Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Been írta:Tisztelendő nézet de realizálvagygerike írta:Csak 1 kérdés. Kiment volna bele 1 Ibra-Villa cserébe ?. Szerintem a fórm 80-90%a. Ha kapunk most Ibráért 40 milkát akkor kb olyan mintha csere lett volnaPróbálom ilyen pozitívan felfogni
: Ibra volt olyan 70. Villa 40. Ebből visszakapunk 40et. Így Ibrán buktunk 30at és Villa se csere keretein belül érkezett (40). Ez így durva számokkal 70 milka mínusz és nem csak egy szimpla csere de ilyen időszakok is kellenek egy klubb életébe
![]()
BOCS OFF.
na akkor mi nem pendülünk egy húron:mrmonster írta:Szerintem Pep egyértelműen csalódott Ibrában az idő múlásával. Nem véletlen, hogy a szezon utolsó pár meccsén már nem is volt kezdő. Emberileg is félreismerhette. Nem való Ibra ebbe a csapatba, bizonyíték erre, hogy Pep akarta leigazolni és mégis ő az, aki most már nem tartja vissza. Villa érkezésével nem gördít akadályt 40 millió euro bekaszálásáért. Az, hogy nem mond semmit a sajtónak az ügy hátteréről, az rá jellemző, nem akarja a szennyest elbüfögni a népnek. Ez nekem sem teljesen szimpatikus, de meg tudom érteni. Szerintem Eto'o-val és Ibrával emberileg is problémája lehetett, nála ez sokat számít, ez van (ezt viszont helyeslem). Annak viszont lehet örülni (én pl. nagyon), hogy Bojan így sokkal többet fog játszani, végre kiteljesedhet a kicsi, mert ő is világklasszis lesz, ha eleget játszik!
Mascherano leigazolásától viszont nem repesek...
Ha ilyen nyersen nézem, akkor nekem is tetszik a dolog. Villa jött, Ibra viszlát! Most már jöhet a foci!Bányász írta:Miert igy miert olyan nagy para?
Nekem midnegy mikor megy el csak menjen el...![]()
Tisztelendő nézet de realizálvagygerike írta:Csak 1 kérdés. Kiment volna bele 1 Ibra-Villa cserébe ?. Szerintem a fórm 80-90%a. Ha kapunk most Ibráért 40 milkát akkor kb olyan mintha csere lett volnaPróbálom ilyen pozitívan felfogni
No, ettől most jobb kedvem lett, de komolyan.gygerike írta:Csak 1 kérdés. Kiment volna bele 1 Ibra-Villa cserébe ?. Szerintem a fórm 80-90%a. Ha kapunk most Ibráért 40 milkát akkor kb olyan mintha csere lett volnaPróbálom ilyen pozitívan felfogni
Nem tudhatjuk, lehet hogy az előszezon alatt történt valami, lehet most telt be a pohár, vagy Gallianiék személyében most jelentkezett vevő. De ha egyik sem, akkor igazad van, nem most kellett volna robbantani.Victor_Valdes írta:Oké, hogy csalódott benne, és ha nem augusztus utolsó hetében jut eszébe, hogy el kéne adni mégis a svédet, nem is lenne semmi para.
Oké, hogy csalódott benne, és ha nem augusztus utolsó hetében jut eszébe, hogy el kéne adni mégis a svédet, nem is lenne semmi para.mrmonster írta:Szerintem Pep egyértelműen csalódott Ibrában az idő múlásával. Nem véletlen, hogy a szezon utolsó pár meccsén már nem is volt kezdő. Emberileg is félreismerhette. Nem való Ibra ebbe a csapatba, bizonyíték erre, hogy Pep akarta leigazolni és mégis ő az, aki most már nem tartja vissza. Villa érkezésével nem gördít akadályt 40 millió euro bekaszálásáért. Az, hogy nem mond semmit a sajtónak az ügy hátteréről, az rá jellemző, nem akarja a szennyest elbüfögni a népnek. Ez nekem sem teljesen szimpatikus, de meg tudom érteni. Szerintem Eto'o-val és Ibrával emberileg is problémája lehetett, nála ez sokat számít, ez van (ezt viszont helyeslem). Annak viszont lehet örülni (én pl. nagyon), hogy Bojan így sokkal többet fog játszani, végre kiteljesedhet a kicsi, mert ő is világklasszis lesz, ha eleget játszik!
Úristen, ki mondta, hogy nem szeretem?Been írta:Komolyan azt mondod, hogy egy félresikerült átigazolási szezon, és egypár bizonytalan információ (ami lehet h csak Raiola kamu szervezkedése) miatt nem szereted már ezt a klubbot és Pepet? Az nem derült ki valójában róla h ténylegesen elüldözött volna akárkit is, de az igen, hogy a klubbért és a játékosaiért eddig megtett mindent. Szereti a játékosait és eddigi nyilatkozatai is mind az sugallták, hogy egy alázatos ember. Aki (lehet), hogy valótlan tények miatt 'nem szereti már a barcát' az hiába van 1000000 hozzászólása és okosnak, meg bölcsnek tartja magát a klubbal kapcsoltban, az szerintem ......... jobb ha le sem írom.Victor_Valdes írta:Nem, azért szeretem a Barcát, amiért pl, egy Valencia szurkoló szereti a csapatát, vagy egy Getafe, vagy legyen az bármilyen kisebb csapat.Annó Ronaldinho csodálatos játéka miatt szerettem meg, ne meg Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam.
