Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
szbsz
Capitá del Barça

2025.01.01. 20:11:17

superman írta:
2025.01.01. 19:42:34
szbsz; ez lesz a szuperliga, de a psg oda nem mehet. :D
Amíg a PL ennyire erős és ilyen jó szervezeti felépítése van, nincs realitása a szuperligának. Az angol csapatok ellenzik és nélkülük eleve semmi érteleme nem lenne az egésznek. Pont

Amit én vízionáltam az egy kvázi "Nyugat-Európai liga" lenne, ha úgy tetszik és a PL-nek lenne méltó ellenpólusa! Nem szuperliga meg ilyen irreális baromságok...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 20:08:52

Szerintem szombaton, legkésőbb jövő héten elindul a bizalmatlansági, ha elveszítünk 4 hónap alatt egy 50 milliós igazolást, nem állítom, nyilván túlélheti Laporta, de az újraválasztása eléggé kérdőjelessé válik, az ott élő vélemények is úgy tűnik, hogy talán inkább őt, mint a ligát teszik felelőssé a helyzetért.

Őszintén már kicsit félnék is mekkora állatságokat csinálnánk, ha hirtelen megengednének bármit FFP oldalról...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.01.01. 20:11:40-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.01. 19:52:29

Most már egy esetleges Laporta elleni bizalmatlansági szavazásról is jönnek hírek. Én úgy gondolom, ha valóban az lenne az igazság, amit néhányan magyaráztok, hogy a Liga szándékosan szívat minket, akkor a vezetőség emberei és a pártolók egy emberként beállnának Laporta mögé. De nem ez történik. Hanem azok, akik nálunk jobban rálátnak a dolgokra, az elnököt hibáztatják. Azt sem magyarázta meg senki a Laportát védők közül, hogy miért hagyták ott a legfontosabb emberei, ha annyira mindent jól csinál a nagyfőnök.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 19:42:34

kmb írta:
2025.01.01. 19:35:54
Ha le van papirozva könyvelők által bevizsgált a jövedelme akkor miért lenne ördögtől való hogy egy milliomos 1 évre bevallal egy kevesebb fizut ideiglenesen hogy segítsen és ott jatszon ahol szeretne?Akkor ennyi erővel miért higyjük el mondjuk Mbappe fizujat vagy aláírási pénzét?(Mondjuk arról nem szól senki semmit,és jól van az úgy ahogy van)vagy barkiét miért higyjük el?Mert amit te írsz az azt feltételezi hogy nem ellenőrzik ezeket.
Hát de írtam, hogy miért ördögtől való. Mert irreálisan alacsony, így nyilvánvaló, hogy a szabályok kijátszására irányul. A teknőcé nem irreálisan alacsony.

szbsz; ez lesz a szuperliga, de a psg oda nem mehet. :D
szbsz
Capitá del Barça

2025.01.01. 19:40:13

Dobbantanunk kell a csigaligába akkor, eldőlt :mrgreen: A lóvé is jobb lenne valszeg, ha mi is ott lennénk már top 4 bajnokság lenne a Ligue 1 fixen a Laliga kárára... Ki tudja, lehet elindítanánk egy kisebb lavinát és jönne a Bayern meg a Dortmund is, hozzájuk sincs annyira távol Franciaország! Akkor meg végképp brutális lenne a francia bajnokság, PSG, Barca, Dortmund, Bayern... ...vetekedne a PL-el! :)
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
kmb
Jugador del Barça

