Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pont nekem is ez az egyetlen 1 gondom a peppel...ozsimiki írta:
szerk: egyetlen negatívum, hogy ezt a viktor sanchez-t erőlteti Bojan kárára
Hát ebből látszik hogy óriási hiba előre megítélni valami. Én is kételkedtem benne, bár én csak azt akartam hogy Rijkard menjen most már, ideje volt már a változtatásoknak.2pac4ever10 írta:Tudjátok mikor Pep először idejött mint edző hát én azt mondtam: Menjen vissza ahonnan jött. De így már egyre jobbnak látom. A rotáció sem tetszett de az eredmények Őt igazolják. Ami pedig Rijkaardot illeti... Hát Őt sajnálom hogy el kellett mennie de az utolsó 2 idényben nem ment neki az edzősködés.
én is így gondolkodtam... miért kell ennyit rotálni? nem igazán értettem. eddig sem volt ilyen nagy arányban. de az eredmények tényleg őt igazolják, tehát jol cselekszik:D csak így tovább PEP!!!!! jó edző vagy!!!2pac4ever10 írta:Tudjátok mikor Pep először idejött mint edző hát én azt mondtam: Menjen vissza ahonnan jött. De így már egyre jobbnak látom. A rotáció sem tetszett de az eredmények Őt igazolják. Ami pedig Rijkaardot illeti... Hát Őt sajnálom hogy el kellett mennie de az utolsó 2 idényben nem ment neki az edzősködés.
Teljességgel igazad van! A bíróra fogni azt, hogy egyszerűen egy nagy kalap a csapat és alig bír nyerni, gyenge kifogás! De még, ha nyer, akkor is minek kell itt vergődni? Ez teszi a "nagycsapatot" óvodás hülyegyerekek társaságává! Fújt már a Barca ellen is sokszor a bíró ebben az idényben, mégis nyert...Varga Tamás írta:Szerintem, az edzők és a klubok ne foglalkozzanak a játékvezetéssel, mert az visszafelé sül el. Lásd: Mourinho cselszkije alatt pár érdekes ítélet angol bajnokikon. Az Álmoskönyv szerint nem szül jót.
Pepnek teljességgel igaza van.
Azzal jönni pedig, hogy Alvarez Izquierdo katalán ocsmány dolog. Ezek szerint a Barca meccseire madridi illetőségű bírót sem szabad küldeni, mert alapból a Barca ellen fog fújni. Meg magyar meccsre se küldjünk román bírót, meg német meccsre lengyelt, meg a német válogatott meccsére izraeli sípmestert, meg angol meccsre franciát, meg USA-meccsre kubait, és sorolhatnám.
Tuti igazad van,arcpirító a sporik ténykedése időnként...Valamilyen formában együttesen fel is lehetne lépni ezellen a jelenség ellen,a változtatás jegyében.De ami mostanában megy,h a margit minden meccs után pityereg egy sort a bírók miatt,azért sokallom.LG írta:Nemtudom...Tény, a spanyol ligában a biráskodás szinvonala nagyon gyenge, és sztem ennek hagot is kell adni, nyomást gyakorolni rájuk, h változztassanak rajta.Benga írta:Guardiola: "Személy szerint én úgy gondolom, hogy sem a Barcának, sem a Realnak nem szabadna nyilvánosan megjegyzéseket tenni a bíráskodásra." goal.com
Úgyvan.
Nemtudom...Tény, a spanyol ligában a biráskodás szinvonala nagyon gyenge, és sztem ennek hagot is kell adni, nyomást gyakorolni rájuk, h változztassanak rajta.Benga írta:Guardiola: "Személy szerint én úgy gondolom, hogy sem a Barcának, sem a Realnak nem szabadna nyilvánosan megjegyzéseket tenni a bíráskodásra." goal.com
Úgyvan.
