az ára sem teszi nekem előnyösebb helyzetbe a törökkel szemben. Én inkább Pogbát látom Zlatanhoz hasonlíthatónak de lehet hogy csak én látom így ...
Szerintem fog neki menni annyira, amennyire Rakiticnek. Ez már nem "az" a tili-tolis kp, mint Pep idejében, elég feltűnő módon. A Zlatanos összehasonlítás is túlzó sztem, annyira nem lesz idegen test itt, főleg ebben a Barcában.visca el barca írta:
csak majd a tiltitoli nem megy neki. zlatan 2 lesz, de ne legyen igazam.
Nem szokásom!blupatrik írta: Nem kell bekakilni, mivel Lucho külön kérésére igazolta az ideiglenes elnökség, nyilván az új elnök nem azzal fog kezdeni hogy -7 milla és a triplázó edzővel szembemegy...
csak majd a tiltitoli nem megy neki. zlatan 2 lesz, de ne legyen igazam.csababarca írta:LE rakkolós kp-jára jó lesz szerintem.
Nem kell bekakilni, mivel Lucho külön kérésére igazolta az ideiglenes elnökség, nyilván az új elnök nem azzal fog kezdeni hogy -7 milla és a triplázó edzővel szembemegy...Gali írta:Ez egyre jobb!
Official: Until 20 July, Barcelona's new board will have an option to sell Arda Turan back to Atletico for a transfer fee of 30.6M #fcblive
Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives #fcbliveErxy írta:mar hivatalos isErxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
mar hivatalos isErxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
sztem passzol Luis Enriquehez, melos is, technikas is, nem budos neki a munka, de van benne finesz is.Kubla9 írta:Mit tud ez a srác hogy LE ennyire ragaszkodik hozzá? Megmondom őszintén nagyon meglepett ez a döntése a mesternek.Erxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
Mit tud ez a srác hogy LE ennyire ragaszkodik hozzá? Megmondom őszintén nagyon meglepett ez a döntése a mesternek. Mindenesetre lesz ideje hogy tanulja a játékunkat januárig feltéve hogy leigazoljuk.Erxy írta:hamarosan bejelentik Arda Turan leigazolasat
Hát lehet hogy neked több esélyed van mint neki.Stalkyard írta:Kár hogy egyiknek sincs szemernyi esélye sem.![]()
Ennyi erővel én is megígérem, hogy ha megválasztanak pápának, mindenkit szentté avatok a fórumon.
Hajrá Benedito!palesz77 írta:Benedito is őt hozná.visca el barca írta:freixa elment tárgyalni verratti ügynökével... a részletekkel majd palesz jön később![]()
Benedito (presidential candidate): "We're interested in signing Verratti. We've been in touch with PSG. We're confident we could sign him."
Lassan megjön mindenkinek az esze!Kár, hogy nekik esélyük sincs megnyerni..
Benedito is őt hozná.visca el barca írta:freixa elment tárgyalni verratti ügynökével... a részletekkel majd palesz jön később