2025.01.01. 19:35:54

Ha le van papirozva könyvelők által bevizsgált a jövedelme akkor miért lenne ördögtől való hogy egy milliomos 1 évre bevallal egy kevesebb fizut ideiglenesen hogy segítsen és ott jatszon ahol szeretne?Akkor ennyi erővel miért higyjük el mondjuk Mbappe fizujat vagy aláírási pénzét?(Mondjuk arról nem szól senki semmit,és jól van az úgy ahogy van)vagy barkiét miért higyjük el?Mert amit te írsz az azt feltételezi hogy nem ellenőrzik ezeket.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 19:20:20

kmb, ugye tudod, hogy ki lesz törölve a kommented piramis miatt? :D

Figyelj, nem tudjuk sem a pontos szabályokat, sem a pontos számokat, nincs értelme ezekről vitatkoznunk. Én azt tudom, hogy a nap végén Laporta folyamatosan kamuzik összevissza, és kb egy ígéretét sem váltja be úgy, ahogy azt beharangozza. Emelett láttuk az évek során a felsült igazolásokat, a folyamatos pénzégetést. Én hajlandó vagyok elhinni, hogy Tebas ott tesz keresztbe, ahol csak tud, de hogy első sorban ő lenne a felelős a kialakult helyzetért, az komolytalan.

Felix fizetése; ne viccelj már, egy 120 milliós, fiatal játékos 400.000 fizetéssel ezek a piaci viszonyok között? :D Komolytalan, hagyjuk már. Persze, hogy nem hagyják, hogy hülyének nézzük őket. Ennyi erővel Messit is lejelenthettük volna minimál bérre, és akkor maradhatott volna, max kisebb biztosítási kategóriába esett volna. :lol:

Most azzal nem tudok mit kezdeni, hogy előrángatsz a semmiből 10+ éves madridi tartozásokat, nem vagyok képben. De neked hajlandó vagyok elhinni, hogy személyesen Tebas fizette a törlesztőt puszta madridizmusból, és nekik mindent szabad. Meg minden csapatnak szabad mindent, csak nekünk nem, elvégre csak mi vagyunk ilyen helyzetben.

Gránit, oda volt írva, szószerint egy szóköznyire. De ha nem akarod, nyilván nem látod.

FCBarcelona1, azért mert nem bólogatok mindenre agyatlanul, már nem is lehetek barcadrukker? Persze, tudom, hogy kilógok innen a véleményemmel, és markánsabban is adom elő, mint a megszokott, de ez van sajna.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.01. 18:47:29

gránit írta:
2025.01.01. 18:40:40
Fölöslegesen vitatkozol vele, már Novaprospect is leírta, hogy gyanús, hogy nem Barca szurkoló.
Mondjuk ha ez így van, nem értem január 1-én miért jó ezzel tölteni az időt.
csababarca írta:
2025.01.01. 13:57:39
Megint megy a felesleges pánikkeltés, mutogatás mindenkire, aki nem mi vagyunk, majd megoldódik a dolog aztán Laportát újra pajzsra emelitek.
Unalmas körök ezek már.

Nekem arra válaszoljon valaki, hogy Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából? (röhejes maga az elképzelés is, hogy majd a francia bajnokságban focizunk, hát persze :lol: )

De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Ahogy Davi 10 is leírta, nem egy személyben lehet felelőst találni.
A héten volt a Sporton több cikk (Messi távozását linkeltem), Tebas azt nyilatkozta, akkor lesz 1/1, ha visszaszerezzük a Covidos évbeli 480 milliós kiesést. Utána volt itt minden. Szuperliga támogatás, CVC meg nem kötése, Perez mellett kiállás, La Liga beperelése, Sixt Street üzlet szintén Perez segítségével, Tebas hamis bizonyítékokat nyújtott be, és ő robbantotta ki a Negreira ügyet, össze vissza üzengettek, La Liga nem fogadta el a gazdasági karokat megfelelő értékben, Barca Studios felértékelése, tavaly az átigazolásoktól való korlátozás, stb.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 18:40:40

superman írta:
2025.01.01. 18:23:54
#1 Bizonyára mindenki ostoba/barca-szívató, csak Laporta helikopter.
Szerintem nem, és nem is értem, miért csak a Ligában vagy csak Laportában keressük a hibát, amikor mindkettőnek megvan (szerintem) a maga szerepe abban, hogy itt tartunk. A stadionos zűrről tegnap írtam például. Többe kerül a Camp Nou felújítása, mint amennyibe vadonatúj stadionok kerülnek. A stadionprojekt olyan szinten bűzlik, hogy most azonnal leállítanám, elkészült belőle, amennyi elkészült, de fejezzük ezt be, majd valamikor egy rendes kivitelezővel megcsináltatjuk, ha majd ott tartunk anyagilag. Addig meg lesz egy avantgárd stadionunk.