A lényeget ugy se tudom átadni. Részemről ez ennyi volt. nagyon nem értek eggyet a mostani dolgokkal. Ez a lényeg.
Ludovic-ot én a nagy szíve, mérhetetlen munkabírása, profi sportoló mivolta, hozzáállása, valamint gyalogkakukk jelleme miatt kedveltem meg és lett anno nagy kedvencem!Victor_Valdes írta: Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam.A lényeget ugy se tudom átadni.
Én 99óta Barca fan vagyok,átéltem a Gapsart éra "szépségeit"!Hát azéert amikor 6.helyhez is küzdeni kellett.Amikor a Real ellen kb. semmi d esemmi esélyünk nem volt!Azért kellett izgulni,hogy egy X legyen!Ott is kiutálták Rivaldot,nem tom miért,az árából megvettük Emmanuel Petit és Marc Overmars-ot,az előbbi nagy hiba volt.Rossz igazolások sorát mutattuk be!Nem volt pénz semmire,ami pénz volt rossz helyre ment!Borzalams edzők sorozata,akik összevesztek kb mindekivel!Hát akkor tipostuk csak igazán a "Més Que Un Club"-ot.Szégyen volt ahogy játszottunk néha!Ez ami most van ezerszer jobb,minden szempontból!Fecooo írta:annyit még leírok, h nem ismertem a Gaspart érát, biztos rossz volt a csapat, a politika is, de egy dologban SZTEM jobb lehetett, mint a mostani: a "Més Que Un Club" akkor nem került veszélybe... (vki vagy megerősít, vagy megcáfol, de lehetőleg olyan legyen, aki akkor már Barca-fan volt...)
ki gondolta volna, h a klub történetének legerősebb csapatánál pont az elvek sérülhetnek? mert sztem minden tökéletes, kivéve pont a szlogen... számomra most a szlogen került veszélybe...
sztem akinek fáj, ami most történik, az ezzel bizonyítja, h nem az eredményességet szerette meg a csapatban...
Komolyan azt mondod, hogy egy félresikerült átigazolási szezon, és egypár bizonytalan információ (ami lehet h csak Raiola kamu szervezkedése) miatt nem szereted már ezt a klubbot és Pepet? Az nem derült ki valójában róla h ténylegesen elüldözött volna akárkit is, de az igen, hogy a klubbért és a játékosaiért eddig megtett mindent. Szereti a játékosait és eddigi nyilatkozatai is mind az sugallták, hogy egy alázatos ember. Aki (lehet), hogy valótlan tények miatt 'nem szereti már a barcát' az hiába van 1000000 hozzászólása és okosnak, meg bölcsnek tartja magát a klubbal kapcsoltban, az szerintem ......... jobb ha le sem írom.Victor_Valdes írta:Nem, azért szeretem a Barcát, amiért pl, egy Valencia szurkoló szereti a csapatát, vagy egy Getafe, vagy legyen az bármilyen kisebb csapat.Annó Ronaldinho csodálatos játéka miatt szerettem meg, ne meg Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam.
A lényeget ugy se tudom átadni. Részemről ez ennyi volt. nagyon nem értek eggyet a mostani dolgokkal. Ez a lényeg.
Ez azert mjostanäban nem derülhet ki teljesen vilägosan mivel szerencsre többnyire az eredmenyesseg szep jätekkal pärosul...Azta, mennyi emberről derül ki, hogy a Barca háza táján számára az eredményesség a legfontosabb. Számomra ez megdöbbentő, és szégyenletes.
Jaj persze, hogy veszélybe került. Gondoljunk csak a Rivaldó ügyre ha az igazolásokat játékosokkal való kapcsolatot nézzük.Fecooo írta:annyit még leírok, h nem ismertem a Gaspart érát, biztos rossz volt a csapat, a politika is, de egy dologban SZTEM jobb lehetett, mint a mostani: a "Més Que Un Club" akkor nem került veszélybe... (vki vagy megerősít, vagy megcáfol, de lehetőleg olyan legyen, aki akkor már Barca-fan volt...)
ki gondolta volna, h a klub történetének legerősebb csapatánál pont az elvek sérülhetnek? mert sztem minden tökéletes, kivéve pont a szlogen... számomra most a szlogen került veszélybe...
Ami talán a legfontosabb. Azaz nálam előrébb való a kupáknál.Fecooo írta: ki gondolta volna, h a klub történetének legerősebb csapatánál pont az elvek sérülhetnek? mert sztem minden tökéletes, kivéve pont a szlogen... számomra most a szlogen került veszélybe...