy egy alázatos ember. Aki (lehet), hogy valótlan tények miatt 'nem szereti már a barcát' az hiába van 1000000 hozzászólása és okosnak, meg bölcsnek tartja magát a klubbal kapcsoltban, az szerintem ......... jobb ha le sem írom. :evil:
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.27. 22:28:54

Nem, azért szeretem a Barcát, amiért pl, egy Valencia szurkoló szereti a csapatát, vagy egy Getafe, vagy legyen az bármilyen kisebb csapat. :) Annó Ronaldinho csodálatos játéka miatt szerettem meg, ne meg Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam. :D A lényeget ugy se tudom átadni. Részemről ez ennyi volt. nagyon nem értek eggyet a mostani dolgokkal. Ez a lényeg. :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.08.27. 22:24:20

Kis tulzässal elve lassan mär gond lesz ha az ember sikeres a Barca kispadjän... :)
Azta, mennyi emberről derül ki, hogy a Barca háza táján számára az eredményesség a legfontosabb. Számomra ez megdöbbentő, és szégyenletes.
Ez azert mjostanäban nem derülhet ki teljesen vilägosan mivel szerencsre többnyire az eredmenyesseg szep jätekkal pärosul... :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Guardiola
Capitá del Barça

2010.08.27. 22:04:06

Fecooo írta:annyit még leírok, h nem ismertem a Gaspart érát, biztos rossz volt a csapat, a politika is, de egy dologban SZTEM jobb lehetett, mint a mostani: a "Més Que Un Club" akkor nem került veszélybe... (vki vagy megerősít, vagy megcáfol, de lehetőleg olyan legyen, aki akkor már Barca-fan volt...)

ki gondolta volna, h a klub történetének legerősebb csapatánál pont az elvek sérülhetnek? mert sztem minden tökéletes, kivéve pont a szlogen... számomra most a szlogen került veszélybe...
Jaj persze, hogy veszélybe került. Gondoljunk csak a Rivaldó ügyre ha az igazolásokat játékosokkal való kapcsolatot nézzük.
De elkényesztetett játékosokkal való összezördülések nem a legfontosabb dolgok. ettől függetlenül én nem rajongok a "Més Que Un Club" -ért, ez lehet igaz, de amint kimondjuk már csak egy szlogen lesz.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.27. 22:02:43

Fecooo írta: ki gondolta volna, h a klub történetének legerősebb csapatánál pont az elvek sérülhetnek? mert sztem minden tökéletes, kivéve pont a szlogen... számomra most a szlogen került veszélybe...
Ami talán a legfontosabb. Azaz nálam előrébb való a kupáknál. :) Aztán kinek, hogy. :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.27. 21:56:49

annyit még leírok, h nem ismertem a Gaspart érát, biztos rossz volt a csapat, a politika is, de egy dologban SZTEM jobb lehetett, mint a mostani: a "Més Que Un Club" akkor nem került veszélybe... (vki vagy megerősít, vagy megcáfol, de lehetőleg olyan legyen, aki akkor már Barca-fan volt...)

sztem akinek fáj, ami most történik, az ezzel bizonyítja, h nem az eredményességet szerette meg a csapatban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.27. 22:02:50-kor.
albicelesteX
A Vadász

2010.08.27. 21:54:27

Meg volt Ő benne akkor is a kanyar...Azért az olaszországi kiruccanásakor voltak ügyei szépen,nem szent Ő sem.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.27. 21:54:27

Igen igazad van Guardiola, tényleg megalapozatlan kijentés volt annak fényében, hogy nem tudhatjuk mi folyik a háttérben, DE számomra túl sok a véletlen, az igazolások terén.

Persze ezekkel együtt, nem azt akarom sugallani, hogy el kell takarítani Pepet, mert nem kell, csak kellene neki valaki aki néha helyreteszi. :)

Azért voltak sunyi huzásai játkos korában is. :)

Azta, mennyi emberről derül ki, hogy a Barca háza táján számára az eredményesség a legfontosabb. Számomra ez megdöbbentő, és szégyenletes. Bocs srácok. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.08.27. 21:56:20-kor.
sas
Barça C

2010.08.27. 21:54:06

Köszönjük Pep!! Így izgalmasabb lesz a következő év HÁLA neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ibrát elani..... Hihetetlen.
LM10
Director del Fútbol

2010.08.27. 21:53:35

Nagyon nem értek pár embert....a 6 kupa meg a bajnoki címek jól esnek Peptől, meg akkor ő az isteni Pep.....de mikor elküld egy játékost akit kedvelt , vagy nem ért a nép, akkor azzal a bizonyos barna anyaggal dobálják sokan Guardiolát. Én azt mondom, hogy ha jönnek az eredmények, és a kupákat meg szívesen nézzük, akkor intézkedjen úgy ahogy akar, ha a sikeresség ezt akarja. Ugyanis mi nem Guardiola, vagy Touré miatt vagyunk Barca szurkolók, hanem maga a klub miatt. De ezt sokan kezdik elfelejteni...
Válasz küldése