Gündogan ingyenes elengedését már nyáron is kritizáltam. Miközben regisztrált játékos volt. A részünkről semmi kockázat nem volt. Ha a City nem fizetett volna egy jó magas összeget, akkor köszönjük az érdeklődést, inkább megtartjuk. Rengeteg hibát követ el a vezetőség, ettől még semmi nem indokolja azt, hogy egy évi 1 milliós játékost nem regisztrálhatunk.
superman írta:
#2 Mi az oka? Hát ott volt a kommentben, csak azt kitörölted. :D Figyu, az hogy melyik igazolás olcsó, az relatív. Hiába van - teszem azt - 800 milliós bevélteled, ha 810 millió a fenntartási költséged, és még van ugyanennyi tartozásod is, akkor nem, nem fér bele 250k kiadás sem, hiába tűnik az elenyészőnek.
Azzal kezdted, hogy "nem tudod". És én sem tudom (illetve tudom, szívatnak minket), mert nincs rá racionális magyarázat. Még ha veszteséges is lenne a klub, akkor is abszurd lenne, hogy nem vehet fel ilyen összegért embert. Ennyi erővel bezárhatnánk a klubot, mert semmi nem fér bele.
kmb
Jugador del Barça

2025.01.01. 18:39:45

superman írta:
gránit írta:
2025.01.01. 17:24:17
superman írta:
2025.01.01. 17:03:45
Tebas elnök, nem egyszemélyben dönt, nem őrjönghet korlátlanul, köti bizonyos szabályok. Erre céloztam a király-elnök párhuzammal.
Ezért kritizálom magát a Ligát, nem csak Tebas-t. Ostoba elnöknek általában ostoba csapata szokott lenni.
superman írta:
Pau-t nem tudom, de nyilván megvan az oka
De mi az oka? Mi az oka annak, hogy egy 250k-s játékost nem engednek regisztrálni? Mert innentől kezdve a Laportát érintő kritikák sem hitelesek. Gazdálkodjunk felelősen. OK, potom pénzért szereztünk egy egész jó csatárt. És ezt sem engedik. Ha az okos, olcsó igazolások is el vannak lehetetlenítve, akkor mit várunk Laportáéktól? Hogy hozzanak olcsón jó játékosokat? Ez is el van lehetetlenítve.

#2 Mi az oka? Hát ott volt a kommentben, csak azt kitörölted. :D Figyu, az hogy melyik igazolás olcsó, az relatív. Hiába van - teszem azt - 800 milliós bevélteled, ha 810 millió a fenntartási költséged, és még van ugyanennyi tartozásod is, akkor nem, nem fér bele 250k kiadás sem, hiába tűnik az elenyészőnek.
Ha már ennyire kardoskodsz....azt magyarázd meg ha tudod,hogy egy elnök hogy dönthet csak úgy hasraütésszerüen hogy kinek mennyi legyen a fizetése?Ugyanis Félixel ez történt.400 ezres fizuért jött volna hogy kedvenc csapatában játszon,erre Tebas megállapított neki 4 milliót.Neki nem lett volna mindegy? Így is befért,meg úgy is.... de nem,ő belenyúl egy klub pénzügyeibe hogy márpedig papíron neked 4 millió lesz,mi ennyivel számolunk.Na ez mi akkor?
Jaa ha már tartozás...szerinted csak nekünk van magas tartozásunk a ligában?A Real-nak 1.5 milliárd az adatok szerint amit néztem.Szerinted ha az elnök kedvencei lennének hasonló helyzetben akkor is ilyen szigorú lenne a szabályozás?...Voltak ők is komoly bajban viszont náluk akkor simán jöhettek Bale-k Ronaldok meg az istentudja még kik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kmb 2025.01.01. 18:46:09-kor.
superman
Jugador d'estrella

