Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
oh, dehogynem. volt itt olyan is aki még 2x10 percet sem látta játszani, de3 már oktatta a népet.Barcaman14 írta:Azzal, hogy megemlítjük néhány hiányosságát és nem ajnározzuk folyamatosan, nem hinném, hogy azt akarnánk bizonygatni, hogy mennyire rossz.visca el barca írta:de mindegy is, bizonygassátok h milyen rossz![]()
Azzal, hogy megemlítjük néhány hiányosságát és nem ajnározzuk folyamatosan, nem hinném, hogy azt akarnánk bizonygatni, hogy mennyire rossz.visca el barca írta:de mindegy is, bizonygassátok h milyen rossz![]()
Azért zárójelben te is megemlítetted a lényeget. Mégpedig hogy Ronaldinho FÉNYKORÁBAN csinált bárkiből hülyét. Ez nagyjából 2-3 kiemelkedő szezont jelentett, azon kívül többnyire ő is beleszürkült a mezőnybe. Másrészt pedig Neymar jó eséllyel nem a fénykorát éli, tehát nem is várhatunk el tőle irreális dolgokat. A lehetőség megvan benne, az idő majd eldönti, hogy mit kezd a tehetségével.Poszi írta:Ezeken a meccseken tudatosult bennem, hogy ég és föld a kettő. Míg Roni szinte bárkiből hülyét csinált(fénykorában), amikor csak akart, Neymar-t olyan könnyedén szerelik, hogy ha rossz májú akarnék lenni, azt mondanám, hogy csak az nem szereli le aki nem akarja.
Csatlakoznék Visca kollégához, szerintem is nézd újra az olasz meccset.Poszi írta:
A másik, ami engem idegesít még, hogy már attól elesik, ha a védő csak ránéz. Ez is túlzás, de tény, hogy elég könnyen a földre kerül. Nos, két lehetőség van, hogy miért:
- az egyik, hogy hatalmas nagy színész, amit bizonyít eme videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=lsx5JHfD ... r_embedded
- a másik, hogy gyenge mint a harmat, ami szintén nem egy jó dolog, és amúgy szerintem mindkettőben van valami, de mindkettőn lehet dolgozni, és remélhetőleg fog is...
Végülis a torna legjobb játékosáról beszélünk.visca el barca írta:
de mindegy is, bizonygassátok h milyen rossz![]()
akkor tőcsd' le az olaszok elleni meccset és nézzed ahogy forgatott ott mindenki jobbra-balra.Poszi írta:Ki van kiáltva nagy cselgépnek, képes is nagy cselekre, de én normális védelem ellen még nem láttam, hogy bemutatott volna olyan cselt ami be is jött neki, és megverte 1v1-ben az ellenfelét.
Azért a Mexico elleni gólpassza benézett.Poszi írta:
Igen! Egyet értek. Viszont szerintem nem csak a tegnapi meccsen volt ez érezhető, hanem az összesen. Ki van kiáltva nagy cselgépnek, képes is nagy cselekre, de én normális védelem ellen még nem láttam, hogy bemutatott volna olyan cselt ami be is jött neki, és megverte 1v1-ben az ellenfelét. Nos sokan akarják/próbálják hasonlítani Ronaldinho-hoz. Ezeken a meccseken tudatosult bennem, hogy ég és föld a kettő. Míg Roni szinte bárkiből hülyét csinált(fénykorában), amikor csak akart, Neymar-t olyan könnyedén szerelik, hogy ha rossz májú akarnék lenni, azt mondanám, hogy csak az nem szereli le aki nem akarja. Persze ez nyilván túlzás, és szó sincs ilyenről, de ebből látszik, hogy a brazil bajnokság milyen messze van az európai focitól... Braziliában ment neki, ott elnézték a védők, hogy fél órán át ugrál a labda fölött, nos az elit fociban ezt már nem nézik el, és nem is fogják.
A másik, ami engem idegesít még, hogy már attól elesik, ha a védő csak ránéz. Ez is túlzás, de tény, hogy elég könnyen a földre kerül. Nos, két lehetőség van, hogy miért:
- az egyik, hogy hatalmas nagy színész, amit bizonyít eme videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=lsx5JHfD ... r_embedded
- a másik, hogy gyenge mint a harmat, ami szintén nem egy jó dolog, és amúgy szerintem mindkettőben van valami, de mindkettőn lehet dolgozni, és remélhetőleg fog is...
Igen! Egyet értek. Viszont szerintem nem csak a tegnapi meccsen volt ez érezhető, hanem az összesen. Ki van kiáltva nagy cselgépnek, képes is nagy cselekre, de én normális védelem ellen még nem láttam, hogy bemutatott volna olyan cselt ami be is jött neki, és megverte 1v1-ben az ellenfelét. Nos sokan akarják/próbálják hasonlítani Ronaldinho-hoz. Ezeken a meccseken tudatosult bennem, hogy ég és föld a kettő. Míg Roni szinte bárkiből hülyét csinált(fénykorában), amikor csak akart, Neymar-t olyan könnyedén szerelik, hogy ha rossz májú akarnék lenni, azt mondanám, hogy csak az nem szereli le aki nem akarja. Persze ez nyilván túlzás, és szó sincs ilyenről, de ebből látszik, hogy a brazil bajnokság milyen messze van az európai focitól... Braziliában ment neki, ott elnézték a védők, hogy fél órán át ugrál a labda fölött, nos az elit fociban ezt már nem nézik el, és nem is fogják.Barcaman14 írta:A tegnapi teljesítménye engem egy kicsit aggodalommal tölt el. Az uruguayi védők kőkeményen odatették magukat és látszott, hogy ez nem nagyon ízlik neki. Belement a cselekbe ugyanúgy, de a legtöbbször könnyedén elvették tőle, aztán meg fetrengett egy sort. ez nem jelent túl jót, ha mondjuk összekerülünk a BL-ben egy olyan csapattal, amelyik zártan és masszívan védekezik.
bizony ez így van. a srác eddig szerintem jól teljesített, ennél keményebb védelem nincs csak alattomosabb(Madrid?!) és azért hajtott, próbálkozott, és egyértelmű, hogy csapatjátékos. emlékezzetek: Messi mennyire "szereti" ha faragják és rá állnak?!! bizony ezzel lehet őt(is) leginkább levenni a pályáról. ami az eséseit illeti szerintem ügyes! így védi az egészségét és még hasznos is lehet(a csapatnak).Mezner2 írta:Nem értem miért kéne aggódni, szép csendben, mondhatni stikában eldöntött egy elődöntőt a 2 gólpasszával a világ egyik legjobb válogatottja ellen, ez engem ink. örömmel tölt el mint aggodalommal, az első gól előtti lövésénél az a labdaátvétel..zsenikre jellemző csak