De most komolyan, mit vártok Wengertől? Adja oda bagóért a legjobb játékosát? Egyszerű a történet: élő szerződése van Fabregasnak, vagyis semmi nem készteti az Arsenalt az eladására. Ha csak nem egy akkora összeg, amiért ők is úgy látják, h megéri. Mi ezt az összeget nem akarjuk megadni, legalábbis eddig úgy néz ki.mindorokke_barca írta:Wengerről külön megvan a véleményem, de olyan topik nincs az eurobarcán ahol ezt büntetés nélkül ki is fejthetném.és véletlenül sem Wenger az, aki útját állja.![]()
Persze mi sem vagyunk könnyű helyzetben. Én ugyan ellenzem Fabragast, de ha Pepnek valóban kell, akkor sztem nincs más választás, mint kifizetni az az igen komoly összeget, amit a londoniak kérnek. Máshogy nem jutunk előre, csak elmérgesedik a két klub között a viszony, és Fabregas pedig alaposan megszenvedi az egészet. Mert neki sem lehet most könnyű a helyzete.
Jönni akar, de érthető, h emiatt nem veri ki a balhét Londonban, hisz sokat kapott a klubtól, Wengertől, a szurkolóktól. Szóval ez a helyzet.
Ha jönni fog sok pénzért, sok embernek nem fog tetszeni, pl. nekem sem. De ha valóban jelentősen erősödnünk vele, és továbbra is sikereket érünk el, akkor mindenki meg fog nyugodni. Ennyi az egész!