gránit írta:
superman írta:
Tebas elnök, nem egyszemélyben dönt, nem őrjönghet korlátlanul, köti bizonyos szabályok. Erre céloztam a király-elnök párhuzammal.
Ezért kritizálom magát a Ligát, nem csak Tebas-t. Ostoba elnöknek általában ostoba csapata szokott lenni.
superman írta:
De mi az oka? Mi az oka annak, hogy egy 250k-s játékost nem engednek regisztrálni? Mert innentől kezdve a Laportát érintő kritikák sem hitelesek. Gazdálkodjunk felelősen. OK, potom pénzért szereztünk egy egész jó csatárt. És ezt sem engedik. Ha az okos, olcsó igazolások is el vannak lehetetlenítve, akkor mit várunk Laportáéktól? Hogy hozzanak olcsón jó játékosokat? Ez is el van lehetetlenítve.

pep71
Entrenador del Barça

2025.01.01. 18:18:05

vg99 írta:
2025.01.01. 17:16:49
Tebas minimum élvezi a szivatásunkat, de inkább gondolnám, hogy a mérce sem ugyanaz mint másoknál.

Persze Laportara sem bíznék 1 forintot sem, de azért sok játékos tartozás kifutott, sok drága játékostól megszabadultunk, elvileg lett Nike szerződés, most a Vip, állunk a Bl-ben, csak előrébb vagyunk, mint 1-2 éve.
Csak sok a kamu. Minthogy visszaköltözünk februárban a stadionban.. aham.. meg még sok más. Sajnos ezért nem tudunk még mi sem hinni neki teljesen.

De az 1:1 valahogy sehogy sem jön össze..

Ha nincs a La Masia..
Honnan tudod mennyi fizetés futott ki? Van róla tényleges papírod? Messi-nek fizet még a klub, meg még hány játékosnál lehet ez? Valami oka biztos van ennek az egésznek, az, hogy ezt Laporta nem hangoztatja, még nem jelenti, h nincs így..
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2025.01.01. 18:16:05

Semmi nem indokolta a leigazolasat a nyaron Olmonak. A teljesitmenye is felejtheto eddig, ennek tudataban meg plane hagyni kellett volna, hogy nincs keret regisztralni. Rohogok csak az egeszen. Nem a liga szivatja a Barcat, hanem a Barca szivatja sajat magat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.01.01. 17:35:10

davi10 írta:
2025.01.01. 17:26:32

Hát de akkor ezt írjad, mert az eddigi hsz-eidből én legalábbis nem ezt olvastam ki :D
Nem írtam semmi olyat, hogy xy felelős. Én kérdeztem, hogy miért Tebas a patásördög, és minden bajunk okozója, meg hogy képzelik azt páran, hogy majd átnyargalunk a francia ligába, és minden jó lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.01. 17:26:32

csababarca írta:
2025.01.01. 17:10:50
davi10 írta:
2025.01.01. 17:08:22
Muszáj hogy ez 100%-ban egyvalaki hibája legyen? Olyan nincs, hogy mondjuk 66,66% - 33,33%-ban Tebas és Laporta is hibás?
Pont erre akartam én is rámutatni.
Nyilván van egy szabályozás, ami szigorúbb mint máshol, ennek nem tudunk megfelelni, és még akadékoskodnak is.
Szerintem is itt többtényezős a történet, és én sem csak Laportára húzom fel.
Hát de akkor ezt írjad, mert az eddigi hsz-eidből én legalábbis nem ezt olvastam ki :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

superman írta:
superman írta:
vg99
Capitá del Barça

2025.01.01. 17:16:49

Tebas minimum élvezi a szivatásunkat, de inkább gondolnám, hogy a mérce sem ugyanaz mint másoknál.