Igen, Pepnek megvan a kellő alázata a játékhoz és erre próbálj a nevelni a "fiait" is, de azért én, mint szurkoló örömmel vettem, hogy gurítottak egy 5öst, mert az is 3 pontot ért volna, ha 2-0-ra nyernek és az ég-világon semmi szavam nem lett volna a történethez....de ez így mégis jobb akár Almeria, akár nem. Az meg a másik dolog, hogy a spanyol bajnokság azért is tud ilyen szinvonalas lenni, mert egy középcsapat vagy egy kisebb csapat is el tud verni egy nagyobbat egyszer-egyszer....uh bele lehet ám szaladni....így meg mégjobb az az 5-0!!!Danka00792 írta:Épp ezaz. Nem fog neked ugrálni örömében, ha egy Almeriát a legerösebb kezdö 11-ünkel elverünk.chi omega írta:amúgy ha a csapat BL-t nyer, elég sokat fog vigyorogni, fogadunk?
Szerk.: Neked, mármint Lionel85-nek.
Épp ezaz. Nem fog neked ugrálni örömében, ha egy Almeriát a legerösebb kezdö 11-ünkel elverünk.chi omega írta:amúgy ha a csapat BL-t nyer, elég sokat fog vigyorogni, fogadunk?
ez miért baki? ő nem szurkoló, hanem a csapat játékának legfőbb felelőse. még jó, hogy nem te ülsz ott. tényleg kicsit mogorva fazon, dehát istenem. nekem valahogy ez is azt sugallja, hogy rátermett.Lionel85 írta:Furcsa volt nekem is, hogy nem mosolyog, Alvés bombája után én szétszedtem volna a kispadot örömömben, ő meg mondott valamit a mellette ülőnek és megrántotta a vállát. Mintha az Almería vezetett volna 5-0-ra... Komolyan mondom mi kell neki ahhoz hogy örüljön? Ott volt Rijkaard, ő is fapofa volt alaphelyzetben, de amikor a csapat gólt lőtt, képes volt nevetni. Guardiola nem. Legalább egy kényszeredett vigyort mutatna. Bár most ez legyen a legkevesebb, amíg jól megy a csapatnak, elnézem ezt a kis bakit neki.
nem mondoddanko94 írta:Török szövetségi kapitányról van szóMichaaBee írta:Fatih Terim?
Így van, de nem ez a lényeg.danko94 írta:Török szövetségi kapitányról van szóMichaaBee írta:Fatih Terim?
Bocsesz,de én tényleg nem piszkálni akartam ezzel Pepet,nem akartam szőrszálat hasogatnitorrestoni írta:Ne vicceljetek már...
Erről vitatkozni? Hogy most a kameráknak vigyorog-é vagy sem? Más ki látja?![]()
![]()
Mindig kell találni valamit amibe bele lehet kötni?
Azért nyilván edzésen teljesen más, s mérkzés után az öltözőben, a meccs alatt pedig moderálja magát, s nem szórakozni ül le a padra, hanem keresi a hibákat, illetve a fejlődést..., aztán tréning közben, vagy az összecsapás után vigyoroghat, sőt mosolyog is eleget.
A színészkedés az maradjon meg Mourinhonak és Fatih Terimnek...
Sztem pedig egy játékosnak nem ez a legfontosabb, nem az,h lássa,h mosolyog az edző,hanem a szavak ,amiket mond neki szünetben, vagy meccs után illetve a bizalomérzet ! És azt hiszem ilyen téren nincsen gond Peppel,mert a fiúkon látszik,h jól érzik magukat és szeretik az edzőjüket. Egy példa: Középiskolás kosrálabda edzőm egy érdekes ember volt, ha sok hiba volt elég erőteljesen üvöltött, ha jól ment a játék max annyit mondott félhalkan,h szép volt és ennyi semmi mosoly. De éreztem,h bízik bennem és meccs után meg időkérésekkor korrektül elmondta,h kivel elégedett és kivel nem. Nekem ez bőven elég volt,nem kellett,h a nyakamba ugorjon ill. vigyorogjon.gekkodan írta:Az én apró megfigyelésem peddig annyi, hogy ennek a csapatnak néha látni kéne a mosolygó edzőt a pálya szélén. A 9 meccses győzelmi sorozatban szinte még egy mosolyt nem láttam Pep-en.
Nem szeretném, hogy hajcsár-szintre jusson a történet és a fiúknak a maximum is kötelező legyen. Kell az, hogy a padra tekintő srácok egy 5-0-ás vezetésnél elégedett edzőt lássanak, legalább egy mimika erejéig.