kmb, ugye tudod, hogy ki lesz törölve a kommented piramis miatt?
Figyelj, nem tudjuk sem a pontos szabályokat, sem a pontos számokat, nincs értelme ezekről vitatkoznunk. Én azt tudom, hogy a nap végén Laporta folyamatosan kamuzik összevissza, és kb egy ígéretét sem váltja be úgy, ahogy azt beharangozza. Emelett láttuk az évek során a felsült igazolásokat, a folyamatos pénzégetést. Én hajlandó vagyok elhinni, hogy Tebas ott tesz keresztbe, ahol csak tud, de hogy első sorban ő lenne a felelős a kialakult helyzetért, az komolytalan.
Felix fizetése; ne viccelj már, egy 120 milliós, fiatal játékos 400.000 fizetéssel ezek a piaci viszonyok között?

Komolytalan, hagyjuk már. Persze, hogy nem hagyják, hogy hülyének nézzük őket. Ennyi erővel Messit is lejelenthettük volna minimál bérre, és akkor maradhatott volna, max kisebb biztosítási kategóriába esett volna.
Most azzal nem tudok mit kezdeni, hogy előrángatsz a semmiből 10+ éves madridi tartozásokat, nem vagyok képben. De neked hajlandó vagyok elhinni, hogy személyesen Tebas fizette a törlesztőt puszta madridizmusból, és nekik mindent szabad. Meg minden csapatnak szabad mindent, csak nekünk nem, elvégre csak mi vagyunk ilyen helyzetben.
Gránit, oda volt írva, szószerint egy szóköznyire. De ha nem akarod, nyilván nem látod.
FCBarcelona1, azért mert nem bólogatok mindenre agyatlanul, már nem is lehetek barcadrukker? Persze, tudom, hogy kilógok innen a véleményemmel, és markánsabban is adom elő, mint a megszokott, de ez van sajna.