Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ha olyan lesz mint a legelső képen akkor semmi kifogásom nem lesz ellene...sőt...de ha olyan mint az utolsón akkor....danko94 írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... text2.html
Az első képen sztem brutális az utolsón hihetetlen [auto_cenzúra].....
Szakacs írta:lehet h eloben sokkal szebb lesz...
nem keverem...de melto a varosban levo sok kulonleges epulethez..sztem...Badi írta:
ne keverjük a szecessziót a modern szarral
mondjuk ez is csak szubjektív
ne keverjük a szecessziót a modern szarralSzakacs írta:Sztem egyaltalan nem az ! Foleg aki jart Barcelonaban az nagyon jol tudja h nagyon sok erdekes epulet van..mondhatnank azt is h a szabad muveszetek varosa...Na meg ott van Gaudi aki kulonleges Futurisztikus epuleteirol hiresult el...Sztem ez a Camp Nou siman koveti a kulonleges es egyedi epuletek koncepciot ami Barcelonaban mar lassan lassan hagyomany...Badi írta: UNDORÍTÓ!!!
b+ ezt nem tehetik...
De ez csak szubjektiv velemeny...
Sztem egyaltalan nem az ! Foleg aki jart Barcelonaban az nagyon jol tudja h nagyon sok erdekes epulet van..mondhatnank azt is h a szabad muveszetek varosa...Na meg ott van Gaudi aki kulonleges Futurisztikus epuleteirol hiresult el...Sztem ez a Camp Nou siman koveti a kulonleges es egyedi epuletek koncepciot ami Barcelonaban mar lassan lassan hagyomany...Badi írta: UNDORÍTÓ!!!
b+ ezt nem tehetik...