Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és szerinted nekik nem ezt mondja? gyakran jársz az öltözőben? meséljlionelmessi19 írta:Ezzel nem értek egészen egyet. Egyrészt nem tudjuk, hogy az öltözőben nem hasonló szavak hangzanak-e el tőle, mint a sajtótájékoztatón, másrészt pedig éppen annak volna a legnagyobb értéke, ha a játékosokat intené óvatosságra az ilyen eredmények után.Varga Tamás írta: A fiúk az öltözőben úgyis tudják a véleményed! Ez a lényeg, a többivel nem kell törődnöd.
lionelmessi19 írta:Hát ide.fir3bird írta:nemrég véletlenül rátaláltam egy Guardiolás cikkre, hogy 2001-ben pozitiv lett a dopping tesztje...valoban doppingolt?
lehet kicsit OFF de nemtudtam hová is írhatnám!
Pepnek valóban volt ilyen ügye, 4 hónap eltiltást kapott is, nemsokkal azután hogy eligazolt innen.
Ezzel nem értek egészen egyet. Egyrészt nem tudjuk, hogy az öltözőben nem hasonló szavak hangzanak-e el tőle, mint a sajtótájékoztatón, másrészt pedig éppen annak volna a legnagyobb értéke, ha a játékosokat intené óvatosságra az ilyen eredmények után.Varga Tamás írta: A fiúk az öltözőben úgyis tudják a véleményed! Ez a lényeg, a többivel nem kell törődnöd.
Varga Tamás írta:Így van, Mikivel egyetértek 1000%-ig.
Csak így tovább Pep! Miattam sírhatsz is minden meccsen, meg fintoroghatsz is, ha nyerünk. Lényegtelen. A fiúk az öltözőben úgyis tudják a véleményed! Ez a lényeg, a többivel nem kell törődnöd.
FORCA BARCA!
Hát ide.fir3bird írta:nemrég véletlenül rátaláltam egy Guardiolás cikkre, hogy 2001-ben pozitiv lett a dopping tesztje...valoban doppingolt?
lehet kicsit OFF de nemtudtam hová is írhatnám!
Pedig akkor kell a leginkábbdanko94 írta:Igen igazából ezt hangoztatja hetek óta h nem ezek a mérvadó meccsek(bár megjegyzem tavaly pont ezek mentek nehezen). De azt nem tom elképzelni h ha a Klasszikus után is vezetjük a bajnokságot akkor is nyugtatgatni fog.lionelmessi19 írta:Ha az El Classicon rúgjuk a 6ost, biztos vigyorog majd...![]()
És meg is értem, hogy most nem ugrik ki a bőréből az ilyenek után. Majd most jön a Villareal, Sevilla, Madrid, Valencia. Ha őket is így verjük, lehet mosolyogni.
Igen igazából ezt hangoztatja hetek óta h nem ezek a mérvadó meccsek(bár megjegyzem tavaly pont ezek mentek nehezen). De azt nem tom elképzelni h ha a Klasszikus után is vezetjük a bajnokságot akkor is nyugtatgatni fog.lionelmessi19 írta:Ha az El Classicon rúgjuk a 6ost, biztos vigyorog majd...![]()
És meg is értem, hogy most nem ugrik ki a bőréből az ilyenek után. Majd most jön a Villareal, Sevilla, Madrid, Valencia. Ha őket is így verjük, lehet mosolyogni.
Megnézém,hogy játékosként milyen volt a gólörömeIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=MXYq85QN ... re=related
óóórriááási![]()
![]()
az a puyol-dublőr feldobta a talpam
ez a videó nagyonis jellemző Peprenincs gólöröme, csak magyarázkodik
Hát, ez akár a mai meccs alapján is készülhetett volna. 5:0-nál mutatták, épp Yaya adott el egy labdát, erre durcásan hátravágta magát a padon.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=MXYq85QN ... re=related
óóórriááási![]()
![]()
ja, az a legjobb. milyen kövérCapon írta:Ez k.rvan jó! "Messi" hogy néz ki
ez hatalmasIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=MXYq85QN ... re=related
óóórriááási![]()
![]()
Lehet, hogy h.lye vagyok,de ki az a Unzué?CFirpo3 írta:Nagyon szép dolog Pep-től, hogy elviszi az egész csapatot Unzué édesapjának a temetésére edzés helyett.