Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez meg a másik, de gondolom ez is tök rendben van, mert tök aranyosak vagyunk, és a vezetőség is tök szupi.Feast4 írta: A bajt én nem a csapat szokásos kezdő 11-ének átlagos életkoraban látom hanem abban hogy nem csinálunk hosszú távú igazolást.Mathieu mennyi is volt?25 millió 30 múlt, Arda majdnem 40 millió 29 múlt.A 30 éves Nolitoert is pengetni akartunk több mint 20 milliót.Neymar óta nem vettük 25 alatti játékost.Szerintem inkább ez a baj.Mert egyszer a kezdő tényleg kiöregszik.
de, öreg a football managerben, ahol délután megveszed 28 évesen és estig annyit játszol, hogy éjszaka már el kell adnod.csababarca írta:30+os a védelmünk, amiről főleg szó van. Az nem öreg?
Öregedő csapatunk van, illene belátni,nem röhögni valakin,aki ezt szóvá teszi.visca el barca írta:
mit forgatunk ki? valaki konkrétan leírta, hogy posvány van. a másik meg, hogy öregszik a középpálya.
a védelemről is leírja minden egyes héten valaki, hogy öreg.
ez hol kiforgatás?
mit forgatunk ki? valaki konkrétan leírta, hogy posvány van. a másik meg, hogy öregszik a középpálya.csababarca írta:Jól ki tudjátok forgatni az emberek szavait, de nem baj csináljátok, biztos ettől érzitek jól magatokat.
Ráteszek az ironizálásra! Neymar is 25 lesz, mit képzel magáról hogy még itt van?!visca el barca írta:ÖREG! hát nem érted! Ö-R-E-G. 31 évesen már ideje lenne visszavonulni, lásd a klasszisok - maldini, puyol, hierro, cafu, zanetti - is mind visszavonultak már ilyen idős korukra.Alcantara írta:Mascherano és a többiek ideje lejárt ezek szerint.
iniestát sem értem amúgy mit égeti magát a kp-n 32 évesen, az 27 éves buszkeccel meg a 28 éves rakétával. rajtunk röhög az egész világ, hogy ilyen vén trógerekkel akarunk jövőre is pályára lépni.
posvány az egész, csak égetjük magunkat évről-évre. amugy is csalódás volt ez az év, mert nem tudtunk bl címet védeni.
lehagytad az alábbi Emo-t a hozzászólásod végéről:visca el barca írta:ÖREG! hát nem érted! Ö-R-E-G. 31 évesen már ideje lenne visszavonulni, lásd a klasszisok - maldini, puyol, hierro, cafu, zanetti - is mind visszavonultak már ilyen idős korukra.Alcantara írta:Mascherano és a többiek ideje lejárt ezek szerint.
iniestát sem értem amúgy mit égeti magát a kp-n 32 évesen, az 27 éves buszkeccel meg a 28 éves rakétával. rajtunk röhög az egész világ, hogy ilyen vén trógerekkel akarunk jövőre is pályára lépni.
posvány az egész, csak égetjük magunkat évről-évre. amugy is csalódás volt ez az év, mert nem tudtunk bl címet védeni.
ÖREG! hát nem érted! Ö-R-E-G. 31 évesen már ideje lenne visszavonulni, lásd a klasszisok - maldini, puyol, hierro, cafu, zanetti - is mind visszavonultak már ilyen idős korukra.Alcantara írta:Mascherano és a többiek ideje lejárt ezek szerint.
Ehhez kell a nagy ész,eladni bagóért majd legjobb esetben is a duplájáért visszavásárolni,roby122 írta:2+1 éves szerződést írt alá, 1 éve. "Eltengődik" 6 millióval az igaz, de jelenleg nincs olyan ember a piacon aki 6 millióért ilyen szinten "tengődne". Vannak rossz meccsei aláírom - ez általában a kis csapatok ellen van - de fontos meccseken hozza az elvárt szintet. És ha lett volna hozzá hasonló kaliberű játékos a poszton, akkor Alves már nem lenne itt.ntibi67 írta: A másik olvasata a hírnek,hogy egy év múlva ingyen igazolhat el és így szép kis summa ütheti a markát az aláírásáért.Addig meg csak eltengődik azzal az évi 6M-val.
