Egy másik szerintem nagyon komoly sportszakmai hiba szerintem idén az Ő idei szerepe, szerepeltetése.
A világ top5 klubja között tartjuk magunkat számon és van 1 azaz 1 db irányító középpályásunk, aki komoly stílust tud nekünk adni, nagyon jó az MSN, de ettől a meccstől függetlenül is észrevehető volt, hogy kp támogatás nélkül ők is sokszor fél karú óriások. (Egy 2009-es Xavival és Iniestával + MSN kb 15 ponttal mennénk a RM előtt, bár én már kb 1 hónapja elengedtem a bajnokságot, ami nálam értékesebb a BL-nél)
Hatalmas hiba, hogyha az a játékosunk, aki kb stílust ad nekünk és segítséget ahhoz, hogy a labda tökéletes módon eljusson a támadókhoz, a meccseink kb felén vagy ha jól emlékszem a statra még sokkal kevesebb mérkőzésen tud csak pályára lépni.
Nincs olyan csapat a világon, aki ezt el tudná viselni, egyszerűen botrány a középpályánk, ha pedig Ini nincs, akkor totál elképzelés nélkül megyünk előre, bízva, hogy a támadó 3as úgyis összehoz egy gólt.
Kedves edző úr, 2 kérdésem lenne:
1. Ha Iniesta annyira nem terhelhető, hogy csak a meccseink kevesebb mint felén tud csak pályára lépni, nem kellett volna már nyáron hozni egy top5 kp-t 100 millióért vagy legyen akármennyi, vagy az ifiből beépíteni vkit 2-3 éve, nem eladni minden tehetséget?
2. 8 forduló van hátra a bajnokságból, ilyenkor már nem fér bele a hibázás, nem gondolta a depor elleni vereség után, hogy eljött az idő, hogy Andrést minden meccsen kezdőbe kell tenni és inkább lehozni a 60. percben, amikor vezet a csapat és nem tűzoltónak, beküldeni 45-30 percre?