Sztem meg felejtsük el, h Mascherano vkp csere lesz. Nagyon jó védelem közelében, ne kísérletezzünk. Egy ilyen jó játékost kár lenne padoztatni, valószínűleg nem is elégedne meg ezzel a szereppel.MichaaBee írta:Nem értem, hogy miért nézelődünk 15-20 millió környékén cserejátékosokat Franciaországból, ha 10-ért elhozható Romeu.Én simán neki adnék bizalmat, JdS-ben nem látok semmi különöset. Ő amúgy is Xavi posztján játszott kb, csak a valamikor szükség volt vkp-ra (azt hiszem felkészülési meccsen, de talán az Atléticben is), és akkor ő játszott ott.
Ha Martínezt hozzuk, akkor nyilván nem jön másik vkp, hanem ő lesz a Busquets cseréje és középhátvéd egy személyben. Viszont mint írtam a másik topicban, 25-nél többet nem adnék érte, ha már 40-ért igazolgatunk, akkor Thiago Silváért is megadhatnánk ennyit és Mascherano feljebb lépésével meg lenne oldva a vkp csere is.
Hummels sajnos most szerintem nehezen mozdítható, pedig ő jó lenne és akkor ismét csak Mascherano lehetne Busquets cseréje. Szvsz ha nem jön Romeu, akkor valami magas ázsiójú középhátvédet kell venni és úgy is meg lenne oldva mindkét poszt.
Thiago Silva pedig még 40 millióért sem eladó, lásd PSG ajánlata, szóval őt el kell felejteni.
Én remélem, h mind vkp, mind középhátvéd poszton olcsó, de okos megoldás után nézünk. Romeu sztem is megérne egy próbát, azt hiszem van rá visszavásárlási opciónk.