K900 írta:Szóljál mikor kell nevetni!!! Ok???Lionel85 írta:Nem. Ez a vajon kacsa:
![]()
most

Sztem meg nem. Megpróbálták a lehető legolcsóbban megszerezni, de ennyiért sikerült. És pl. ha az a 3 millió a BL/bajnoki cím győzelemhez lenne kötve, akkor egy esetleges rossz szezon után a klub zsebébe maradna.Sanama írta:Ha tényleg 15m lesz a vége, akkor a vezetőség megint hülyét csinált saját magából, ez a véleményem.Erxy írta:Állítólag a fő pontokban megegyezett a vezetőség a Valenciával, a vita most
arról megy, hogy a bónuszok mi után legyen kifizetve. A Valencia meccs szám után akarja kapni, a vezetőség pedig Bl/Bajnokság elnyerése után.
szerk: 12+3M a vételár, barcelonai források szerint.
Méghozzá mekkorát.Sanama írta:Ha tényleg 15m lesz a vége, akkor a vezetőség megint hülyét csinált saját magából, ez a véleményem.Erxy írta:Állítólag a fő pontokban megegyezett a vezetőség a Valenciával, a vita most
arról megy, hogy a bónuszok mi után legyen kifizetve. A Valencia meccs szám után akarja kapni, a vezetőség pedig Bl/Bajnokság elnyerése után.
Ha tényleg 15m lesz a vége, akkor a vezetőség megint hülyét csinált saját magából, ez a véleményem.Erxy írta:Állítólag a fő pontokban megegyezett a vezetőség a Valenciával, a vita most
Szóljál mikor kell nevetni!!! Ok???Lionel85 írta:Nem. Ez a vajon kacsa:
Igen, a tizedes vesszőt eggyel balra kell tolni, és már korrekt is az ajánlat érte. Gondolom a Chelseaben sem véletlenül csak csere.Gareth Tello írta:Ugyan már, egyértelmű, hogy tyúk.
Egyébként tutira az, esélytelen, hogy ennyit fizessünk egy védőért.
(Bár Hummelsért én fizetnék többet is, ha Rosell lennék.)
Ugyan már, egyértelmű, hogy tyúk.
szerintem az. meglepne,ha a barca jelen átigazoláspolitikájában 30 milliós ajánlattal nyitna egy olyan védőért,aki se nem lahm,se nem thiago silva.
Ne haragudj,de szerintem mindkét játékos magát herdálta el, nem a klub őt... Ha itt úgy teljesítettek volna, ahogy kell, akkor megkapták volna a bizonyítási lehetőséget (ahogy meg is kapták többször, de nem éltek vele). Abból a Barcelona nem él meg, ha mondjuk az uruguayi válogatottban jól játszik Caceres (hozzáteszem, a Sevillaban sem csillogott..)messideco írta:Személy szerint Caceres elherdálását bánom a legjobban. Meg hát ugye Hleb, mint egyik kedvencem
Tökéletesen egyetértek!TT írta:nem ilyen Csiga félékK900 írta:Ezért bízva a vezetőségben és Titóékban,remélhetőleg minőségi emberek fognak érkezni és nem ilyen..... (Csiga félék)....ő is iszonyú jó védő, csak nem itt, nem ebben a rendszerben. Új volt neki a területet védeni, nem pedig emberre tapadni, kellett volna neki több idő, kitudja mekkora ász lenne hátul. Amíg shaktarban nyomta még a mieink dolga is nehézkes volt elől (emlékezzetek csak vissza arra a döntőre). aztán, ahogy visszament (kevesebb pénzért mint jött, én csak ezt tartom viccnek) megint jól muzsikált.
nem ilyen Csiga félékK900 írta:Ezért bízva a vezetőségben és Titóékban,remélhetőleg minőségi emberek fognak érkezni és nem ilyen..... (Csiga félék).
Nem vagyok FM.Messa írta:De nekem kicsit football manager gamernek tűnsz. Ha nem így van, természetesen elnézésedet kérem és megértem az álláspontodat.
Semmit nem akarok vele, azt írtam hogy INKÁBB ő. Nem szeretném egyiket sem itt.K900 írta:Mit akarsz Drogbával????Ő rá már nem lehet épiteni ember!!!!:shock:Neked pedig milyen szerződésed van, hogy állandóan oltogatol másokat??
Ha eligazolna az .... nagy kár lenne,de nem dőlne össze a világ.Nekem ő a kedvenc játékosom,persze Xavi és Leo mellett.Egyébként pedig brazil fan is vagyok,így hát valószinűleg ezért vagyok vele elfogult.lui1698 írta:Abba gondolj bele, mi lesz, ha ne adj isten a táncdalénekes máshova igazol?Messa írta:Amúgy neked milyen szerződésed van itt a fórumon, hogy ezt minden hsz-edben le kell írnod?