Persze Laportara sem bíznék 1 forintot sem, de azért sok játékos tartozás kifutott, sok drága játékostól megszabadultunk, elvileg lett Nike szerződés, most a Vip, állunk a Bl-ben, csak előrébb vagyunk, mint 1-2 éve.
Csak sok a kamu. Minthogy visszaköltözünk februárban a stadionban.. aham.. meg még sok más. Sajnos ezért nem tudunk még mi sem hinni neki teljesen.

De az 1:1 valahogy sehogy sem jön össze..

Ha nincs a La Masia..
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 17:12:46

davi10 írta:
csababarca írta:
2025.01.01. 16:52:16
Mi mindent jól csinálunk, stabil gazdasági helyzet, felelős pénzügyi gazdálkodás, csak ez a csúnya gonosz Tebas kénye kedvére csinálja ezt velünk.
Ilyet mondjuk nem írtam, remélem ezt nem az én válaszomból olvastad ki.
Nyilván [auto_cenzúra] gazdasági helyzetben vette át a klubot Laporta, és úgy néz ki nem is sikerült sokat előrelépni. De ha egy Tebas féle alak áll a szabálykönyv másik oldalán, az méginkább nehezítő körülmény.

Muszáj hogy ez 100%-ban egyvalaki hibája legyen? Olyan nincs, hogy mondjuk 66,66% - 33,33%-ban Tebas és Laporta is hibás?
Az tök oké, hogy nem egy személy hibája, hanem több felelős van. De ha az arányokat megfeleltetve írtad, azért az komolytalan, hogy Tebas legyen nagyobb részt hibás. Nem ő vezeti a Barcát, sosem vezette.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.01.01. 17:10:50

davi10 írta:

Pont erre akartam én is rámutatni.
Nyilván van egy szabályozás, ami szigorúbb mint máshol, ennek nem tudunk megfelelni, és még akadékoskodnak is.
Szerintem is itt többtényezős a történet, és én sem csak Laportára húzom fel.

De azt nem fogadom el, hogy itt Tebas egyszemélyes bosszúhadjáratot folytat, és csinálja ki a klubot. Nincs ekkora hatásköre, és nem is logikus.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 17:09:16

Igazán lehangoló látvány az elmúlt 3 átigazolási időszak érkezőinek sorsa:

50 milliós Olmo ingyen távozhat
3 milliós Victor szintén
30+30 milliós Roque 5 meccs után elsüllyesztve a Betisben
Gündogan elengedve ingyen
Romeu elengedve ingyen
Inigo szerződése lejár...

jól gazdálkodunk a kevés erőforrásunkkal és alaposan, körültekintően megvizsgáljuk fenntarthatósági, pénzügyi szempontból a döntéseinket...
davi10
Llegenda del Barça

csababarca írta:
Mi mindent jól csinálunk, stabil gazdasági helyzet, felelős pénzügyi gazdálkodás, csak ez a csúnya gonosz Tebas kénye kedvére csinálja ezt velünk.
Ilyet mondjuk nem írtam, remélem ezt nem az én válaszomból olvastad ki.
Nyilván [auto_cenzúra] gazdasági helyzetben vette át a klubot Laporta, és úgy néz ki nem is sikerült sokat előrelépni. De ha egy Tebas féle alak áll a szabálykönyv másik oldalán, az méginkább nehezítő körülmény.

Kép
superman
Jugador d'estrella

gránit írta:
2025.01.01. 16:37:01
superman írta:
2025.01.01. 16:16:18
Tudod, ő elnök, nem király.

Ugyanaz, az érv, mint a Franco-érában.
Az elnökök természetesen sosem elfogultak, és sosem hoznak rossz döntéseket. Ja, de.

De aki azt gondolja, hogy a Liga részéről ez teljesen rendben van, komolyan gondolja, hogy Pau Victor regisztrálása pénzügyi kérdés? Most komolyan.

