2017.11.22. 11:22:27
azért nem kell dramatizálni, hogy megmentették az életét. maradjunk annyiban hogy alkalmassá tették a profi sportra.
és szerintem ezt Messi már sokszorosan visszaadta a klubnak. nem tartozik semmivel a Barcának már, és ez fordítva is igaz a fentebb leírt két dolog miatt.
majd hosszabbít, vagy bejelentik, nem kell izgulni.
szerintem kicsit kivár Messi, én is ezt tenném, rossz felé ment el a klub az elmúlt években, meg kell nézni, merre tovább, mik az elképzelések, koncepciók.
azért Messi is benne lesz a korban lassan, most ha elkezdenénk egy rebuildet,nem biztos hogy meg akarná várni míg befut 3-4 év alatt a projekt, közben meg Cé megveri aranylabdákban. igen, egyénileg ez is számíthat, hol lát olyan projektet, ahol egyénileg is kiteljesedhet.
Ezt meg majd ő tudja megítélni, nem mi innen beböfögve, hogy egy Cityben agyonrúgnák az angolok, meg hasonló épületes marhaságok.
De szerintem maradni fog, mert a klub és az ő érdeke is ez igazából. és ha ez a kettő találkozik, akkor egyértelmű a helyzet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."