Danilo, Vidal a legjobb példa erre.
szerk.: A Cadena SER értesülései szerint a Barcelona és a Valencia megállapodásra jutott Alen Halilovic kölcsönadásának ügyében. E szerint a játékos 5 millió euroért 5 évre lesz a Valenciáé, a Barcelona a következő három évben visszavásárlási opcióval rendelkezik (10,12 és 15 millió euro fejében)
visca el barca írta: posvány. az.![]()
meg az öregedés kártya, amit mindig ki lehet játszani.
posvány. az.Léfe írta:Klaczy írta:
Jövőre a harmadik évet fogjuk megkezdeni úgyanazzal a kezdő tizeneggyel és persze edzővel. Ami miatt, alighanem visszaesés fog bekövetkezni, elől még Neymar és Suarez talán tud többet hozzá tenni a játékhoz, de a középpálya is öregszik és bizony a védősor is. Azok nem fognak már javulni.
Ez a lehető legrosszabb.Ez a posvány. Kell frissités min. 4-5 ember, uj mpulzusokkal és képességekkel. Lehet variálni és fiataitást is el kell kezdeni.
2+1 éves szerződést írt alá, 1 éve. "Eltengődik" 6 millióval az igaz, de jelenleg nincs olyan ember a piacon aki 6 millióért ilyen szinten "tengődne". Vannak rossz meccsei aláírom - ez általában a kis csapatok ellen van - de fontos meccseken hozza az elvárt szintet. És ha lett volna hozzá hasonló kaliberű játékos a poszton, akkor Alves már nem lenne itt.ntibi67 írta:A másik olvasata a hírnek,hogy egy év múlva ingyen igazolhat el és így szép kis summa ütheti a markát az aláírásáért.Addig meg csak eltengődik azzal az évi 6M-val.MessiNeymarSuarez írta:
Eez igen![]()
![]()
Én nagyon bírom a formát.
Sokszor megkapta már, hogy csak a pénz miatt van itt, és a pénzre hajt, de lám...
Dupla fizuért nem képes elmenni Kínába meg egyéb helyekre, szerintem bebizonyította ezzel, hogy azért szereti is a klubot, nem csak a pénzért van itt![]()
Örülök hogy marad, nagyon nehéz lesz pótolni őt.
A másik olvasata a hírnek,hogy egy év múlva ingyen igazolhat el és így szép kis summa ütheti a markát az aláírásáért.Addig meg csak eltengődik azzal az évi 6M-val.MessiNeymarSuarez írta:roby122 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2016/05/18 ... rcelonaban
YES!![]()
Ha ez igaz, akkor nagyon örülök ennek. Valószínűleg akkor még 1 évig így lesz megoldva a poszt. Lesz oda 3 játékosunk, vagyis 4, mert Douglas is bevethető lesz.
Eez igen![]()
![]()
Én nagyon bírom a formát.
Sokszor megkapta már, hogy csak a pénz miatt van itt, és a pénzre hajt, de lám...
Dupla fizuért nem képes elmenni Kínába meg egyéb helyekre, szerintem bebizonyította ezzel, hogy azért szereti is a klubot, nem csak a pénzért van itt![]()
Örülök hogy marad, nagyon nehéz lesz pótolni őt.
Igen, emlékszem, én is benne voltam, illetve mondtátok hogy jóeséllyel a Nike felhagy a legnagyobb csapatok szponzorásával, és inkább az USA-ra központosít, ezért én is nagyon meglepődtemvisca el barca írta:
pár hónapja beszéltük Bobbal, hogy a nike eléggé leült foci téren, erre olvasom ezt, meg ma kiderült, hogy a cselzivel is kötöttek egy 10 éves, 750 millió eurós szerződést (ráadásul úgy, hogy érvényes, 10 éves szerződésük volt az adidassal, de 4 év után felbontották..)
pár hónapja beszéltük Bobbal, hogy a nike eléggé leült foci téren, erre olvasom ezt, meg ma kiderült, hogy a cselzivel is kötöttek egy 10 éves, 750 millió eurós szerződést (ráadásul úgy, hogy érvényes, 10 éves szerződésük volt az adidassal, de 4 év után felbontották..)MessiNeymarSuarez írta:Sok helyről jön, azért az az évi 100 millió euros Nike szerződés eléggé ütne![]()
roby122 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2016/05/18 ... rcelonaban
YES!![]()
Ha ez igaz, akkor nagyon örülök ennek. Valószínűleg akkor még 1 évig így lesz megoldva a poszt. Lesz oda 3 játékosunk, vagyis 4, mert Douglas is bevethető lesz.
Ezt lehet csak én értelmezem rosszul, de egy év múlva visszavehetjük ha még ráfizetünk 5 millát?PCsabi írta:Barcelona and Valencia have a pre-deal on transfer of Alen Halilovic (19). 5M fee, buy-back option for three years (10M - 12M - 15M). [ser]