Franco témába én most biztos nem megyek bele, azt csak azért írtam, mert szerintem vicces a párhuzam.

Pau-t nem tudom, de nyilván megvan az oka (teszem azt költségvetési hiány?!), mert ha nem így lenne, akkor Laporta telipofával belemondaná egy kamerába kerek-perec, nem mellébeszélve, és utcára hívná az embereket.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

davi10 írta:
2025.01.01. 16:45:30

Hát de válaszoltunk. Mert egy kicsinyes barom az elnök ott is, és kilépni úgyse fogunk. Én amúgy nem is olvastam, hogy ezt Laporta valaha belengette volna, mert nyilván semmi realitása nincs, ezt Tebas is tudja, ez csak itt a fórumon merült fel.

A Ligának nem kell, hogy megérje, az El Clasico-t akkor is nézni fogják, ha a Barcelona az EL helyekért fog menni. És pont mivel ekkora brand a Barca hogy mindent túlél, szabadon lehet vele cseszekedni.
Jah értem.
Szóval nem csak kicsinyes barom, hanem ez egy játék részéről igazából, élvezi, hogy szívat.

Hihető.

Azt én se olvastam tőle, csak itt hozták fel, mintha az egy ilyen gördülékeny, bármikor megcsinálható lépés lenne.

Ezek az elmélkedések annak fényében érdekesek, hogy már Olmo leigazolásakor ezzel probléma volt, figyelmeztetett is a Liga miatt. Tehát nem utólag találták ki. De nekünk kellett egy Olmot leigazolni, mert csak.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.01. 16:45:30

csababarca írta:
2025.01.01. 16:23:58
Továbbra sem kaptam választ arra, hogy hol éri meg a ligának a liga egyik legértékesebb (és a focivilág egyik legértékesebb) brandjével cseszekedni.
Az a baj, mi adunk bőven okot arra, hogy cseszegetve legyünk.
Hát de válaszoltunk. Mert egy kicsinyes barom az elnök ott is, és kilépni úgyse fogunk. Én amúgy nem is olvastam, hogy ezt Laporta valaha belengette volna, mert nyilván semmi realitása nincs, ezt Tebas is tudja, ez csak itt a fórumon merült fel.

A Ligának nem kell, hogy megérje, az El Clasico-t akkor is nézni fogják, ha a Barcelona az EL helyekért fog menni. És pont mivel ekkora brand a Barca hogy mindent túlél, szabadon lehet vele cseszekedni.
Kép
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 16:37:01

superman írta:
2025.01.01. 16:16:18
Tudod, ő elnök, nem király.

Ugyanaz, az érv, mint a Franco-érában.
Az elnökök természetesen sosem elfogultak, és sosem hoznak rossz döntéseket. Ja, de.

A Franco-érát nem érdekelte, ha a Barcelona bajnokságot nyer, mert a Franco-éra felfogása szerint nem volt olyan, hogy "katalán". Szerintük a katalán is spanyol volt. Ők nem ismertek el semmiféle nemzetiséget. Nekik csak spanyol létezett, a katalán szerintük legfeljebb egy dialektus volt. Nyilván baromság, de ez megint csak azt bizonyítja, hogy a vezetőknél olykor baj van a toronyban, de ezzel szerintem nem mondok újat.

De aki azt gondolja, hogy a Liga részéről ez teljesen rendben van, komolyan gondolja, hogy Pau Victor regisztrálása pénzügyi kérdés? Most komolyan.
csababarca írta:
2025.01.01. 16:23:58
Továbbra sem kaptam választ arra, hogy hol éri meg a ligának a liga egyik legértékesebb (és a focivilág egyik legértékesebb) brandjével cseszekedni.
Ki mondta, hogy megéri nekik? Nagyon sokat árt a Ligának az, amit a Barcával csinálnak. De mint tudjuk, a vezetők sokszor követnek el hibákat, sokszor nem logikusan, hanem rettengő elfogódottan cselekednek.
Válasz küldése