kz86 írta:
A legnagyobb klasszisokról egy egész pályafutás alatt lehet összevágni egy ilyen videót, mint Messi egy szezonjáról. Szégyen, hogy CR fogja megkapni most is az aranylabdát. Ez az ember tényleg a focira született és a sportág szégyene, hogy a bájgúnárnak(akit egyébként tisztelek az elképesztő győzniakarása miatt) lassan annyi címe lesz, mint ennek a zseninek. Vicc, szégyen, nem is tudom hova tenni ezt az egészet....
Ha a tehetséget, tudást díjaznák nagyon egyértelmű lenne a szavazás. Hovatovább ha nem Cristiano Ronaldonak hívnák a Realból sem biztos, hogy ő kapná. De ott van a Bl+bajnokság, így Messinek esélye sincs. Az Aranylabda régóta egy vicc, egyértelműen névre adják. Tegyük hozzá egyszer Messi sem teljesen jogosan kapta.
Gyakorlatilag megnézik ki hány kupát nyert, és az alapján adják Messinek vagy Cr-nek.
Illetve közrejátszik, hogy a portugálnak eredményesebb tavasza volt a Bl-ben és kész, már a kezében is van a bogyó.
A következő szavazáson már megmondom, hogy ki lesz. Cr vagy Messi kupáktól függően plusz Neymar, még akkor is ha a Bl-ben a 8 között kiesnek és megnyerik az egycsapatos francia bajnokságot. Gyakorlatilag nincs ellenfelük, a Monacot is szétszedték. De most is ott lesz harmadikként pedig semmilyen aspektusban nem volt jó szezonja. (a PSG elleni meccs alapján pláne előveszik)
Esetleg az lehet faktor, hogy kinek milyen VB-je lesz, bár a portugálok nem igazán lesznek tényezők.
Messi és Cr közötti különbséget a valóság egyéni címekben sosem fogja tükrözni. Ez szerintem kívülállóként is egyértelmű, mondom ezt annak fényében, hogy nem vagyok hatalmas Messi fan.
Elég számba venni a játék minden aspektusát, Cr a fejjátékon kívül semmiben nem tudja megelőzni, de még X-re hozni a Bolhát.
Az argentint sokszor a világ valaha élt legjobb focistájaként tartják néha számon, ezt pl. Cr-nél sosem hallottam. Mondjuk ezt én így sosem tartottam igaznak, egyrészt nem láttam a régi legendákat, némelyikről még videot sem, másrészt rengeteget változott a futball.
De ki tudja lehet, hogy Ronaldinho fölé sem tudott volna egyértelműen nőni, ha a brazil nem pazarolja el azt amire hivatott volt.