Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit.palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett!

Fúúú már amikor tavaly ősszel láttam játszani a gyereket akkor tudtam,hogy ide kell jönnie.Remélem jövőre Bartoék (Vagy raddigra már Laportáék) leteszik érte a 60 misit.palesz77 írta:Jövőre jöhet is Xavi helyett!
Cuadrado szerintem jönni fog, és Alvesért a 6 millió is áldás lenne jelenleg. Örüljünk, hogy van aki elvinné pénzért, ekkora fizetési igények mellett..roby122 írta:Ha jön Cuadrado vagy még egy védő akkor oké mehet Alves , de ne ennyiért , 10 millió legalább.
S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót.
Ennél többet nem igazán ér az idén mutatottak alapján. Meg most kell eladni, mert jövőre lejár a szerződése és akkor nem kapunk semmit se érte, meg ha megmarad az igazolási tiltás akkor meg nem is tudunk majd igazolni a helyére.S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Szerintem Dani Alves maradhat ,Song és Afellay mehet.S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy a Cuadrado-Vermaelen páros fog érkezni. Song-Alves-Afellay meg gondolom távozik. Ha jön ez a duó, nem leszek szomorú, bár ez azt jelentené, hogy MEGINT eltelt egy olyan nyár, hogy nem vettünk klasszis középhátvédet. Lehet, úgy gondolták, hogy két középszerű felér egy klasszissal.
Pont most akartam írni, hogy megérekezett az első mega ajánlat Alvesért, de megelőztél.S.Agüero írta:Angol lapértesülések szerint a 'Pool 6,2 millióért vinné Alvest.
Ha jön Cuadrado, mehet, bár nem lenne baj, ha erre az összegre még rádobnának 4-5 milliót.
Cuadrado szerintem jönni fog, meg még egy védő a Marquinhos-Vermaelen duóból - gondolom a Belga. A kolumbiainak amúgy lenne is helye ez alapján a meccs alapján, a szélsőink még jobban kivették a részüket a támadásokból, mint eddig - legalábbis Alba. Ez alapján a meccs alapján már értem, miért akarja ennyire LE.S.Agüero írta:Luis Enrique: "We continue working on transfers, some positions should be strengthened, club knows it, we're not in a hurry."
Valaki még úgy tűnik, hogy jönni fog.
hülye lenne elmenni. csillagászati fizetés párul a zseniális teljesitmenye mellé, raadasul ha jövőre ingyen elmegy, jóval nagyobb fizetést tud leendő klubjából kizsarolnikrisztiantobias írta:Alvesnél én jelenleg 2 opciót látok:
1.: Marad nálunk és jövőre elmegy ingyen valahova, hiszen csak csökkentett fizetést ajánlanánk neki már
2.: Idén eligazol mondjuk 10 millióért parasztvakításnak olyan opcióval, amit nem hoznak nyilvánosságra, hogy a fizetések közötti különbséget mi álljuk minimum 1 évig...
Ha tényleg jönne Cuadrado, ő 40 alatt nem jönne de legalább a fizetése fele lenne Alves fizetésének, amivel azért nyerünk valamennyit.
De Cuadrado hova? Suarez eltiltása, ha marad is, csak az ősz közepéig lenne hatással a csapatra, addig csak kihúzzuk valahogy. A kolumbiainak meg nem sok babér teremne elől, főleg, ha a B-ből is elkezd beépíteni egy-két spílert Enrique. Hátulra meg elég kérdéses, mennyire tudná megoldani a védelmi feladatokat...messideco írta:Cuadrado kell ide, főleg ha Suarez eltiltása megmarad. Remélem hozzuk, meg egy védőt, és meg is van a csipet-csapat. Felőlem maradhat Alves és Xavi is, de kizárólag mellékszereplőként.
A nyár legnagyobb csalódása számomra Fabregas újabb távozása még mindig...
Ez őrültség már. Mi az hogy utolsó offenzíva? Most ajánlottunk nekik 43 millió eurót, ami már irreális volt. És megint azt játsszák el, hogy csak ő kell nekünk így az eladó fél emelheti az árat ameddig akarja. Volt régebben nyilatkozat hogy 30 alatt nem adják el és erre most már 43ért sem.Erxy írta:A TV3 szerint utolsó offenzívát indítunk Marquinhosért és az elkövetkező napokban le akarjuk zárni az átigazolást. Ha őt nem sikerül elhozni, akkor nem igazolunk senkit a védelembe.
Minden szavaddal egyetértek, LE-nek minden adott, hogy újra csúcsra járassa a gárdát!Bestbarca írta:
Matyi, pls..S.Agüero írta:ebből a három játékosból szerintem nem látunk 20-25 milliónál többet.
Ezt jól leírtad.Bestbarca írta:...