visca el barca írta:beindult a thiago siratós
amugy minek kellene ide? az idei teljesítménye alapján szted beférne a kezdőbe? úgy én sem mondanék rá nemet, ha ardával megegyező értékben (transfer+fizu) visszajönne, de plusz pénzt nem hiszem h kellene érte adni.
Amit Arda-ra fordítottunk annyiból szerintem kb. kijött volna. Nem futott egy hű de jó szezont, de nem is volt igazán gyenge, amellett tökéletesen beleillene a csapatba. Azzal pedig, hogy türelmetlen volt és mekkora áruló stb. hogy elment nem értek egyet. Ott volt előtte Xavi, akiben még volt pár év, ennek ellenére maradt volna, de a fejére hozták még Cesc-t is, ami igazán nem volt indokolt nem csoda, hogy element. Egy hasonlóan erős csapat, ahol a volt edzője alatt dolgozhatott szerintem logikus lépés, nem lehet kárhoztatni őt. Ennek ellenére én középpályásnak jelenleg nem látom értelmét. Sőt már azt sem tartom túl jó ötletnek, hogy Denist visszahozzuk. Neymar cseréjének nem a legjobb, ő nem tipikus szélső, kicsit visszavontabban játszik, Iniben még van egy év kezdőként, de jobban is lehet rotálni, oda pedig lenne SR, Rafinha, Arda. Inkább az előbbi kettőnek kellene esélyt adni, főleg a brazilnak játékperceket adni, mert komoly potenciál van benne. Sajnos ez az év nagyon betett neki, pedig nem indult rosszul, ki tudja hol lenne most. Még rengeteget fejlődhet. Ha Denis visszajön lenne a kp-n két helyre 6 játékosunk és akkor még idehoznánk egy hetediket!
Vannak sokkal égetőbb pozíciók.